inzercia, predaj, predám, bazár

Hľadáme si zákazky

Kategória: Remeselné práce

Dobrý deň hľadáme si zákazky sme 3 člena partia robíme výkopové práce... Búracie pracie... Zámkova dlažba a rôzne práce sme slušný ľudia a vždy na čom sa dohodneme to aj dodrižime na cene sa vieme dohodnúť.
Hľadáme si zákazky
Podobné inzeráty
Hľadáme zváračov,potrubárov,zámočníkov,opatrovateľov a iné
Stavebno - personálna spoločnosť ponúka prácu v Nemecku, Švajčiarsku a iných EU krajinách. Hľadáme spoľahlivé partie pracovníkov ale aj jednotlivcov na rôzne zákazky a profesie. Ponuky práce sú buď na nemeckú pracovnú zmluvu alebo na živnosť Hľadáme: - zváračov, potrubárov, zámočníkov - maliarov - elektrikárov - záhradníkov - opatrovateľov, opatrovateľky - zatepľovacie a fasádne práce - sádrokartonistov - pomocníkov na rôzne stavebné ale aj iné práce Práca je na pracovnú zmluvu alebo na živnosť Ubytovanie: zadarmo (ale to závisí od ponuky práce a miesta výkonu práce) Fakturácia 7/14 Plat 25.-€/h ( podľa zákazky, profesie, skúseností, jazyka,atd..) Vlastné auto výhodou Posielať životopis + certifikát Bolo by dobré keby aspoň jeden z partie vedel nemecky/anglicky.(minimálne remeselnú nemčinu) Nástup ihneď alebo priebežne počas celého roka. Práca dlhodobá Pre viac informácií nás kontaktujte e mailom a následne vás budeme kontaktovať telefonicky. Ďakujeme. Praca EU
Maliarske práce Bratislava
Chcete si privyrobiť? Hľadáme skúsených ale aj začínajúcich maliarov! Ponúkame zákazky na maliarske práce bytov, domov, kancelárií a spoločných priestorov v Bratislave a Bratislavskom kraji. Všetku agendu spojenú s dohovorom a necenením zákaziek riešime za Vás. Ak máte s maľovaním skúsenosti a viete aj drobnejšie opravy omietky, tak sa nám určite ozvite. Miesto: Bratislava a okolie. Termín: Ihneď Mzda: od 120€/deň, záleží od veľkosti zakázky Firma: Adam Technology s.r.o. IČO: 09360735 E-mail: adam@ Web: Požadujeme: Schopnosť pracovať samostatne, vlastné náradie, vlastné zaistenie dopravy. Ponúkame: Zákazky presne podľa vašich požiadaviek a časových možností. Pri dobrých výsledkoch aj niekoľko zákaziek na maľovanie týždenne. Zľavy do istých obchodov s farbami.
Maliarske práce Bratislava/ Bratislavský kraj
Chcete si privyrobiť? Hľadáme skúsených ale aj začínajúcich maliarov! Ponúkame zákazky na maliarske práce bytov, domov, kancelárií a spoločných priestorov v Bratislave a okolí. Všetku agendu spojenú s dohovorom a cenením zákaziek riešime za Vás. Ak máte s maľovaním skúsenosti a viete aj drobnejšie opravy omietky, tak sa nám určite ozvite. Miesto: Bratislava a okolie. Termín: Ihneď Mzda: od 120€/deň, záleží od veľkosti zakázky Firma: Adam Technology s.r.o. IČO: 09360735 E-mail: adam@ Web: Požadujeme: Schopnosť pracovať samostatne, vlastné náradie, vlastné zaistenie dopravy. Ponúkame: Zákazky presne podľa vašich požiadaviek a časových možností. Pri dobrých výsledkoch aj niekoľko zákaziek na maľovanie týždenne. Zľavy do istých obchodov s farbami.
Maliarske práce Trnavský kraj/ Trnava
Chcete si privyrobiť? Hľadáme skúsených ale aj začínajúcich maliarov! Ponúkame zákazky na maliarske práce bytov, domov, kancelárií a spoločných priestorov v Trnave a Trnavskom kraji. Všetku agendu spojenú s dohovorom a necenením zákaziek riešime za Vás. Ak máte s maľovaním skúsenosti a viete aj drobnejšie opravy omietky, tak sa nám určite ozvite. Miesto: Trnava a okolie. Termín: Ihneď Mzda: od 120€/deň, záleží od veľkosti zakázky Firma: Adam Technology s.r.o. IČO: 09360735 E-mail: adam@ Web: Požadujeme: Schopnosť pracovať samostatne, vlastné náradie, vlastné zaistenie dopravy. Ponúkame: Zákazky presne podľa vašich požiadaviek a časových možností. Pri dobrých výsledkoch aj niekoľko zákaziek na maľovanie týždenne. Zľavy do istých obchodov s farbami.
Maliarske práce Nitra/ Nitriansky kraj
Chcete si privyrobiť? Hľadáme skúsených ale aj začínajúcich maliarov! Ponúkame zákazky na maliarske práce bytov, domov, kancelárií a spoločných priestorov v Nitre a Nitrianskom kraji. Všetku agendu spojenú s dohovorom a necenením zákaziek riešime za Vás. Ak máte s maľovaním skúsenosti a viete aj drobnejšie opravy omietky, tak sa nám určite ozvite. Miesto: Nitra a okolie. Termín: Ihneď Mzda: od 120€/deň, záleží od veľkosti zakázky Firma: Adam Technology s.r.o. IČO: 09360735 E-mail: adam@ Web: Požadujeme: Schopnosť pracovať samostatne, vlastné náradie, vlastné zaistenie dopravy. Ponúkame: Zákazky presne podľa vašich požiadaviek a časových možností. Pri dobrých výsledkoch aj niekoľko zákaziek na maľovanie týždenne. Zľavy do istých obchodov s farbami.
Maliarske práce Košický/Prešovský kraj
Chcete si privyrobiť? Hľadáme skúsených ale aj začínajúcich maliarov! Ponúkame zákazky na maliarske práce bytov, domov, kancelárií a spoločných priestorov v Košice, Prešove a okolí. Všetku agendu spojenú s dohovorom a cenením zákaziek riešime za Vás. Ak máte s maľovaním skúsenosti a viete aj drobnejšie opravy omietky, tak sa nám určite ozvite. Miesto: Košice, Prešov a okolie. Termín: Ihneď Mzda: od 120€/deň, záleží od veľkosti zakázky Firma: Adam Technology s.r.o. IČO: 09360735 E-mail: adam@ Web: Požadujeme: Schopnosť pracovať samostatne, vlastné náradie, vlastné zaistenie dopravy. Ponúkame: Zákazky presne podľa vašich požiadaviek a časových možností. Pri dobrých výsledkoch aj niekoľko zákaziek na maľovanie týždenne. Zľavy do istých obchodov s farbami.