inzercia, predaj, predám, bazár

hľadáme partiu na ťažbu dreva

Kategória: Poľnohospodárstvo

Hľadáme partiu na ťažbu dreva, ktorá ma pásový harvestor, alebo malú lanovku do prebierok na ploche cca 40ha. Celková ťažba 1500 m3.

Porasty do 50r, dreviny buk a smrek.
Práca vo svahu.
Začiatok práce ihneď.
miesto výkonu - Nevidzany 972 27,
okres Prievidza

Michal Gajdoš
hľadáme partiu na ťažbu dreva
Podobné inzeráty
Ťažba dreva
Dobrý deň,hľadám ku sebe kolegu na ťažbu dreva,bud pilčika alebo strojnika na ukt,lkt práca je na ls Dubodiel,nutná prax a pilčicky preukaz,výbava kedže sa jedna o rubné a prebierky nad 50r,robim napriamo pre šl,poprosim volať po 17tej tel:,plat po dohode,Ďakujem
Traktorista
Hľadam traktoristu na ťažbu dreva, Podmienka B,T,vodičak,Nový Zetor Fortera, Plat od 1500+,,,,, Práca okolie Rožnavy. Viac na Tel..
Traktorista / partia na zvážanie dreva
Hľadám traktoristu, prípadne partiu na zvážanie dreva (metroviny) z lesa. Vlastný traktor / v3s JE podmienkou. Práca je prevažne v okolí Pliešoviec. Všetky ostatné informácie len telefonicky na .
Hľadáme pracovníka na traktor na približovanie dreva
Hľadáme pracovníkov na traktor na približovanie dreva. Výkon práce- Nemecko Tel. č.:
Prerezávky, plecie výseky
Hľadáme partiu na vykonanie prerezávok a plecích výsekov v objeme cca. 8 ha. Rovinatý terén bez prekážok, dostupnosť autom na miesto. Cena od 350 €/ha
Hľadáme partiu na LKT 81T, okres RV, RA, RS, BR
Prijmeme pracovníkov na lesné práce na stroji LKT 81 turbo v okrese Revúca/Rožňava/Rimavská sobota/Brezno. Pri záujme nás neváhajte kontaktovať. Plat sa samozrejme pohybuje od ceny porastu a vyťažených kubíkov.