inzercia, predaj, predám, bazár

Hľadáme šikovnú partiu v Detve

Kategória: Remeselné práce

Hľadame partiu, ktorá obrusi a natrie oplotenie v Detve pred bytovkou + doplní chýbajúce dielce oplotenia. Tiež bude potrebné demontovať a obnoviť zastrešenie schodiska vedúceho od cesty k bytovke, plus oprava schodiska betonážou. Všetko spolu na kľúč.
Hľadáme šikovnú partiu v Detve
Podobné inzeráty
Španielsko: Hľadáme šikovnú partiu pre rekonštrukciu domu
Spojte prácu s dovolenkou pri rekonštrukcii domu priamo na krásnej pláži v Španielsku. Hľadáme menšiu partiu šikovných a precíznych remeselníkov (2 - 3 remeselníci) na rekonštrukciu domu priamo na krásnej pláži v Španielsku. Práce, ktoré sa budú realizovať: 1. rekonštrukcia kúpeľní (odstránenie pôvodnej dlažby a sanity, nové rozvody vody, elektriky, obklady dlažba, sanita) 2. Renovácia drevených okien a dverí (brúsenie, nový náter) 3. Osadenie nových interiérových zárubní a dverí 4. Opravy vnútorných omietok a maľovanie 5. Opravy vonkajšej dlažby 6. Inštalácia nového elektrokotla na vodu 7. Hydroizolacie spodnej stavby 8. Opravy vonkajšej omietky Práca celkovo na 3 až 6 týždňov (v závislosti na veľkosti partie a intenzity práce), máj - jún 2023 Ponúkame: Ubytovanie v dome priamo na krásnej pláži Letenky Férovú finančnú odmenu Hľadáme: Šikovných, pracovitých a slušných majstrov (stavebnú partiu), ktorí chcú spojiť prácu s oddychom na krásnom a slnečnom mieste neďaleko Barcelony. Prosím o napísanie emailu, prosím len v krátkosti uveďte Vaše skúsenosti, čo Vás zaujalo na tejto ponuke a Vašu finančnú predstavu.
Príjmeme šikovnú partiu na vyčistenie pozemku
Prijmeme šikovnú partiu na vyčistenie pozemku v BRATISLAVE.Ponukame slušnú odmenu.
Stolári Taliansko
Hľadáme partiu šikovných a zručných stolárov. Práca je pre 4 člennú partiu. Najlepšie ucelenú partiu ale ak ste jednotlivec kľudne nás kontaktujte Nástup do práce: 1. zákazka: od júna do konca júla alebo začiatku augusta 2. zákazka: od júla do októbra Náplň práce: Montáž interiérov, nábytkov Miesto výkonu práce: Taliansko - Severné Tirolsko Mzda: Dohodou Podmienky: - práca na ŽIVNOSŤ - jazyk: nemčina alebo taliančina (aspoň jeden z partie aktívne) - potrebné vlastné základné náradie - prepravu do práce a na pracovisko si zabezpečuje každý sám alebo jednotlivé skupiny na vlastné náklady Výhody: - zabezpečené a hradené ubytovanie - dlhodobá spolupráca - pravidelné úhrady faktúr - možnosť vystavovania faktúr za vás - možnosť vedenia vášho účtovníctva a vybavovanie iných náležitosti pri živnosti - možnosť zálohy po odpracovaní prvých troch dní - možnosť poskytnúť firemné vozidlo Fakturácia je po odpracovaní 7 dní, splatnosť faktúr je 14 dní. Turnusy: 3/1, 4/1 alebo dohodu. V prípade záujmu nás kontaktujte telefonicky alebo pošlite e-mail s krátkym životopisom. Nezabudnite uviesť telefónne číslo. Pre viac informácií kontaktujte: tel.č.: alebo (PO-PIA 8:00-16:00) e-mail: praca@ Tešíme sa na spoluprácu!
Hľadáme partiu zateplovačov na zákazku pri Čadci
Hľadáme partiu na zateplenie objektu pri Čadci Zatepľuje sa polystyrénom hrúbky 100mm Výmera fasády je približne 650m2 - pekné rovné plochy Termín nástupu: ihneď V prípade záujmu prosím poslať kontakt do mailu číslo je vymyslené
Práca v Detve obklady dlažby, sanita, podlahy, Kuchynské lin
Stavebná firma prijme skúsených chlapov na obklady a dlažby, Sanitu, Podlahy, Montáž kuchynských liniek Bytovka v Detve. Práca na dva až tri mesiace po dokončení je možné pracovať na ďalších bytovkách v Nitre, Bratislave. Ubytovanie zabezpečené. Plat od výkonu je možné pracovať na živnosť a na dohodu pripade spokojnosti na hpp.Poprípade možnosť práce aj v Nemecku pre živnostníkov. Pre viac informácií volajte na tel číslo
Hľadám šikovného elektrikára alebo partiu
Hľadáme jednotlivca elektrikara alebo aj partiu šikovných elektrikárov Inštalácia silnoprúdových a slaboprúdových rozvodov, inteligentné elektroinštalácie, montáž osvetlenia, fotovoltaika. Inštalácie Bratislava a okolie Platové podmienky podľa skúsenosti a dohody Možnosť hodinovo aj úkolovo V prípade záujmu ma kontaktujte telefonicky alebo mailom.