inzercia, predaj, predám, bazár

Hľadáme kuchára do novootvorenej kaviarne s bistrom -Ružinov

Kategória: Pohostinstvá a ubytovanie

Do novootvorenej kaviarne s bistrom v Bratislave (časť Ružinov) hľadáme vyučeného kuchára s dokladmi. Išlo by o jednoduché prípravy jedál.
ℹ️ Nástup 1.júna
Plat a pracovný čas dohodou, viac info na tel.č.
Hľadáme kuchára do novootvorenej kaviarne s bistrom -Ružinov
Podobné inzeráty
Hladame kuchara-pom.kuchara
Hladame do našho maleho penzionu, kuchara aj apsolventa, alebo pom.kuchara, na pripravu ala cart, pizze a burgrov. Nič naročne, radi zaučime. Nachadzame sa v okr.BN, sme super kolektiv. Strava a ubytovanie gratis a plat po dohode. Volaj a staň sa sučasťou našho kolektivu.
Príjmeme kuchára
Do novootvorenej reštaurácie v Rovinke príjmeme- kuchára, pomocného kuchára Znalosť talianskej kuchyne nutná
Príjmeme kuchára
Do novootvorenej reštaurácie v Rovinke príjmeme- kuchára, pomocného kuchára Znalosť talianskej kuchyne nutná Pracuje sa dlhý krátky týždeň
Hladam kuchara
Hladam kuchara, popripade pom.kuchara do menšieho penzionu v okr. Banovce n.Bebravou.Strava a ubytovanie gratis. Plat po dohode. Sme maly kolektyv, a hladame mladeho kuchara aj bez praxe, radi zaučime. Pizza, ala cart,burgre. Nič zložite.
Hľadáme pizzera/kuchára
Dobrý deň ,hľadáme Pizza kuchára do našej novootvorenej prevádzky pizza&grill v Prievoze . Plat 80€/deň netto + prémie (po zabehnutí prevádzky radi zabehneme aj vyšší plat ;-) ) Plánujeme zaviesť zmeny formou -dlhy /krátky týždeň ale nebránime sa dohode . Pre bližšie info nám zavolajte na číslo .
Hľadáme kuchára/ku
Hľadáme šikovného kuchára/ku . Do novootvorenej pizzerie v Poltári. Prax vítaná. Zdravotný preukaz nutný. Pracuje sa krátky a dlhý týždeň. Plat od 800eur v čistom. Na TPP. Nástup ihneď.