inzercia, predaj, predám, bazár

HLADAME bubenika do Deathcore kapely - akutalne do zmazania

Kategória: Bicie nástroje

Hladame bubenika do novej kapely, vlastna tvorba, štyl moderny (blackend) deathcore, počuvame moderne kapeli Lorna Shore, Mental Cruelty, Worm Sheperd, Distant, Chelsea Grin atd. ale aj klasicke metalcore ako As I Lay Dying, Bleeding Through, Darkest Hour, As Blood Runs Black.

treba vedieť uklepať dvojkopaky poriadne a hlavne byť chalan do partie a mať chuť hrať

ak maš zaujem tak volaj, píš a vieme sa stretnúť a pokecať, poslať ti neaky song na ukážku

okolie v podstate Trnava, Sereď popripade Partizanske, Nitra

časovo niesme naročny kedže všetci sme pracujuci ale približne 1-2x za dva tyždne isť hrať je taky štandard.

Zostava 2x gitara (podladené 7mičky) a 1x spev

Aktuálne do zmazania
HLADAME bubenika do Deathcore kapely - akutalne do zmazania
Podobné inzeráty
Hľadám bubeníka do kapely
Hľadám bubeníka do mojej kapely. Zatiaľ hrajeme dvaja. Ja som spevák a klávesák. Hraje so mnou gitarista. Skúšobnú máme v Bratislave v Ružinove. Naša hudba
Hladame bubenika
Zdravime, sme zacinajuca kapela ktora pozostava z basy a gitary. Hrame rock, funk rock, niekedy alt rock a radi jammujeme ale bicie by sa nam ozaj zisli. Skusame 3x do tyzdna po 3 hodinach. Hladame bubenika (chalana) do priblizne 25 rokov, ktory je schopny brat kapelu vazne a trenovat pravidelne. Skusobna je v Ruzinove, sme z Bratislavy. V pripade akychkolvek otazok nas nevahajte kontaktovat, da sa s nami dohodnut.
Hľadáme bubeníka
Kapela s tradičnými nástrojmi hľadá bubeníka. Najlepšie z okolia starej Ľubovňe.
Hľadáme bubeníka
Zabehnuta svadobna kapela hľadá k sebe do partii šikovného bubeníka. blizsie info na telefóne
Potrebujeme bubenika
Ayo ja a kamarat zhaname drummera do kapely Hrame indie rock, rock, heavy shit, blues hocico co znie fire Nalepsie keby si z okolia trencina alebo bratislavi alebo aby si bol schopny cestovat Hit me up @elperrotelefono
Digitálny mixážny pult Mackie PRoDX 4
Ponúkam na predaj malý MACKIE PRODX 4 - 4 kanálový digitálny audio mixpult. Je v maximálne zachovalom stave, vhodný je aj pre bubeníka, či iné, plne funkčný, v poslednom čase vôbec nevyužívaný, keďže som bol nútený zakúpiť mix z viac vstupmi, tento posúvam ďalej. Mackie ProDX4 Ultra kompaktný 4 kanálový wireless mix zo série ProDX. Mix ponúka pohodlné a profesionálne riešenie pre sólo hráčov, malé kapely, podujatia alebo komerčné aplikácie. Ultra kompaktný dizajn sa okamžite prispôsobí vášmu smartphonu pomocou dockingovej stanice a premení ho na profesionálny mixpult ovládateľný bezdrôtovo z akejkoľvek časti pódia. Mix ponúka možnosť ekvalizácie každého kanálu spolu so vstavaným kompresorom. Výsledný zvuk je možné obohacovať o vynikajúco znejúce efekty ReadyFX. Samozrejmosťou je aj funkcia streamovania hudby bezdrôtovo pomocou technológie Bluetooth. Každý z 4 kanálov ponúka trojpásmový EQ s parametrickými stredmi, funkciou Low Cut, kompresorom a efektom z knižnice Ready FX. Samotné rozhranie predného panela je jednoduché a prehľadné. Ovláda sa pomocou 5 tlačidiel a jedného veľkého potenciometra. Zadný panel ponúka výstupy Main Out, Aux Out a výstup pre slúchadlá. Medzi vstupmi je možné nájsť dvojicu kombinovaných XLR/Jack 6,3mm konektorov a jeden stereo konektor pre Line In. Zariadenie je kompatibilné s rozhraním Android, aj iOs a vďaka stiahnuteľnej aplikácii je ovládanie mixu jednoduché a prehľadné a dodáva užívateľom úplnú slobodu pohybu. Rozmery: 76 x 160 x 140 mm. Hmotnosť: 1kg. Farebné prevedenie: Black. Moja cena: 180.-€. DOHODA Video recenzia MACKIE PRO DX4 / PRO DX8: