inzercia, predaj, predám, bazár

Hľadáme pracovníkov na stavbu betónových plotov - Púchov

Kategória: Stavebníctvo

Ponúkame prácu stavby betónových plotov, všetky realizácie sú max. do 100km od Púchova, samy si organizujete svoj čas aj montáže, poskytneme kompletné vybavenie aj vozidlo. Denný zárobok 80-240 eur. Vodičský preukaz skupiny B je nevyhnutný. Hľadáme niekoho priamo z Púchova alebo blízkeho okolia.
Hľadáme pracovníkov na stavbu betónových plotov - Púchov
Podobné inzeráty
Pracovník v stavebnej výrobe - výroba prefabrikátov -betonár
Pracovník v stavebnej výrobe - výroba prefabrikátov -betonár Informácie o ponuke: Betonár/Robotník vo výrobe prefabrikátov Práca v hale, celoročne. Požiadavky na zamestnanca: - výhodou sú znalosti v oblasti stavebných materiálov, vlastností a druhov betónu. - stredné odborné vzdelanie výhodou. - samostatnosť. - zodpovednosť. - stabilný výkon. - čítanie technických výkresov PODMIENKOU ! V prípade ak ste partia SZČO -z 5 pracovníkov musia čitať výkresy min.2-3! - 1 – 2 roky praxe vo výrobnej prevádzke. - flexibilnosť - preukáz viazača bremien Náplň práce, právomoci a zodpovednosti: - Ručná a strojová príprava a spracovanie betónu pri výrobe betónových stavebných konštrukcií. - Zostavovanie foriem a rôznych druhov debnení, ukladanie výstuže podľa montážnych výkresov. - Príprava a zhutňovanie betónových zmesí. - Povrchová úprava betónových stavebných konštrukcií. - Opravy poškodených častí betónových stavieb. - Betonáž rôznych pomocných konštrukcií. - Betónovanie stavebných konštrukcií z jednoduchého betónu, napr. základy, podkladové betóny, atď. - Nastavovanie, obsluha a údržba výrobných zariadení pri výrobe betónových stavebných konštrukcií. Doplňujúce informácie: - práca na TPP aj pre SZČO Ponúkaná mzda na TPP - 1000 eur v čistom/mesačne. SZČO - 8,5-9 eur/hod. Pracovná ponuka vhodná aj pre zaujemcov z Ukrajiny !
Výroba betónových plotov
Hladame pracovnikov do vyroby betonovych plotov stala praca celi rok da sa zarobit aj 1500€ mesacne v cistom,zalezi od vykonu.
Ponukame pracu
Prijmeme kolegu do výroby betónových plotov. Výroba betónových plotov, montáž betónového a pletivového oplotenia, balenie betónových výrobkov práca s vysokozdvižným vozíkom. Pracovná pozícia na živnosť. Vodičské oprávnenie typu B výhodou. Mzdové podmienky brutto od 1400 do 2000 eur. Miesto práce: Košolná a okolie TT Termín nástupu a mzdové podmienky dohodou pri osobnom stretnutí. Pre viac info sprava. Kontakt:
Rekonštrukcie bytov BRATISLAVA
Hľadáme na dlhodobú spoluprácu šikovných pracovníkov / remeselníkov / majstrov na rekonštrukcie bytov. Rekonštrukcie sa realizujú iba v Bratislave. Hľadáme pracovníkov ktorý ovládajú viac remesiel. Momentálne hľadáme jedného pracovníka alebo samostatnú dvojicu. Pracovníkov hľadám na dlhodobo. Každý mesiac jeden byt. Stále zamestnanie. Platba každý týždeň. V prípade záujmu poprosím o kontakt na čísle . Ďakujem.
Montážnik betónových plotov
Pracovná ponuka: Hľadám fyzicky zdatného montážnika na výstavbu betónových plotov. Pracuje sa od pondelku do piatku, víkendy voľné. PODMIENKA JE VODIČSKÝ PREUKAZ. Každé ráno sa odchádza z Novej Bani. Nástup možný ihneď. Plat od 1300-1700€ Bližšie informácie o ponuke po telefóne
HLADAM : Pomocna praca stavba / vyroba
- Hladam pomocnych pracovnikov na stavby a vyrobu betonovych plotov a betonovych vyrobkov. - Miesto vykonu prace : vyroba v Nitre , stavby Nitra / okolie. - Platove podmienky pri montazi betonoveho oplotenia su po dohode / podla skusenosti atd. a su vyplatene vzdy po realizacii / po prevzati diela zakaznikom. - Platove podmienky vo vyrovbe : su po dohode v pocte vyrobenych vyrobkov. V pripade zaujmu Nas kontaktujte na tel.c. !!!!! Poprosim ludi typu ´´ ZALOHA ´´ NEVOLAT !!!!!