inzercia, predaj, predám, bazár

Hľadám šikovného elektrikára alebo partiu

Kategória: Remeselné práce

Hľadáme jednotlivca elektrikara alebo aj partiu šikovných elektrikárov
Inštalácia silnoprúdových a slaboprúdových rozvodov, inteligentné elektroinštalácie, montáž osvetlenia, fotovoltaika.

Inštalácie Bratislava a okolie

Platové podmienky podľa skúsenosti a dohody Možnosť hodinovo aj úkolovo

V prípade záujmu ma kontaktujte telefonicky alebo mailom.
Hľadám šikovného elektrikára alebo partiu
Podobné inzeráty
Hladáme šikovného elektrikára, na elektromontážne práce.
Hľadáme šikovného elektrikára, alebo zohratú dvojicu elektrikárov, na montážne práce,servisné práce,mechanické práce,výrobu rozvádzačov. Elektrikárska aj mechanická zručnosť výhodou. Ideálne na živnosť ,dohodu, prípadne na trvalý úvezok.Vodičský preukaz potrebný ....Mzda 11-13 eur /hod,alebo dohodou pri práci na zákazku.
Elektrikári Nemecko / priemyselná elektroinštalácia
Hľadám partiu 3 alebo 4 elektrikárov, jeden z partie sa musí vedieť dohovoriť po nemecky. Práca je na dlhodobo, pracuje sa 10h denne PI-SO. Na turnusoch sa dá dohodnúť, podľa vašich predstáv. Práca môže byť na živnosť alebo ako zamestnanec. Cena pre živnostníka elektrikára je 19eur/hod a pre nemčinára elektrikára 22eur/hod, na začiatok. Cena práce na zmluvu je dohodou. Ubytovanie je hradené v plne zariadenom byte. Projekty sú v okolí Bielefeld. Pre viac informácií ma kontaktujte telefonicky. Ďakujem
HĽADÁME ELEKTRIKÁRA a pomocníka
Prijmeme samostatného elektrikára s praxou (§22/23) alebo pomocného elektrikára. NUTNOSŤ: Vodičský preukaz, technické myslenie, dôslednosť a chuť do práce. Naša firma realizuje klasické, ale aj inteligentné elektoinštalácie, byty, domy, nebytové priestory Tak isto, aj zabezpečovacie, prístupové a kamerové systémy. Je potreba elektroinštalácie aspoň čiastočne poznať, a to napríklad prípravné práce ako zaznačovanie na stavbe, čítanie projektov, drážkovanie a vykružovanie krabíc, príprava káblových trás, samotné káblovanie a následne kompletáže prvkov. Práca je PO-PIA 8:00-17:00, +dohoda. Odmena: 5-12€/h. (dohoda, živnosť, TPP) Práca je v BA a okolí, najčastejšia Záhorská Bystrica alebo Vajnory.
Práca pre 1 elektrikára a 1 pomocníka do DE 13.3. - živnosť
Ponúkame prácu pre 1x elektrikára a 1 pomocníka na živnosť do Nemecka do mesta Köln, nástup od pondelka 13.3., pokládka silových káblov, sieťových káblov, alarmy, poplašné systémy, inštalácia svietidiel, zásuviek vypínačov, projekt je predbežne na 3 týždne, pokiaľ bude zákazník spokojný, možnosť dlhodobej spolupráce. Podmienka - aspoň jeden pracovník by sa mal dohovoriť NJ. Pracuje sa okolo 50h týždenne, hodinovka 24 EUR pre elektrikára, 20 EUR pre pomocníka pri nehradenom ubytovaní, 14 dní fakturácia a 14 dní splatnosť. FachPersonal SK.
Stolári Taliansko
Hľadáme partiu šikovných a zručných stolárov. Práca je pre 4 člennú partiu. Najlepšie ucelenú partiu ale ak ste jednotlivec kľudne nás kontaktujte Nástup do práce: 1. zákazka: od júna do konca júla alebo začiatku augusta 2. zákazka: od júla do októbra Náplň práce: Montáž interiérov, nábytkov Miesto výkonu práce: Taliansko - Severné Tirolsko Mzda: Dohodou Podmienky: - práca na ŽIVNOSŤ - jazyk: nemčina alebo taliančina (aspoň jeden z partie aktívne) - potrebné vlastné základné náradie - prepravu do práce a na pracovisko si zabezpečuje každý sám alebo jednotlivé skupiny na vlastné náklady Výhody: - zabezpečené a hradené ubytovanie - dlhodobá spolupráca - pravidelné úhrady faktúr - možnosť vystavovania faktúr za vás - možnosť vedenia vášho účtovníctva a vybavovanie iných náležitosti pri živnosti - možnosť zálohy po odpracovaní prvých troch dní - možnosť poskytnúť firemné vozidlo Fakturácia je po odpracovaní 7 dní, splatnosť faktúr je 14 dní. Turnusy: 3/1, 4/1 alebo dohodu. V prípade záujmu nás kontaktujte telefonicky alebo pošlite e-mail s krátkym životopisom. Nezabudnite uviesť telefónne číslo. Pre viac informácií kontaktujte: tel.č.: alebo (PO-PIA 8:00-16:00) e-mail: praca@ Tešíme sa na spoluprácu!
Firma J-elektro hľadá elektrikára
Hľadáme šikovného elektrikára s vyhláškou min 21. Na elektroinštalačné práce.Práce sú v žilinskom kraji, najmä v okrese Čadca. Ponúkam prácu na TPP alebo živnosť. Plat 7€ na hodinu. V prípade záujmu ma kontaktujete na tel. čísle: alebo mailom:pakosjakub2@ Prax nie je nutná, je však vítaná.