inzercia, predaj, predám, bazár

hľadáme nadšeného kuchára pre rodinný penzión

Kategória: Servis a služby

Rodinný Penzión u Hanky s tridsaťdva ročnou históriou hľadá do tímu kuchára. Skúsenosti nerozhodujú a radi ponúkneme prácu absolventovi rovnako ako kuchárovi so skúsenosťou. Uchádzač by mal mať však rozhodne vlastnosti ako kreativita, zapálenosť, inovatívnosť a hygienické návyky v kuchyni. Platové podmienky v závislosti od skúseností-900-1300€. Plat bude po trojmesačnej skúšobnej dobe zohľadnený po vzájomnom dohovore a miere samostatnosti. Výhodou práce je pokojná atmosféra, bez tradičného gastro nátlaku. Varíme z lokálnych surovín a snažíme sa využívať inovatívne postupy v súlade s trendami v gastronómii. Pracovná doba je na dohovore s uchádzačom.
hľadáme nadšeného kuchára pre rodinný penzión
Podobné inzeráty
Hľadáme kuchára / kuchárku
Hľadáme kuchára / kuchárku do závodnej jedálne v Bratislave v Starom meste. Pracuje sa od pondelka do piatka, od 5:30 do 14:00, sviatky a víkendy voľné, plat 950€ v čistom. v prípade vážneho záujmu nás neváhajte prosím kontaktovať.
Hľadáme kuchára / kuchárku
Hľadáme kuchára / kuchárku do závodnej jedálne v Bratislave v Starom meste. Pracuje sa od pondelka do piatka, od 5:30 do 14:00, sviatky a víkendy voľné, plat 1200€ v čistom. v prípade vážneho záujmu nás neváhajte prosím kontaktovať.
Hľadáme kuchára do Rakuska
Zdravim,hľadáme kuchára do Rakúska,základy nemčiny,práca na dobu neurčitú,pracuje sa cca 5-7 dni,5-7 dni doma,alebo podľa dohody,práca sa nachadza cca 150 km od Bratislavy.Plat okolo 2200 eur.Viac info po telefone
Hľadáme kuchára do Reštaurácie v Španielsku
Hladáme kuchára do zabehnutej reštaurácie v Španielsku. Všetky ďalšie informácie budú poskytnuté cez tel. komunikáciu. tel.č:
Hľadáme kuchára
Do reštaurácie Fellini na Vazovovej v Bratislave hľadáme menučkového kuchára. Plat od 1200€ v čistom. Práca od 8-15:00, od pondelka do piatka. Víkendy voľné. V prípade záujmu ma prosím kontaktujte tu alebo na tel. čísle .
Hľadáme kuchára/kuchárku
Motorest pri Starom mlyne Košice - Krásna príjme do svojho tímu šikovného kuchára/ku schopného samostatne pracovať. Pracovná doba od 8:00 do 22:00 krátky/dlhý týždeň, plat 6€/hod. v čistom. Prax je vítaná.