inzercia, predaj, predám, bazár

Hladam si pracu

Kategória: Servis a služby

Dobry den. Haldam si pracu rozneho druhu a najlpsie hned od januara mam bohate skusenosti cize problem mi nerobi ziadna praca mam 31rokov . Praca z ludmi ,vedenie timu , praca z autami , profesionalny vodic skupiny B, opravy udrzba atd. ,praca v stavebnom priemysle, stolarstvo, mam tiez skusenosti ako obchodny zastupca . Praca len na tpp ale moze byt aj zivnost tu mam momentalne pozastavenu cize nieje problem obnovit. Poprosim financnictvo a podobne otravovanie ludi ani neponujat dakujem. Ponuky mozete posielat mailom alebo telefonicky
Hladam si pracu
Podobné inzeráty
Hľadám si prácu
Hľadám si prácu v Topoľčanoch,ide o prácu upratovanie domácností, žehlenie, umývanie okien...Som spoľahliva a precízna.Viac informácií po telefóne,ďakujem vopred z vaše ponuky (prácu hľadám pri ženú)
Hľadám  si prácu
Hľadám si pracu. Mám 25 rokov skúseností v oblasti stavebníctva a údržby. Hotel Hilton , Ascott London Mayfair a pracoval pre medzinárodnú spoločnosť Amec Foster v Londýne ako údržbár ,Hotel Icon Praha, Grand Majestic Hotel Praha. Momentálne stále pracujem ako údržbár v Hoteli na zamku,ale hľadám si prácu v Bratislave od 1.07.2023. .Ovládam angličtinu a PC (Word, Excel, internet) vodičský preukaz B1 ,B,C1,C,T a čistý register trestov. . Som manuálne zručný a mam skúsenosti s údržbou bazénu, wellness a vodárenské,elektr., maliarske práce, rekonštrukcia kúpeľne, obklady, murárstvo, sadrokartóny, stolárske práce, zámočnícke práce,zahradkarske prace....)Profesionalita, vysoká remeselná zručnosť,samostatnosť a flexibilita.
Hľadám si prácu
Dobrý deň , hľadám si prácu priamo v Detve alebo vo Zvolene. Mám ukončenú SOŠ hotelových služieb a obchodu v (odbore kaderník ) nehľadám si prácu len v danom obore , nebránim sa žiadnej inej pracovnej ponuky . Nerobí mi problém ani práca na zmeny. (Nehľadám si prácu ako upratovačka ) Ak by ste mali záujem , môžete ma kontaktovať emailom alebo na tel. čísle. Za každú pracovnú ponuku budem rada
Prijmem  funkciu spravcu arealu
Hladam pracu ako spravca arealu, alebo penzionu –Bratislava a okolie Hladam pracu ako spravca arealu s nasledovnymi cinnostami: - administrativa: zmluvy, energie,poistne udalosti, nakup MTZ, atd technicke zalezitosti: obhliadky nehnutelnosti, drobne opravy , dlazby, malovanie, murovanie, omietky, vymeny svietidiel, zasuviek (na vaznejsie elektroprace mam elektrikara) ,vymeny vodovodnych baterii , wc ventilov, zamkov ,kotolna atd.Pouzivam svoje naradie a nastroje. Ovladam aj zvaranie, pracu s drevom a kovmi. -meranie unikov tepla termokamerou (cim robim aj prevenciu poziaru elektroinstalacii) , vlhkosti muriva, uniku plynu atd... - starostlivost o areal : zahradkarske prace, kosenie, pristrihavanie vegetacie, uprava stromov, udrzba zahrady, atd. …a ine cinnosti (napr. zakazkove obklady stien opalovanym drevom) Cinnost vykonavam na fakturu, nie ako zamestnanec. Odmena 12-15€/hod (podla rocneho obdobia). Pripadne 50% zamestanec, 50% fakturacne.
Hladam pracu v pohrebnej službe
Hladam pracu ako vodič pohrebnej služby. Predošle skusenosti mam, nakolko som už tuto pracu vykonaval. Ak by bola pracovna pozicia mimo mojho bydliska, najlepšie aj s ubytovanim. Za ponuky vďaka.
spravcovska cinnost
Prijmem funkciu spravcu arealu - 28.10. - 19:49 Hladam pracu ako spravca arealu, alebo penzionu –Bratislava a okolie Hladam pracu ako spravca arealu s nasledovnymi cinnostami: - administrativa: zmluvy, energie,poistne udalosti, nakup MTZ, atd technicke zalezitosti: obhliadky nehnutelnosti, drobne opravy , dlazby, malovanie, murovanie, omietky, vymeny svietidiel, zasuviek (na vaznejsie elektroprace mam elektrikara) ,vymeny vodovodnych baterii , wc ventilov, zamkov ,kotolna atd.Pouzivam svoje naradie a nastroje. Ovladam aj zvaranie, pracu s drevom a kovmi. -meranie unikov tepla termokamerou (cim robim aj prevenciu poziaru elektroinstalacii) , vlhkosti muriva, uniku plynu atd... - starostlivost o areal : zahradkarske prace, kosenie, pristrihavanie vegetacie, uprava stromov, udrzba zahrady, atd. …a ine cinnosti (napr. zakazkove obklady stien opalovanym drevom) Cinnost vykonavam na fakturu, nie ako zamestnanec. Odmena 12-15€/hod (podla dlzky uvazku). Pripadne 50% zamestanec, 50% fakturacne.