inzercia, predaj, predám, bazár

Hľadám si brigádu popri práci

Kategória: Práca v domácnosti

Hľadám si brigádu popri práci v poobedňajších hodinách .
Upratovanie .
Ak by ste o niečom vedeli kľudne píšte alebo volajte
Hľadám si brigádu popri práci
Podobné inzeráty
Práca
Dobrý deň prajem Hľadám prácu popri mojej práci na koľko v práci končím okolo 15 hod plus mínus a víkend voľný tak hľadám ešte nejakú zábavku najlepšie na doma nejakú skladačku prípadne výrobu co sa da aj doma robiť...možno aj niečo ako sériovú výrobu a podobne v prípade záujmu viem dať faktúru V prípade že máte prácu záujmavu ktorá sa dá robiť i doma napíšte mi email Telefónne číslo je vymyslené Ponuky typu drogéria a podobne nemám záujem ďakujem
Hľadám brigádu alebo fusky
Hľadám brigádu alebo fusky okolo domu, rozumiem vodoinštalačné práce a elektriky, orezávam stromy, hrozno, práca v záhrade je možná.Poprosím Galant alebo okolie.Cena je 6 eur na hodinu resp. dohodou. Je možné každý deň od 14.00 hod.a sobota a nedeľa sú všetky pracovné dni ,volať alebo písať na tel.
Hľadám brigádu alebo fusky
Hľadám brigádu alebo fusky okolo domu, rozumiem vodoinštalačné práce a elektriky, orezávam stromy, hrozno, práca v záhrade je možná.Poprosím Galant alebo okolie.Cena je 6 eur na hodinu resp. dohodou. volať alebo písať na tel.
Hľadám
Hľadám si brigadu popri zamestnaní jedná sa o prácu a výpomoc domácnosti upratovanie bytu či rodinného domu alebo kancelárskych priestorov a taktiež aj upratovanie v škôlke.Vypomozem aj starším ľuďom čo sa týka nakupovania alebo aj žehlenia .Kontaktovať na telefóne číslo uvedené v inzeráte.
Upratovanie v domácnosti
Dobrý deň, Ponúkam brigádu pre mladé šikovné dievčatá alebo pre študentky popri štúdiu, ktoré si chcú privyrobiť. Jedná sa o upratovanie rodinného domu. Časovo vždy keď to bude potrebné a po dohode s druhou stranou. Išli by o klasické upratovanie ako utriet prach, povysávať, pozmývať, umyť kúpeľne. Dom sa nachádza v obci Bukovec , ktorá je vzdialená 7km od Košíc. Dopravu preplatím alebo zabezpečím. Ponúkam 5€ na hodinu. Pri dobre odvedenej práci sa vieme po čase na cene aj dohodnúť. Poprosím uchádzačky aby sa mi ozývali na telefónne číslo pomocou SMS správy. Ďakujem.
Ponúkam upratovanie bytov,domov,kancelarii atd
Dobry den, Mám 50 rokov.Ponùkam vam kompletnè upratovanie,bytov,domov,kancelarii atd.jednorazovo aj ùsenosti,komunikacia,preciznost, spoľahlivosť je samozrejmosťou,Rada varim aj ,pečiem.kuk fotky,Hladám si akúkoľvek brigadu alebo aj prácu na HPP v BA alebo aj mimo BA.Som vyucena ako cukrovinkarka-pečivarka.Rada sa zaučim aj novej práci . NEPONÚKAM ŽIADNE EROTICKE SLUŽBY !!,Za ponuky práce vopred dakujem, Kontakt do 21 h aj sms aj email