inzercia, predaj, predám, bazár

HĽADÁM záhradu, chatu v záhr. oblasti ČIČKY

Kategória: Záhrady

Hľadám, záhradu cca 4-6 árov, resp. záhradu s chatkou v záhradkárskej oblasti - Čičky.
- IS ako elektrina, studňa výhodou, no nie je podmienkou.
Platba v HOTOVOSTI.

Za každú ponuku ďakujem.

Ak premýšľate nad predajom, môžete ma kontaktovať na t.č , alebo mailom hmurkovk@
HĽADÁM záhradu, chatu v záhr. oblasti ČIČKY
Podobné inzeráty
HĽADÁM záhradu, chatu v záhr. oblasti ČIČKY
Hľadám, záhradu cca 4-6 árov, resp. záhradu s chatkou v záhradkárskej oblasti - Čičky. - IS ako elektrina, studňa výhodou, no nie je podmienkou. Platba v HOTOVOSTI. Ak premýšľate nad predajom, môžete ma kontaktovať na t.č , alebo mailom hmurkovk@ Za každú ponuku ďakujem.
HĽADÁME záhradu, chatu v záhr. oblasti ČIČKY
Hľadáme,záhradu resp. záhradu s chatkou v záhradkárskej oblasti - Čičky. Platba HOTOVOSŤ. Ak premýšľate nad predajom, radi prijmeme Vašu ponuku. Môžete ma kontaktovať na t.č , alebo mailom hmurkovk@ Za každú ponuku ďakujeme.
Zahrada ČIČKY Kosice sever 390m2
Predám záhradu v pokojnej lokalite Čičky Košice sever katastrálne územie Kamenné o výmere 390 m2. Na pozemku je elektrická prípojka, drevený záhradný domček. Možnosť navŕtať studňu. Záhrada je oplotená.
Vezmeme do dlhodobého prenájmu záhradu
Vezmeme do dlhodobého prenájmu záhradu s chatou v Košiciach najradšej v lokalite: Čičky, Československého odboja, Kalvária a Myslava, ale nie je to podmienka. Záhradu potrebujeme na oddych, nie zahradníčenie preto je dôležitejší stav chaty. Zanedbanú chatu nehľadáme.Podmienka aspoň elektrina,voda výhodou. Cena 100 EUR / mesiac. Solídne jednanie zmluva potvrdená u notára. Platba na 2 roky vopred. Prosím volať do 20.00 hod.
Vezmeme do dlhodobého prenájmu záhradu
Vezmeme do dlhodobého prenájmu záhradu s chatou v Košiciach najradšej v lokalite: Račí potok, Čičky, Československého odboja, Kalvária a Myslava, ale nie je to podmienka. Záhradu potrebujeme na oddych, nie zahradníčenie preto je dôležitejší stav chaty. Zanedbanú chatu nehľadáme.Podmienka aspoň elektrina,voda výhodou. Cena 150 EUR / mesiac. Solídne jednanie zmluva potvrdená u notára. Platba na 2 roky vopred. Prosím volať do 20.00 hod.
Hľadám záhradu
Hľadám záhradu prípadne s chatkou v záhradkárskej osade - Čičky.