inzercia, predaj, predám, bazár

Hľadáme nových kolegov do reštaurácie na Myjave

Kategória: Pohostinstvá a ubytovanie


Do prevádzky na Myjave hľadáme personál na pozície:
Pomocný kuchár plat od 6€/hod. a viac podľa skúseností
Pomocnú silu do kuchyne 5€/hod.
Čašník od 6€/hod. plus tringelty.
Samozrejme pri kvalitne odvedenej práci, každý mesiac odmeny ako motivácia.
S nástupom od 1.3. 2023
Pracuje sa krátky/dlhý týždeň.
Viac informácii na telefónom čísle
Hľadáme nových kolegov do reštaurácie na Myjave
Podobné inzeráty
Casnik barista
Hľadáme na pozíciu Obsluha kaviarne a lahôdok príprava studených a teplých nápojov komunikácia so zákazníkom nových kolegov. Baví vás gastro radi pracujete s ľuďmi , radi sa posúvate vpred a napredujete a učíte sa nové veci. Náš koncept vám ponúka práve tieto výhody a istoty. Staňte sa súčasťou úspešného konceptu FARMAMARKET-GURMANTÉKA, ktorý ponuka istotu a stabilitu svojim zamestnancom. Do nášho tímu hľadáme nových kolegov do obsluhy. Práca na 100-170hod mesačne , mzda od 5€/hod plus zamestnanecké výhody. Životopis posielajte na farmamarket1@ Info fb FARMAMARKET alebo instagram farmamarket_gurmanteka.
Hľadáme kolegov
Do nášho penziónu na Králikoch hľadáme nových kolegov na pozíciu čašník/čašníčka, Kuchár/kuchárka. Práca je turnusová, poskytujeme ubytovanie a stravu. Plat od 5€/hod. Nástup možný ihneď.
Hľadáme nových šikovných kolegov do gastro prevádzky Mr. Eng
Hľadáme brigádničku/brigádnika do obsluhy ku pokladni a kuchára. Preferujeme kolegov, ktorí už majú skúsenosť s prácou pri pokladni a komunikáciou so zákazníkom. Kuchár minimálna prax v obore 2 roky. Odmena 4-6€ ( Bonusový systém ) Práca na dohodu Pre viac info volať.
Kuchár Nemecko, iba 550 km od Bratislavy
Dobrý deň, hľadáme nových kolegov kuchárov do Steakhousu v prekrásnom prostredí nemeckého mesta Garmisch - Partenkirchen. Reštaurácia Woods Steakhouse sa nachádza priamo na golfovom ihrisku Werdenfels, iba 3 km od najvyššieho bodu Nemecka - Zugspitze. Reštaurácia je otvorená celoročne, v lete najmä pre golfových nadšencov, v zime samozrejme pre vyznávačov zimných športov. Reštaurácia je úplne nová, budova uvedená do prevádzky 07/2022, takže moderná kuchyňa na najvyššej úrovni. Reštaurácia má dovedna 105 recenzií (aktuálne 4,9*), a ašpiruje na #1 steak reštauráciu v okolí. Menu sa skladá najmä so steakov, burgerov, rebier, rezňov, tatarák, šaláty …. Majitelia sú Slovenka a Čech (Čech zároveň šéfkuchár), väčšina teamu sú slováci a česi, takže nie je treba nemčina. Hľadáme kolegov na TPP, vieme sa dohodnúť aj na sezónnej práci (napr len zima alebo len leto). Ponúkame plat od 2200€ netto + participácia trinkgeltov aj do kuchyne (pár stoviek mesačne) Vieme pomôcť s ubytovaním, aj dopravou zo Slovenska. Voľné ihneď. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať telefonicky alebo emailom, dám viac info. Menu a viac foto na :
Samoobslužná reštaurácia Presto B5 hľadá nových kolegov
Pre samoobslužnú reštauráciu PRESTO B5, ktorú otvárame v apríli, hľadáme nových kolegov. Ak ti vyhovujú voľné víkendy a máš skúsenosť s väčším objemom výdaja jedál alebo s prácou pri pokladni, si pre nás ideálny kandidát. Miesto práce: Presto B5, Plynárenská 7/B, 821 09 Bratislava Pracovná doba: pondelok-piatok, od 7:00-15:00 Nástup: ihneď s možnosťou zaškolenia v závode Volkswagen (do otvorenia prevádzky) Platové ohodnotenie: Kuchár – od 1600-1750 brutto/mesiac (v závislosti od tvojich skúseností) Pomocná sila – 900 brutto/mesiac Pokladník - od 1030-1100 brutto/mesiac Rovnako ponúkame možnosť nadčasov v rámci závodu Volkswagen. Ak ťa ponuka zaujala, neváhaj nám poslať životopis alebo pošli svoj kontakt na Ďakujeme veľmi pekne všetkým kandidátom za prejavený záujem. Vybraných kandidátov budeme kontaktovať telefonicky. ????
Hľadáme šéfkuchára s teamom
Hľadáme zodpovedného , šikovného, kreatívneho šéfkuchára ktorý má svoj team ,alebo si ho vie postaviť. Je to nie len pracovná ponuka, ale aj výzva. Ponúkame zariadenú kuchyňu a reštauráciu hotelového typu s kapacitou 55miest v Trenčianskych Tepliciach ktorá je súčasťou hotela s kapacitou 60lôžok. Otváracie hodiny, rozdelenie smien, objednávanie tovaru, kalkulácie jedál reštaurácie bude výlučne v kompetencii šéfkuchára. Hotelové raňajky, obedy, večere a nie len pre ubytovaných plus akcie . Výnos reštaurácie sa rozdelí medzi personál reštaurácie (team šéfkuchára ) a hotel . Pomerom podľa dohody a podmienok . Výška výnosu a zárobku bude len a len na personále reštaurácie. Nástup od 1.3.2023 . Stručný pracovný životopis poprosím zaslať na mail : restauracia@