inzercia, predaj, predám, bazár

Hľadáme kolegov

Kategória: Pohostinstvá a ubytovanie

Do nášho penziónu na Králikoch hľadáme nových kolegov na pozíciu čašník/čašníčka, Kuchár/kuchárka. Práca je turnusová, poskytujeme ubytovanie a stravu. Plat od 5€/hod. Nástup možný ihneď.
Hľadáme kolegov
Podobné inzeráty
Kuchár pre jedinečný WERK
Hľadáme kuchárov, ktorí majú radi výzvy a chcú sa zlepšovať práve u nás, v medzinárodnej kuchyni. Hľadáme kolegov, ktorí sa budú rozvíjať v kuchárskom tíme spolu so skúseným dlhoročným kolegom, šéfkuchárom Tomášom Falbom. Ponúkame zázemie a stabilitu. V kuchyni sa u nás nemusíš rozkrájať, nakoľko budeš mať na starosti len 1 sekciu. Prácu Ti spríjemní aj pomoc od našich kolegov, pomocných síl, ktoré sa postarajú o čistotu, takže Ty sa môžeš sústrediť na "svoje". ???? Miesto práce: WERK, Bottova 1, Bratislava – Staré mesto Druh pracovného pomeru: TPP/živnosť Mzdové podmienky: 1650 – 1750€ brutto + % z tringeltov Pracovný čas: krátky/dlhý týždeň V prípade záujmu sa kľudne ozvi priamo šéfkuchárovi na tomas.falb@, alebo pošli svoj kontakt na kariera@ Tešíme sa na Teba! ????
Kuchár pre jedinečný WERK
Hľadáme kuchárov, ktorí majú radi výzvy a chcú sa zlepšovať práve u nás, v medzinárodnej kuchyni. Hľadáme kolegov, ktorí sa budú rozvíjať v kuchárskom tíme spolu so skúseným dlhoročným kolegom, šéfkuchárom Tomášom Falbom. Ponúkame zázemie a stabilitu. V kuchyni sa u nás nemusíš rozkrájať, nakoľko budeš mať na starosti len 1 sekciu. Prácu Ti spríjemní aj pomoc od našich kolegov, pomocných síl, ktoré sa postarajú o čistotu, takže Ty sa môžeš sústrediť na "svoje". ???? Miesto práce: WERK, Bottova 1, Bratislava – Staré mesto Druh pracovného pomeru: TPP/živnosť Mzdové podmienky: 1650 – 1750€ brutto + % z tringeltov Pracovný čas: krátky/dlhý týždeň Minimálny počet rokov praxe: 3 V prípade záujmu sa kľudne ozvi priamo šéfkuchárovi na tomas.falb@, alebo pošli svoj kontakt na kariera@ Tešíme sa na Teba! ????
Kuchár pre jedinečný WERK
Hľadáme kuchárov, ktorí majú radi výzvy a chcú sa zlepšovať práve u nás, v medzinárodnej kuchyni. Hľadáme kolegov, ktorí sa budú rozvíjať v kuchárskom tíme spolu so skúseným dlhoročným kolegom, šéfkuchárom Tomášom Falbom. Ponúkame zázemie a stabilitu. V kuchyni sa u nás nemusíš rozkrájať, nakoľko budeš mať na starosti len 1 sekciu. Prácu Ti spríjemní aj pomoc od našich kolegov, pomocných síl, ktoré sa postarajú o čistotu, takže Ty sa môžeš sústrediť na "svoje". Miesto práce: WERK, Bottova 1, Bratislava – Staré mesto Druh pracovného pomeru: TPP/živnosť Mzdové podmienky: 1650 – 1750€ brutto + % z tringeltov Pracovný čas: krátky/dlhý týždeň Minimálny počet rokov praxe: 3 V prípade záujmu pošli svoj kontakt na kariera@ Tešíme sa na Teba!
Casnik barista
Hľadáme na pozíciu Obsluha kaviarne a lahôdok príprava studených a teplých nápojov komunikácia so zákazníkom nových kolegov. Baví vás gastro radi pracujete s ľuďmi , radi sa posúvate vpred a napredujete a učíte sa nové veci. Náš koncept vám ponúka práve tieto výhody a istoty. Staňte sa súčasťou úspešného konceptu FARMAMARKET-GURMANTÉKA, ktorý ponuka istotu a stabilitu svojim zamestnancom. Do nášho tímu hľadáme nových kolegov do obsluhy. Práca na 100-170hod mesačne , mzda od 5€/hod plus zamestnanecké výhody. Životopis posielajte na farmamarket1@ Info fb FARMAMARKET alebo instagram farmamarket_gurmanteka.
Hľadáme nových šikovných kolegov do gastro prevádzky Mr. Eng
Hľadáme brigádničku/brigádnika do obsluhy ku pokladni a kuchára. Preferujeme kolegov, ktorí už majú skúsenosť s prácou pri pokladni a komunikáciou so zákazníkom. Kuchár minimálna prax v obore 2 roky. Odmena 4-6€ ( Bonusový systém ) Práca na dohodu Pre viac info volať.
Kuchár Nemecko, iba 550 km od Bratislavy
Dobrý deň, hľadáme nových kolegov kuchárov do Steakhousu v prekrásnom prostredí nemeckého mesta Garmisch - Partenkirchen. Reštaurácia Woods Steakhouse sa nachádza priamo na golfovom ihrisku Werdenfels, iba 3 km od najvyššieho bodu Nemecka - Zugspitze. Reštaurácia je otvorená celoročne, v lete najmä pre golfových nadšencov, v zime samozrejme pre vyznávačov zimných športov. Reštaurácia je úplne nová, budova uvedená do prevádzky 07/2022, takže moderná kuchyňa na najvyššej úrovni. Reštaurácia má dovedna 105 recenzií (aktuálne 4,9*), a ašpiruje na #1 steak reštauráciu v okolí. Menu sa skladá najmä so steakov, burgerov, rebier, rezňov, tatarák, šaláty …. Majitelia sú Slovenka a Čech (Čech zároveň šéfkuchár), väčšina teamu sú slováci a česi, takže nie je treba nemčina. Hľadáme kolegov na TPP, vieme sa dohodnúť aj na sezónnej práci (napr len zima alebo len leto). Ponúkame plat od 2200€ netto + participácia trinkgeltov aj do kuchyne (pár stoviek mesačne) Vieme pomôcť s ubytovaním, aj dopravou zo Slovenska. Voľné ihneď. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať telefonicky alebo emailom, dám viac info. Menu a viac foto na :