inzercia, predaj, predám, bazár

Hľadáme barmanku/čašníčku

Kategória: Pohostinstvá a ubytovanie

!Hľadáme barmanku/čašníčku!
- životopis zaslať na e-mail
Hľadáme barmanku/čašníčku
Podobné inzeráty
Hľadáme čašníčku, barmanku - espresso /denný pub, Petržalka
Hľadáme čašníčku, barmanku - espresso /denný pub Puerto, Petržalka Náplň práce: - smeny dlhý a krátky týždeň - 1.100€/mesiac v čistom - bez kuchyne - nutná prax min.6 rokov - vek od 26 rokov - samostatnosť, zodpovednosť - volať na tel.číslo :
Hľadáme barmanku - čašníčku a zároveň obsluhu herne
Na TPP prijmeme barmanku – čašníčku ktorá bude zároveň obsluha hracích automatov. Prevádzka baru je na sídlisku KVP. V práci pokiaľ nemáte zákazníkov, čítate mobil, pozeráte televízor, telefonujete atď. Pokiaľ zákazníkov máte, tak ich obslúžite, poklebetíte a sedíte. Nevyžadujeme stáť v pozore , nefajčiť za barom a podobne. Hľadáme niekoho na dlhodobo kto má skúsenosti ako barmanka alebo čašníčka, ako obsluhu automatov zaučíme. Pracuje sa dlhý - krátky týždeň od 14.00 do 24.00 hod., piatok a sobota do 02.00 hod. Pracuje sa TPP nie na dohodu. Plat + prepitné je mesačne za 15 dní min. 1000,-€. Prepitné máte aj z inventúry, ktorú je potrebné robiť vždy po prac. zmene, čiže po dvoch, alebo troch odpracovaných dňoch. Dobré čapovanie piva, úsmev a komunikatívnosť je predpokladom k prijatiu. Pokiaľ ste dočítali až potiaľ a máte záujem pošlite mi email na robertliker@ s kontaktom na Vás, každému záujemcovi odpíšem, alebo zatelefonujem. Inzerát bude platný do zmazania. Záujemci prídu na platenú skúšku. Tel. kontakt je vymyslený, nakoľko sú ľudia, ktorí telefonujú kedy ich napadne bez ohľadu na víkend či hodinu.
Prijmeme samostatnú čašníčku-barmanku
Prijmeme samostatnú čašníčku-barmanku do štýlovej kaviarničky Café L'Aura v centre Bratislavy, ktorá bude pracovať sama na smene. Otváracie hodiny zimný režim 10.00-22.00 a letný režim 10.00-24.00. Požiadavky na uchádzača :prax v gastronómii min. 2 roky, ukončené stredoškolské vzdelanie, perfektná slovenčina, cudzí jazyk, príjemné vystupovanie, pozitívny vzťah k umeniu. Mzda 1200eur brutto/15 dní.
Príjmeme Barmanku a čašníčku.
Príjmeme Barmanku a čašníčku do novootvorenej prevadzky v Košiciach.
Záskok do baru alebo pivárne
Hľadáme skúsenú čašníčku - barmanku, ktorá si chce počas voľna privirobiť. Hľadáme výčapníčku do pivárne, barmanku do baru s automatmi, prevádzky sú na KVP. Ponúkame solídne platové podmienky. Bližšie info telefonicky. Volajte len cez prac dni od 9.00 do 17.00 hod.
Delta Bar na KVP hľadá barmanku
Na TPP pomer hľadáme barmanku - čašníčku. Plat za cca 160 hod. mesačne je v čistom 800,-€ + tringelty 250 až 300 € mesačne. Pracovná doba krátky – dlhý týždeň, od 14.00 do 24.00 hod. Práca je väčšinou nenáročná, pokojná, pokiaľ nemáte zákazníkov čítate mobil, pozeráte TV atď. Práca je vhodná aj pre tých, ktorý už majú dosť behania a státia 12 hodín v práci. Práca zahrňuje aj obsluhu hracích automatov. Záujemcu zaučíme. Volajte od 9.00 do 17.00 v pracovných dňoch na tel. , prípadne mailom kedykoľvek.