inzercia, predaj, predám, bazár

Hľadáme stolárov

Kategória: Remeselné práce

Hľadám 4 šikovných stolárov do rakúska plus 2 pomocníkov,
jeden z partie nemecký hovoriaci
práca v Rakúskych hotelov montáž kuchynskych liniek
Hodinová mzda 22 € stolár 18 € pomocník ubytovanie hradené
Hľadáme stolárov
Podobné inzeráty
Prijmem stolárov.
Dobrý deň, prijmem stolárov na výrobu záhradného nábytku a detských ihrísk. Platobné podmienky pri osobnom stretnutí. Obedy zabezpečené.
Stolárske práce vo Francúzsku
Firma Aenor s.r.o príjme na slovenskú pracovnú zmluvu stolárov do Francúzska na montáž dverí, nábytkov, obkladov, parkiet... +ponúkame prácu aj pre stolárov do stolárskej dielne. Nástup možný ihneď. Práca celoročne . Ubytovanie a cestovné hradené firmou. Nástupný plat 3500 euro v čistom .
Hľadám stolárov alebo zručných ľudí
Zdravím hľadám stolárov alebo zručných ľudí ktorý chcú zachovat remeslo a chcú sa venovať tvoreniu ,sme mladý ľudia ktorý sa snažia niečo vybudovať a práce máme vyše hlavy takže by sme radi uvítali či už chlapov alebo chalanov ktorý chcú kľudnu prácu na dielni poďte s nami do toho , mzda a veci okolo sa určite dohodneme po telefóne Miesto : Čereňany Montáže : po celom Slovensku
Hladám stolárov a montážnikov do Francúzska na živnosť
Príjmem do kolektívu zručných a schopných stolárov živnostíkov alebo zručných montážnikov zo skúsenostami za učelom montáže a osadzovania nábytku v hoteloch, rezidenciach, študenských domovoch a pododne. Práca je na slovenskú živnosť (zmluva o dielo). Minimálne dva mesiace aktívnu (Formulár A1). Ovladanie Francúzskeho prípadne anglického jazyka výhodou , nie však podmienkou . Finančné ohodnotenie 200€/deň 4400€ /mesačne v čistom. Práca na turnusy 6-8 týždnou následne 2 týždne doma. Praca je celoročne. Zamestnanecké výhody, benefity Doprava hradená, Ubytovanie hradené, Požiadavky na zamestnanca Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním študent strednej školy stredoškolské bez maturity stredoškolské s maturitou nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie Jazykové znalosti výhodou nie však podmienkou Vodičský preukaz B Kontakt Kontaktná osoba: Pavol Tel. :
Interiérové práce pre stolárov a montážnikov
Ponúkam prácu pre stolárov a montážnikov v interiéri,zariaďovanie reštaurácií,hotelov,poisťovní a podobne...Nástupný plat je od 18 -22 eur,prípadne dohodou...,Podmienka je prax,flexibilita,serióznosť! Tel.kontakt
Hľadám extrémnu firmu stolárov na montáže
Hľadám extrémnu firmu stolárov seroznych slušných na montáž stavané skrine, kuchine, schody, altánky,atď. montáže senec okolie Prosim pošlite mail vaše skúsenosti stolarčinov a osebe..... Alebo volať čase od pondelka do piatku od 08hod do 18-00hod alebo sobotu od 08hod 12hodin..