inzercia, predaj, predám, bazár

Hľadáme opatrovateľku

Kategória: Práca v domácnosti

Hľadám opatrovateľku k 87 ročnému pánovi v Poprade na skrátený úväzok. Môže byť aj vitálna dôchodkyňa.
Viac info na tel. čísle:
Hľadáme opatrovateľku
Podobné inzeráty
Hľadáme opatrovateľku Čilizská Radvaň
Hľadáme opatrovateľku pre 90 ročnú tetu, 8 hodín denne od pondelka do piatku. Dedina: Cilizska Radvan, Madarsky jazyk je podmienkou. Pre viac info prosim pisat mail.
V Poprade Veľkej hľadáme opatrovateľku na 8 hodín denne
Hľadáme opatrovateľku na 8 hodín denne v Poprade Veľkej pre ležiacu starú mamu, pre bežné činnosti. Odmena dohodou.
Hľadáme opatrovateľku  na 24 hod. V Liptovskom Mikuláši
Hľadáme opatrovateľku na 24 hod. starostlivosť k 87 ročnej dôchodkyni. je pohyblivá a samostatná. potrebuje asistenciu pri umývaní, podávaní jedla a prechádzkach. býva v RD v Liptovskom Mikuláši. prednosť majú opatrovateľky z LM a okolia.
Hľadáme OPATROVATEĽKU/ĽA
2-4 hodiny, obec 5km od Michaloviec Cena/čas: dohoda možná Po pozornom prečítaní ma pokojne kontaktujte telefonicky alebo emailom mylovethemedia@ Hľadáme slušného, úctivého a komunikatívneho opatrovateľa alebo opatrovateľku pre 83-ročného pána žijúceho s manželkou, ktorý sa nebude báť, ak klient občas stráca rovnováhu, správnou technikou ho nasmeruje na vozík pomocou chodítka (nikdy nespadol). Klasická ranná hygiena po plienkovaní, pomoc pri vstávaní/obliekaní, na wc stoličku, jednoduché cviky na končatiny aj prekrvenie mozgu. Pán je pokojnej povahy, rozumný, čistotný. Pokým sleduje Tv je možné vykonať drobné upratovacie práce (vysávanie, riad, samozrejmosťou je výmena posteľnej bielizne klienta a pod. ), prípadne masírovanie, krémovanie, nechty, ľahké cviky. Máme záujem max o 4 hodiny od pondelka do piatka(alebo aj o 2 hodiny/podľa cenovej ponuky)...odmena podľa dohody starostlivosti. Vieme sa dohodnúť na pravidelnosti a finančnej odmene (4eura/na hodinu alebo vyššia suma pri 1-2hodinovej návšteve) ALEBO CEZ ČERVENÝ KRÍŽ: Ponúkame polovicu minimálnej mzdy financovanie cez Červený kríž.(polovica minimálnej mzdy v hrubom na 4h od pondelka do piatku/+ platenie odvodov/podľa klasickej opatrovateľskej dohody Červeného kríža(upratovacie práce, starostlivosť o klienta). V prípade, že ste aj evidovaný ako nezamestnaný, ÚPSVaR za istých podmienok prepláca cestovné . Pred podpisom by ste si to prišli k nám vyskúšať.
Hľadám opatrovateľku
- Hľadáme opatrovateľku pre nášho 92-ročného otca v Bánovciach nad Bebravou. - Otec potrebuje opateru v týždni na 3h večer a cez víkendy a sviatky ráno, na obed, a večer. - Ideálna by bola opatrovateľka z Bánoviec nad Bebravou a okolia. - Podrobnosti sa dohodneme po telefóne alebo osobne
Opatrovanie seniorov
Hľadáme opatrovateľku k 94 ročnej samostatne bývajúcej pani,162 cm,68 kg so sťaženou pohybovou schopnosťou. Potrebuje pomoc pri jedení, obliekaní, ustielaní, používa plienkové nohavičky, varenie, upratovanie. Preferujeme opatrovateľku so skúsenosťami, s trpezlivou a príjemnou povahou. Nástup je možný začiatkom Mája, odmena:1600 Eur/mesiac / práca sa delí na dve persony, robí sa na turnusy podľa dohody. Pani býva v 2-izbovom byte s balkónom na prvom poschodí, vlastná izba je k dispozícii. V prípade záujmu píšte alebo volajte.