inzercia, predaj, predám, bazár

Hľadáme montérov na HPP do Holandska

Kategória: Remeselné práce

Hľadáme montérov na HPP do Holandska.
Pracovníci sú ubytovaný na sídle firmy v nemecku mesto Wegberg,denne sa dochádza na pracovisko do holandského mesta Eindhoven.Cesta je preplácaná.Montážne práce na diaľkových cestovných autobusoch,dolu vysiace vodné hadice upevnit smerom na hor pomocou sťahovacej pásky,montáž klimatizácie na strechu.
Nemecká zmluva.
Firma zabezpečuje všetky potrebné dokumenty,poistenie a podobne.
Ubytovanie je zabezpečené maximálne 20Km od pracoviska
Ubytovanie 600Eur/mesiac je odpočítané zo mzdy.Vlastná izba,Wifi.
Pracovné hodiny za mesiac 168h,nadčasy + 25% príplatok
Čo máte mať pri sebe pri pohovore:občiansky preukaz a bankový účet.
Vlastné auto výhodou.
Možnosť zárobku pri 168h a 22 dňoch 2600Eur netto.
Pracovný odev,obuv,fasujete.
Znalosť anglického jazyka úroveň B2 prípadne nemeckého.
Pri spokojnosti dlhodobá spolupráca



Pri záujme prvý kontakt tu cez kontaktný formulár.
Hľadáme montérov na HPP do Holandska
Podobné inzeráty
Hľadáme montérov vzduchotechniky a zámočníkov
Hľadáme montérov vzduchotechniky, taktiež zváračov a zámočníkov: Zámočníci do Žiliny potrebujeme aspoň 6 zámočníkov Hodinová sadzba: 10 Eur / hod. Požiadavky: vedieť čítať technickú dokumentáciu a ovládať ohýbačku a iné stroje. Vedieť pracovať samostatne Práca na ŽL Zámočníkov hľadáme aj na prácu do Rakúska alebo Nemecka. Hodinová sadzba: od 18 - 22 Eur / hod. Ubytovanie hradené Nutnosť ovládať nemecký jazyk. Hľadáme 6 montérov vzduchotechniky do Jaslovských Bohuníc Práca je na rok Hodinová sadzba: 10 EUR / hod.
Ponuka prace co2 Lakyrnik Montážnik
Nabídka práce Firma Lukáč Welding s.r.o. ve spolupráci s personální agenturou práce Lukáč Welding Czech s.r.o. přijme do svého kolektivu více odborných profesí: -svářeč CO2, - CNC operátor -zámečník, - obráběč kovů -lakýrník, - slévárenský dělník tavič -montážník, - slévárenský dělník formíř -automechanik, - brusič -autoelektrikář Práce na území ČR- Kopŕivnice, Vysoké Mýto, Louny, Chorvatsko-Slavonski Brod (doprava do Chorvatska z částí zajištěna). Kolektív v Chorvatsku SK/CZ/UA o Všetko postarane. Zalohy samozrejmostou. Jedná se o stabilní práci. Cizincům zajistíme víza a podobně. Práce na HPP a IČO, práce možná i turnusově- 12 hod. denně. Ubytování zajištěno, na HPP hrazeno. Hodinová sazba HPP a IČO dle zkušeností a zařazení, vše na domluvě. Nástup možný ihned nebo dle dohody. Více info na -tel.č. (WhatsApp) / -email.adrese: rastislav.lukac@
Hľadáme autolakovačov na HPP Nemecko aj bez NJ
Hľadáme autolakovačov na HPP do Nemecka. Lakovanie motorových vozidiel,príprava na lakovanie,ošetrenie karosérie - škrabance,preliačiny,brúsenie,špachtľovanie,leštenie,oblepenie atď. Mesto - Schwäbisch-Gmünd Nemecká zmluva. Firma zabezpečuje všetky potrebné dokumenty,poistenie a podobne. Ubytovanie je zabezpečené maximálne 20Km od pracoviska Ubytovanie 250-450Eur/mesiac je odpočítané zo mzdy.Vlastná izba,Wifi. Pracovné hodiny za mesiac 168h,nadčasy + 25% príplatok Čo máte mať pri sebe pri pohovore:občiansky preukaz a bankový účet. Vlastné auto výhodou. Možnosť zárobku pri 168h a 22 dňoch 2700 netto. Pracovný odev,obuv,fasujete. Aj bez znalosti nemeckého jazyka! Pri spokojnosti dlhodobá spolupráca Prvý kontakt tu cez kontaktný formulár.
Hľadáme podlahárov na HPP do Nemecka
Hľadáme pokladačov podláh na HPP do Nemecka. Utesnenie podkladu,drevená podlaha,Linoleum,Kaučuk,Vinyl. Starostlivosť,opravy podlahy. Nemecká zmluva. Firma zabezpečuje všetky potrebné dokumenty,poistenie a podobne. Ubytovanie je zabezpečené maximálne 20Km od pracoviska Ubytovanie 250-450Eur/mesiac je odpočítané zo mzdy.Vlastná izba,Wifi. Pracovné hodiny za mesiac 168h,nadčasy + 25% príplatok Čo máte mať pri sebe pri pohovore:občiansky preukaz a bankový účet. Vlastné auto výhodou. Možnosť zárobku pri 168h a 22 dňoch 2700Eur netto. Pracovný odev,obuv,fasujete. Znalosť nemeckého jazyka A2-B1.Musíte rozumieť pokyny pri práci!! Pri spokojnosti dlhodobá spolupráca Prvý kontakt tu cez kontaktný formulár.
Hľadáme priemyselných elektrikárov na HPP do Nemecka
Hľadáme priemyselných elektrikárov na HPP do Nemecka. Čítanie technických výkresov,skúsenosti s jednosmerným a obojsmerným prúdom,hľadanie chýb na stojoch,údržba strojov,kontrola senzorov a zapojenie. Mesto Ronnenburg Nemecká zmluva. Firma zabezpečuje všetky potrebné dokumenty,poistenie a podobne. Ubytovanie je zabezpečené maximálne 20Km od pracoviska Ubytovanie 250-450Eur/mesiac je odpočítané zo mzdy.Vlastná izba,Wifi. Pracovné hodiny za mesiac 168h,nadčasy + 25% príplatok Čo máte mať pri sebe pri pohovore:občiansky preukaz a bankový účet. Vlastné auto výhodou. Možnosť zárobku pri 168h a 22 dňoch 2900Eur netto. Pracovný odev,obuv,fasujete. Znalosť nemeckého jazyka B1.Musíte rozumieť pokyny pri práci!! Pri spokojnosti dlhodobá spolupráca Pri záujme prvý kontakt tu cez kontaktný formulár.
Hľadáme MAG zváračov na HPP do Nemecka
Hľadáme MAG zváračov na HPP do Nemecka. Zabrúsenie zvarov,čítanie technických výkresov,zváranie konštrukcii - plech,rúry,nádrže z nehrdzavejúcej ocele pre farmaceutický priemysel. Mesto Sörüp Nemecká zmluva. Firma zabezpečuje všetky potrebné dokumenty,poistenie a podobne. Ubytovanie je zabezpečené maximálne 20Km od pracoviska Ubytovanie 250-450Eur/mesiac je odpočítané zo mzdy.Vlastná izba,Wifi. Pracovné hodiny za mesiac 168h,nadčasy + 25% príplatok Čo máte mať pri sebe pri pohovore:občiansky preukaz a bankový účet. Vlastné auto výhodou. Možnosť zárobku pri 168h a 22 dňoch 2670 netto. Pracovný odev,obuv,fasujete. Znalosť nemeckého jazyka B1.Musíte rozumieť pokyny pri práci!! Pri spokojnosti dlhodobá spolupráca Pri záujme prvý kontakt tu cez kontaktný formulár.