inzercia, predaj, predám, bazár

Hľadáme čašníčku, barmanku - espresso /denný pub, Petržalka

Kategória: Pohostinstvá a ubytovanie

Hľadáme čašníčku, barmanku - espresso /denný pub Puerto, Petržalka
Náplň práce:
- smeny dlhý a krátky týždeň
- 1.100€/mesiac v čistom
- bez kuchyne
- nutná prax min.6 rokov
- vek od 26 rokov
- samostatnosť, zodpovednosť
- volať na tel.číslo :
Hľadáme čašníčku, barmanku - espresso /denný pub, Petržalka
Podobné inzeráty
Praca časníčky do American Pub do Rakuska blizkosti hraníc
Hladame časníčku do American Pub do Rakuska blizkosti hraníc Ahojte , hladame milu, serioznu , komunikativnu časničku / Kellnerin do American Pub v Rakusku ( blizkosti hranic ) Jedna sa o serioznu pracu časnicky, legalne , na papiere , so zdravotnym aj dochodkovym poistenim Pracuje sa na turnusy, respektivne 1 tyzden praca a 1 tyzden volno na striedacku s druhou babou. Nakolo nas naša verna časnička opušta po 8 rokoch prace ( čaka babätko ) hladame niekoho noveho do našho Team . Majitel je Rakušan a jeho zena je Slovenska . Super šanca si zarobit slusne peniaze za 2 tyzdne prace v mesiaci a Este byt aj doma s rodinou ( nakolo, Ako som hore uviedla sa pracuje jeden tyzden a druhy je volno a znova na striedacku) . Ubytovanie a strava zabezpecena Podmienka: Mila , seriozna , prax vitana - neni nutna, chut pracovat a jazyk nemecky ( na zaciatok aby sa dalo dorozumiet, z vlastnej skusenosti viem, ze sa potom rychlo uči ) Ak ta praca zaujala nevahaj a napis na ; Poprosim strucny zivotopis danastricova@
Hľadáme barmanku/čašníčku
!Hľadáme barmanku/čašníčku! - životopis zaslať na e-mail
Hľadáme barmanku - čašníčku a zároveň obsluhu herne
Na TPP prijmeme barmanku – čašníčku ktorá bude zároveň obsluha hracích automatov. Prevádzka baru je na sídlisku KVP. V práci pokiaľ nemáte zákazníkov, čítate mobil, pozeráte televízor, telefonujete atď. Pokiaľ zákazníkov máte, tak ich obslúžite, poklebetíte a sedíte. Nevyžadujeme stáť v pozore , nefajčiť za barom a podobne. Hľadáme niekoho na dlhodobo kto má skúsenosti ako barmanka alebo čašníčka, ako obsluhu automatov zaučíme. Pracuje sa dlhý - krátky týždeň od 14.00 do 24.00 hod., piatok a sobota do 02.00 hod. Pracuje sa TPP nie na dohodu. Plat + prepitné je mesačne za 15 dní min. 1000,-€. Prepitné máte aj z inventúry, ktorú je potrebné robiť vždy po prac. zmene, čiže po dvoch, alebo troch odpracovaných dňoch. Dobré čapovanie piva, úsmev a komunikatívnosť je predpokladom k prijatiu. Pokiaľ ste dočítali až potiaľ a máte záujem pošlite mi email na robertliker@ s kontaktom na Vás, každému záujemcovi odpíšem, alebo zatelefonujem. Inzerát bude platný do zmazania. Záujemci prídu na platenú skúšku. Tel. kontakt je vymyslený, nakoľko sú ľudia, ktorí telefonujú kedy ich napadne bez ohľadu na víkend či hodinu.
Hľadáme Barmanku/barmana
Hľadáme barmanku/barmana LABDA Pub Zdoba Sady nad Torysou Hodinová mzda
Prijmeme samostatnú čašníčku-barmanku
Prijmeme samostatnú čašníčku-barmanku do štýlovej kaviarničky Café L'Aura v centre Bratislavy, ktorá bude pracovať sama na smene. Otváracie hodiny zimný režim 10.00-22.00 a letný režim 10.00-24.00. Požiadavky na uchádzača :prax v gastronómii min. 2 roky, ukončené stredoškolské vzdelanie, perfektná slovenčina, cudzí jazyk, príjemné vystupovanie, pozitívny vzťah k umeniu. Mzda 1200eur brutto/15 dní.
Príjmeme Barmanku a čašníčku.
Príjmeme Barmanku a čašníčku do novootvorenej prevadzky v Košiciach.