inzercia, predaj, predám, bazár

Hľadáme stajníka ku koňom v Dunajskej Lužnej

Kategória: Kone - služby

Hladáme stajníka ku koňom do Areálu Davidov v Dunajskej Lužnej aj s možnosťou ubytovania.
Hľadáme stajníka ku koňom v Dunajskej Lužnej
Podobné inzeráty
Hľadáme stajníka ku koňom na 1-2 dní v týždni
Hladáme stajníka ku koňom na 1-2 dní v týždni do Areálu Davidov v Dunajskej Lužnej
Hľadáme stajníka - Kuchyňa
Hladame zodpovedneho clena/clenku do nasho timu k nasim 10 konom (max 12), ktory bude zodpovedat za nizsie spomenute aktivity. Pracuje sa od pondelka do piatku. Vikendy su volne. Napln prace: - kmenie, osetrovanie, vodenie koni - Cistenie boxov, nastielanie, napustanie vody do vybehov - Udrziavanie poriadku v stajni - Vedenie jazdeckych hodin ( platene naviac) : 600 - 800 eur ( podla skusenosti) + jazdecke hodiny ( podla poctu odtrenovanych) Pracu je mozne vykonavat aj bez vedenia jazdeckych hodin!!!!
Pristreškové ustajnenie
V obci Košúty(okres Galanta) ponukame ustajnenie 24/7 s pristreskom. V pristresku su automaticke napajacky, jasle na seno , sol. Velkost pristresku 3x5 m pre 2 kone. Vybeh v ktorom je pristresok umiestneny je kompletne oddrenazovany. V pristresku je slama. Seno k dispozicii non-stop. Moznost krmenia jadrom 3x denne. Pristreskove ustajnenie je v tesnej blizkosti malej stajne rodinneho typu (8 boxov). Od 1.6. bude k dispozicii aj boxove ustajnenie za 330€ vratane jadroveho krmiva. Areal pod stálým dohladom stajnika( byva v areali). Po dohode moznost dekovania, asistencie pri veterinarovi, kovacovi. V areali k dispozicii: Pieskova jazdiaren 40x60 Vykurovana sedlovna Vykurovana šatňa Vykurovaná wc a sprcha Parkovanie priamo pri stajni. Reštaurácia 30 metrov od stajne. V prípade stajnenie viacerých koní, zľava možná. Pre viac informácií prosím volajte na číslo .
Ustajnenie pri Myjave
Dobrý deň, ponúkame ustajnenie na rodinnej farmičke v krásnom prostredí, pre 1 až 2 nekonfliktné kone (kobylu/valacha). Kone majú k dispozícii vodu, seno, soľné aj minerálnye lyzy. Po dohode možný príkrm musli alebo jadrovým krmivom s doplnkami. Na jar,leto a jeseň majú kone pastvinu (aj senonk dispozícii), v zime sú v zimnom výbehu kŕmené senom. Na skrytie pred nepriaznivým počasím majú k dispozícii kvalitný prístrešok, ktorý je v prípade potreby predeliteľný na 2 uzatvárateľné boxy. Na prácu s koňom zo zeme je k dispozícii piesková kruhovka s priemerom 17m. Aktuálne sa u nás nachádzajú 2 milé nekonfliktné kone a poník. Ustajnenie je vhodné pre človeka, ktorý uprednostňuje rekreačné jazdenie do prírody.
Kto chce venovať čas poníkovi?
Hľadám dievča/chlapca pre pohybovanie/jazdenie poníka-kobylky. Kobylka je ustajnená v Slovenskej Ľupči ako spoločníčka koňom, momentálne nemá jazdca. Hľadám niekoho, kto by sa jej venoval PRAVIDELNE, chodil s ňou na vychádzky zo zeme alebo v sedle aspoň raz do týždňa. V prípade záujmu o jazdenie má mať jazdec do 40kg. Nevieme zabezpečiť stály dohľad, preto pri ešte nesamostatnom dieťati je potrebné zabezpečiť si aj dozor dospelej osoby. V prípade záujmu o ďalšie informácie ma môže kontaktovať dospelá osoba telefonicky po 19-tej hodine.
Profesionálna preprava koní, prevoz
Ponúkam profesionálnu prepravu koní prepravcami s dlhoročnými skúsenosťami. Taktiež preprava aj ostatních hospodárskych zvierat (mladé býčky a kravy bez rohov, ovce, kozy, lamy…) -nakladanie a vykladanie problematických koní ľudským prístupom bez uspávacích pristriedkov (metódou ktorá odbúra stres aj do budúcnosti a nespôsobí koňom traumu) -preprava koní so syndrómom padájúceho koňa (kone ktoré majú problém udržiavať rovnováhu pri preprave, rozkopávajú prepravníky a majú obrovský stres) -v prípade núdze vždy dostupný sedaline -prevoz akútnych prípadov na klinky, s odborným posudkom, odporúčaním a nepretržitým kontaktom s konskou klinikou -prevoz jedného až štyroch koní naraz -kone nosntop kontrolované kmerovým systémom -prevoz po celej Európe -dovoz koní zo zahraničia -prevozy aj bez asistencie majiteľa -poradenstvo ohľadom prepravy, možnosť výcviku koňa a mnoho ďalších služieb