inzercia, predaj, predám, bazár

HLADAME BOJOVNIKOV DO NASEHO MEDZINARODNIHO TYMU

Kategória: IT a telekomunikácie

Nase medzinarodni spolecnost ChiC N Rich spojena s jednou nejuznavanejsich Svycarskych asociaci na kryptomeny - platformu Millionero, hladame nove zamestnance. Jedna se o praci marketingu - pres komunikacni stroje: Tel. mobil, e-mail, stretnutie. V praci budou nove zamestnanci zaskoleny od A-Z zadarmo! Spolecnost se nachadza v pobliz v centru, v nove moderni budove Tower 5 (Zimni stadion).
Plat: 1200 EUR
HLADAME BOJOVNIKOV DO NASEHO MEDZINARODNIHO TYMU
Podobné inzeráty
Hľadáme superkolegu
Miesto práce: Ostrovského 2, 040 01 Košice. Máš Košice ďaleko? Môžeš pracovať aj HOME OFFICE Termín nástupu: ASAP Druh pracovného pomeru: plný úväzok, skrátený úväzok, na dohodu (brigády), živnosť Mzdové podmienky (brutto): od 2000 EUR/mesiac v závislosti od skúseností, samostatnosti a dĺžky praxe uchádzača. Koho hľadáme? U nás budeš programovať užitočné webové riešenia, ktoré využívajú stovky firiem. Špecializujeme sa na: internetové stránky, e-shopy a portály na mieru, systémové nástroje pre samosprávy a realitné kancelárie, mobilné aplikácie, SEO optimalizáciu pre Google, online marketing a grafický dizajn. Chceme pohodového človeka, ktorý zapadne do super kolektívu, bude spoľahlivý, k svojej práci pristupuje zodpovedne a chce sa zlepšovať. Hľadáme nového kolegu, ktorý má skúsenosti s tvorbou moderných webstránok a nestratí sa v PHP, MySQL, JavaScript-e, HTML a CSS. Pracovať bude na zaujímavých a rozmanitých projektoch (aj pre veľkých klientov), v príjemnom prostredí a zohratom tíme. Šablóny projektov spracovávame v Bootstrap-e, využívame jQuery, LESS/SASS. Nie sme zástancami ani „tlačenia na pílu“. Vieme, že prácu zefektívni možnosť odreagovať sa v oddychových častiach firmy, ku ktorým budeš mať prístup aj ty. Aká bude tvoja pracovná náplň správa a programovanie funkcionalít pre našich klientov,integrácia platobných brán, ekonomických systémov, atď.,programovanie formulárov, automatických e-mailov, galérií a iných funkcionalít,integrácia HTML šablón do redakčného systému a vytvorenie šablóny pre doplnkové funkcionality. Zamestnanecké výhody, benefity Chceme, aby si sa v práci cítil dobre, pracovalo sa ti ľahko, a aby si mal dostatok motivácie. Máš Košice ďaleko? Môžeš pracovať aj z domu. u nás stereotyp nezažiješ. Budeš pracovať na zaujímavých a rozmanitých projektoch pre klientov z rôznych oblastí, v mladom, namotivovanom a zohratom kolektíve možnosť vzdelávať sa na tematických konferenciách (podľa tvojho výberu) – online marketing, novinky v digitálnom svete - preplatíme ti ich ponúkame otvorenú obojstrannú komunikáciu s vedením, priestor na inovácie finančné benefity na základe dosiahnutých výsledkov (mimoriadne, koncoročné), príjemné pracovné prostredie, rozvoj, podpora a pohoda v práci dostatok kávy, energetických nápojov, vitamínov v podobe ovocia, sladkostí a pitného režimu, MULTISPORT KARTA na odreagovanie - chceme, aby si bol psychicky oddýchnutý, fit a mal dostatok pohybu aj napriek sedavej práci. Čo by si mal ovládať? UNIX/Linux - Základy GIT - Základy Adobe Photoshop - Základy PHP - Pokročilý MySQL - Pokročilý HTML - Pokročilý CSS - Pokročilý Less - Pokročilý jQuery - Pokročilý XML - Pokročilý JSON - Pokročilý AJAX - Pokročilý Prax na pozícii: 2 roky Zaujali sme ťa? Ak veríš, že si náš človek, pošli svoj životopis personalne@,
Obchodný zástupca
Pozdravujeme z TLAPNETU ❗️ Firma Tlapnet s.r.o. bola založená ako rodinná firma v roku 2004, kedy sa otec so synom rozhodli zriadiť internet v horšie dostupnej lokalite Železných hôr. Postupne sa zaradili medzi významných poskytovateľov internetu v rámci Českej i Slovenskej republiky. Od roku 2012 sa naša spoločnosť stala zakladajúcim členom ISP Alliance a.s., akciového združenia najväčších poskytovateľov internetu v Českej republike. Pretože chceme ponúkať tie najlepšie služby, vybudovali sme aj vlastné zákaznícke centrum, call centrum a predajne. Koho hľadáme ❓ Chceme byť jednotkou na trhu pre našich zákazníkov, a preto potrebujeme práve Teba! Hľadáme obchodníka. Niekoho, kto má obchodného ducha. Je to osobnosťou sympaťák a orientácia na výsledok je jeho hlavným motorom. Zároveň hľadáme niekoho, kto rýchlo zapadne do kolektívu a rovno sa pustí do práce. S ostatným ti už pomôžeme. Čo ťa s nami čaká ❓ Prezentácia spoločnosti a portfólia služieb (internet, TV, mobilné služby a i.). Aktívne vyhľadávanie nových zákazníkov (domácností i firiem). Práca s existujúcimi zákazníkmi (dopredaj a navyšovanie služieb). Zodpovednosť za plnenie cieľov v danej lokalite. Atraktívna práca v teréne. Aké znalosti a zručnosti by si mal/a mať ❓ Nebáť sa vyraziť do terénu a osloviť zákazníka je základ – s tým ti na začiatku pomôžeme. Pohodové a profesionálne vystupovanie – raz je na druhej strane babička, inokedy starosta obce alebo majiteľ firmy. Vieš si nájsť informácie o potenciálnom zákazníkovi a zadať ich do CRM. Zodpovednosť za odovzdanie informácií. A hlavne jasnú a priamu komunikáciu ku kolegom aj zákazníkom. Vodičský preukaz skupiny B a čistý trestný register. A na čo sa u nás môžete tešiť❓ Máme mladý a neformálny kolektív. Všetci ťaháme za jeden povraz. Možnosť nadpriemerných zárobkov podľa výsledkov Tvojej práce. Flexibilný pracovný čas - záleží na tebe, ako si prácu zorganizuješ. Veľký pracovný rozptyl – nebudeš behať sem a tam, lokality kde budeš obchodovať si z veľkej časti môžeš vyberať sám. To, čo by ste mohli mať radi navyše - vybavenie na prácu (mobilný telefón, tablet a notebook), pracovné auto (po zaškolení aj na súkromné ​​užívanie), školenia, spoločné akcie a hlavne záujem kolegov. Pre prácu aj zábavu zadarmo internetové pripojenie a internetovú TV. Zaujala Ťa práca u nás? Potom budeme veľmi radi, ak nám pošleš svoje CV, motivačný list alebo čokoľvek z čoho Ťa lepšie spoznáme. Pokiaľ ťa táto práca nezaujala, mrkni na naše stránky a nájdi si to pravé pre seba. Budeme sa veľmi tešiť! Lenka & Tlapnet tím
Hľadáme šikovného a zanieteného administrátora eshopu
Ak hľadáš výzvu, kde môžeš využiť svoje schopnosti a zároveň sa neustále rozvíjať, tak práve hľadáme Teba! Naša spoločnosť sa zameriava na prevádzku eshopu -viacero projektov, v rýchlo sa meniacom IT prostredí a hľadáme človeka, ktorý bude s nami spolupracovať na jeho efektívnom vedení. Čo by si mal/ a vedieť: • samostatne a zodpovedne spravovať eshop a jeho obsah • zabezpečiť vysokú kvalitu a rýchlosť stránky • vedieť implementovať nové funkcionality a riešiť technické problémy • správne nastaviť SEO a zabezpečiť optimalizáciu pre vyhľadávače • sledovať trh a ponúkať nové trendy a možnosti rozvoja eshopu • zodpovedne komunikovať s našimi zákazníkmi a podporovať ich požiadavky Čo od Teba očakávame: • skúsenosti s administráciou eshopu a dobré znalosti práce s CMS systémami • znalosť SEO a online marketingu • zodpovednosť, samostatnosť a organizačné zručnosti • schopnosť pracovať pod tlakom a sústrediť sa na detaily • schopnosť riešiť problémy a hľadať kreatívne riešenia Výhodou bude: • skúsenosti s programovaním v PHP a Javascripte • skúsenosti s implementáciou platobných brán a zabezpečením platobnej prevádzky • skúsenosti s online reklamou a optimalizáciou kampaní • schopnosť pracovať v tíme a komunikovať s kolegami Ponúkame: • zaujímavú a náročnú prácu v rastúcej spoločnosti • možnosť neustáleho vzdelávania a rozvoja v oblasti e-commerce • flexibilný pracovný čas a home office • atraktívne finančné ohodnotenie a možnosť získať % z vytvorených projektov Ak si zanietený/á pre e-commerce a máš skúsenosti s administráciou eshopov, tak nám pošli svoj životopis a motiváčny list na eshopadmin@ a pridaj sa k nášmu tím. Spoločne budeme tvoriť úspešný eshop a zákazníci si na nás budú chcieť vždy zopakovať nákup!
Hladame programatora
Hladame programatora na dokončenie rozrobeneho E-shopu, treba ho už len spustiť online.
Hľadáme administrátora web stránok (študent)
Hľadáme k nám na výpomoc do stavebnej firmy (ideálne) študenta, ktorý by nám pomáhal spravovať a tvoriť web stránky, grafická aj textová úprava by nebola na škodu, trošku rozumel aj SEO veciam... Možnosť podieľať sa na rôznych marketingových aktivitách... Mal by si byť z oboru IT, technicky zručný Práca na flexibilný čas - po dohode ako bude treba, na niekoľko hodín počas týždňa, možná dlhodobá spolupráca. Viac info na tel. čísle. Miesto - Bratislava)
Servisný a inštalačný technik
Hľadáme servisného technika! Do našej zabehnutej partie hľadáme šikovného technika v oblasti telekomunikácií alebo partiu technikov na dlhodobú spoluprácu. Náplň práce: - inštalácia a servis zariadení (IT siete, alarmy, kamerové systémy...) - realizácia štruktúrovanej kabeláže (optika) - konfigurácia prístupových bodov a routrov - elektrikárske práce Čo očakávame: - §21 - podmienkou - spoľahlivosť a zodpovednosť k práci - skúsenosť so zapájaním optiky výhodou - zváranie optických káblov - nie je podmienkou, ale výhodou Mzdové podmienky: TPP od 1000€/ brutto Živnosť: od 1300€ Pre viac info nám stačí zanechať kontakt a my sa Vám ozveme :)