inzercia, predaj, predám, bazár

Hľadám ženu na pomoc v domácnosti

Kategória: Práca v domácnosti

Hľadám ženu na občasnú pomoc v domácnosti. V Trenčíne. Vek nerozhoduje. Odmena 50,- až 100,- EUR za deň. Viac info cez email: marekunder@
Hľadám ženu na pomoc v domácnosti
Podobné inzeráty
Pomoc v domácnosti
Hľadám pomoc v domácnosti, pravidelné upratovanie celého domu, pranie, žehlenie, skladanie prádla, prípadne pomoc v záhrade (je maličká). Máme domáce zvieratko pes a mačka, väčšinu času sú vonku na dvore. Pomoc hľadám v časovom intervale 2-3x do týždňa po 4 hodiny. Dom sa nachádza v Čečejovciach, je veľký 7 izieb, dve kúpeľne, hala, chodba. Hľadám absolútne spoľahlivú, diskrétnu a pedantnú pani, ktorá by mi vypomáhala. Vybraná osoba by mohla byť aj zamestnaná na čiastočný pracovný úväzok prípadne na dohodu.
ŠTÚROVO-HĽADÁM UPRATOVAČKU
Dobrý deň, hľadám šikovnú, pracovitù,samostatnú, veľmi precíznu a čistotnú osobu na výpomoc pri upratovaní nášho rodinného domu v Štúrove . Pomoc potrebujem cca raz za týždeň -streda alebo štvrtok od 9,00h do 16,00h.NIE CEZ VÍKEND.Jedná sa o bežné práce v domácnosti-umytie okien, dverí,podlahy, vysávanie... a nenáročná údržba malého pozemku.Ponúkam celodenné občerstvenie -voda, káva, čaj, sladkosti,ovocie, aj obed a hlavne pohodu a dobrú náladu...Hľadám naozaj len slušnú a normálnu osobu, ktorá upratuje veľmi poctivo.Hľadám niekoho na dlhodobú spoluprácu, nielen na sezónu. V domácnosti sú aj psíky a mačičky, takže kto má alergiu, táto práca asi nebude vhodná. Ak máte vážny záujem,kontaktujte ma na t.č. alebo mailom.
Ponúkame výpomoc a upratovanie v domácnosti
Nakoľko o chvíľu je tu Veľká Noc a nemáte čas na upratovanie radi vám s upratovaním pomôžeme.Takto vám ponúkame naše služby upratovania v domácnosti bytov,domov umývanie okien,vysávanie,pranie,zmývanie podláh aj po maľovaní.Bežné domáce práce okolo domácnosti,pomoc v domácnosti.Chodíme upratovať obidve úsenosti máme.Bližšie info po telefóne.Na cenách sa určite dohodneme.Tak ma kľudne kontaktujte Tešíme sa.
Prijmem IHNED zenu na prace v domacnosti
prijmem ihned zenu na vypomoc v domacnosti 40 - 55 rocnu, byvanie a strava zdarma, financnu odmenu dohodneme osobne. Podmienka - mala by byt bez zaväzkov, je to práca na dlhodobo V LUČENCI. viac info na tel.
prijmem skromnú ženu na výpomoc v DOMÁCNOSTI
prijmem skromnú ženu, ktorá sa ocitla vo finančnej a bytovej núdzi 40 až 55 ročnú na výpomoc v domácnosti - nie je to opatrovanie. Bývanie stravovanie a mzda - dohodou. Jedná sa o dlhodobú prácu. VP výhodou. Uprednostním pani z Lučenca a okolia, nie je to ale podmienka. info. tel.
Hľadám prácu Opatrovanie pomoc v domácnosti
Dobrý deň mám 25 rokov a hľadám prácu na turnusy bud ako opatrovateľka alebo na prácu v domácnosti mám skúsenosti s opatrovaním 8 ročného chlapca v Brusseli plus opatrovanie staršej pani s rakovinou v BA. Kontaktujte má ak niekoho hľadáte bud na turnusy na Slovensku pripadne aupairku do zahranicia max pól roka. Kontaktujte má prostredníctvom e-mailu číslo je vymyslene dakujem.