inzercia, predaj, predám, bazár

Hľadáme brigády

Kategória: Stavebníctvo

Možno potrebujete urobiť nejakú terénnu úpravu, alebo niečo upraviť, ručne prekopať, prefúrikovať - sme tu pre Vás.
Ponúkame práca a pomoc v záhrade, odstraňovanie buriny.
ručné úpravy terénu, svahovanie
stavebné búracie práce,
búranie starých striech a krovov,
obíjanie omietok a čistenie resp. upratovanie interiérov po murároch resp. po komkoľvek,
kopáčske práce, najmä tam kde sa nedostane stroj
stavba a rekonštrukcia plotov, aj betónových,
kladenie obrubníkov a zámockej dlažby,
maliarske práce, obklady v kúpeľni a v sanite,
sťahovanie, nakladanie, vykladanie, ručná manipulácia s ťažkým nákladom

Volajte od rána do večera . Neobanujete.
Hľadáme brigády
Podobné inzeráty
Hľadám brigády na soboty
Hľadám brigady na soboty. Murárske a tesárske práce alebo niečo iné. Povazska Bystrica
Hľadám ľudí z "fachu" sprostredkovania stavebných projektov
Sme sprostredkovateľska/stavebná firma. Sme na trhu 7r., hľadáme a zabezpečujeme stavebné projekty/zákazky živnostníkom do Nemecka, Rakúska a Švédska. Za posledné 2 roky sme sa rozrástli a prešli si čímkoľvek. Po rokoch chceme znásobiť naše znalosti, skúsenosti a otvorili sme ešte jednu kanceláriu v Prešove, kde hľadáme opäť nový tím ľudí na office. Keďže firiem ako sme my, za posledných desať rokov vyrástlo ako húb po daždi, máme za to, že mnoho personálu cez takéto firmy prešlo a pozná tento systém a má určité skúsenosti. Náš prvý tím ľudí na office je skúsený a má svoj pracovný zaužívaný systém, ale všetko sme ich museli naučiť. Teraz hľadáme ľudí, ktorý tento systém vysielania pracovníkov do zahraničia poznajú. Mnoho firiem počas pandémie skončilo alebo aj kvôli iným dôvodom. A my hľadáme práve ľudí, ktorí v takýchto firmách pracovali a chceli by ešte pracovať Hľadáme náborárov, nemčinárov aj manažérov. Nástupný plat je 2.000 ,- netto
Hľadáme murára, tesára, zatepľovača, elektrikára, klampiara,
Hľadáme murára, tesára, zatepľovača, elektrikára, klampiara, oknára, strechára Miesto výkonu práce: Trenčín Druh pracovného pomeru: plný úväzok, na dohodu (brigády), živnosť Termín nástupu: dohodou Mzdové podmienky: 1 300€ brutto Náplň práce: zatepľovanie, ťahanie omietky, silikónovanie, murovanie, montáž sadrokartónu, obkladanie a ďalšie stavebné práce podľa pokynov nadriadeného. Práce sa týkajú v stavebnej firme, ktorá sa venuje zatepľovaniu a kompletnej rekonštrukcii bytových domov. Vzdelanie: stredoškolské bez maturity Vodičský preukaz B výhodou. Podmienkou je zaslanie životopisu na e-mail: lucia.chochlikova@, v prípade dodatočných informácii nás kontaktuje na tel. čísle: Vybraných uchádzačov budeme kontaktovať.
Elektrikár Nemecko
Dobrý deň, do nášho tímu na nové projekty hľadáme šikovných a skúseních elektrikárov na prácu v Nemecku. Hľadáme elektrikárov na bytové a priemyselné inštalácie. Hľadáme jednotlivcov ale aj celé partie. Nástup možný po dohode. Fakturácia 7/15 alebo 14/14 alebo 30/14 záleží od projektu. Práca je na živnosť potrebné povolenie A1 (Soc. poisťovňa) Freistellung (oslobodenie od zrážkovej dane) Ak cestuje do zahraničia prvý krát vieme Vám pomôcť s potrebnými papiermi a účtovníctvom, vo všetkom Vám radi poradíme. Ponúkaný plat 20-26€/hod záleží na pozícií, skúsenostiach a v znalosti cudzej reči. Ubytovanie je ZABEZPEČENÉ hradí si ho každý sám. Hľadáme byty a domy. max 2-4ľudia na byt, pre našich pracovníkov sa snažíme zabezpečiť čo najvyšší komfort. Turnusy podľa dohody. Bežne 3/1 Zabezpečujeme výhradne dlhodobé projekty Od pracovníka požadujeme: -Znalosť Nemeckého jazyka (jeden v skupine) -Férové jednanie -Slušné vystupovanie -Profesionalitu -Základné ručné náradie (šrobováky, kliešte, nôž, meter, a iné. Základne AKU náradie. -Skúsenosti v bytovej a priemyselnej elektroinštálacií - Vlastné auto -Znalosť čítania projektovej dokumentácie Kontakt: mebaueurope@ tell:
Vodár / Kurenár / Inštalater Nemecko
Dobrý deň, do nášho tímu na nové projekty hľadáme šikovných a skúseních monterov na prácu v Nemecku. Hľadáme vodárov / kúrenárov na bytové a priemyselné inštalácie. Hľadáme jednotlivcov ale aj celé partie idealne dvojice a štvorice. Nástup možný po dohode. Fakturácia 7/15 alebo 14/14 alebo 30/14 záleží od projektu. Práca je na živnosť potrebné povolenie A1 (Soc. poisťovňa) Freistellung (oslobodenie od zrážkovej dane) Ak cestuje do zahraničia prvý krát vieme Vám pomôcť s potrebnými papiermi a účtovníctvom, vo všetkom Vám radi poradíme. Ponúkaný plat 20-26€/hod záleží na pozícií, skúsenostiach a v znalosti cudzej reči. Ubytovanie je ZABEZPEČENÉ hradí si ho každý sám. Hľadáme byty a domy. max 2-4ľudia na byt, pre našich pracovníkov sa snažíme zabezpečiť čo najvyšší komfort. Turnusy podľa dohody. Bežne 3/1 Zabezpečujeme výhradne dlhodobé projekty Od pracovníka požadujeme: -Znalosť Nemeckého jazyka (jeden v skupine) -Férové jednanie -Slušné vystupovanie -Profesionalitu -Základné ručné náradie. Základne AKU náradie. -Skúsenosti v bytovej a priemyselnej inštálacií - Vlastné auto - Znalosť čítania projektovej dokumentacie Kontakt: mebaueurope@ tell:
Hľadáme Elektrikárov na projekty vo Švajčiarsku.
Názov pracovnej pozície* Stavebný elektrikár / pomocný elektrikár Druh pracovného pomeru* plný úväzok,pracovná zmluva Zamestnanecké výhody, benefity - momentálne hľadáme šikovných elektrikárov na projekty v St.Gallen, Zurich,Chur,Davos,Landqart a iné. - pozícia vhodná aj pre dvojice s jedným Nj. hovoriacim alebo bez znalosti Nj.!! - zabezpečíme pracovné povolenie,ubytovanie.. - výhody sociálneho systému napr. ( rod.prídavky na 1-dieťa vo výške 250-300 CHF atď.) - 10% daň so mzdy,- - týždenné výplaty,prip. mimoriadne zálohy,- - možnosť nadčasov,- - zamestnanie dlhodobého charakteru,- (projekty sú pripravené na nasledujúcich 5 rokov) - vhodných kandidátov hľadáme celoročne už 15 rokov, termín nástupu vieme prispôsobiť uchádzačom - neustála podpora zo strany vášho personálneho poradcu 8/5 Termín nástupu April 2023. Mzdové podmienk Mzda: od 34-39 CHF/hod./brutto + 16 CHF/diéty/deň (so znalosťou Nj.) Mzda: od 32-33 CHF/hod./brutto + 16 CHF/diéty/deň (bez znalosti Nj.) Jazyk a úroveň ovládania Nemecký jazyk A2/B1 Osobnostné predpoklady a zručnosti - profesionalita - flexibilita - samostatnosť - osobný automobil podmienkou Informácie pre uchádzača Cena za ubytovanie sa pohybuje v závislosti od kantonu v priemere okolo 180-230 CHF/týždeň. Ubytovanie sa dá zaplatiť aj týždenne. Najčastejšie agentúra využíva hotelové ubytovanie. Odvodové zaťaženie ( zdravotné poistenie, sociálne poistenie, dane) tvoria 30% z hrubej mzdy zamestnanca. Agentúra bude kontaktovať len tých uchádzačov ktorý vyhovujú stanoveným požiadavkám pre získanie pracovnej pozície ! Aktuálne hľadáme Elektrikárov do kantónov: Wintherthur, Chur, Zurich, Wallis, Graubunden, Luzern,Bern,Basel. Kontaktná osoba Peter Bacik Telefón E-mail* pb@ Spoločnosť Personal.Swk.Service,s.r.o Ulica, číslo Hviezdoslavova 26 PSČ 09101 Mesto Stropkov Stručná charakteristika spoločnosti* Personal.Swk.Service s.r.o. Je pracovná agentúra založená na Slovensku zameraná na obsadzovanie stredných a nižších pozícií so špecializáciou Recruit&Executive search Leasing Payrolling Outsourcing Outplacment Sme zodpovedná a úspešná personálna agentúra s najvyššou kvalitou pôsobiaca na švajčiarskom a rakúskom pracovnom trhu, ktorá preberá zodpovednosť vo vzťahu medzi zamestnávateľom a zamestnancom.