inzercia, predaj, predám, bazár

Hľadáme ženskú pomocnú silu do kuchyne.

Kategória: Pohostinstvá a ubytovanie

Hľadáme ženskú pomocnú silu do kuchyne v Rakúsku od apríla 2023

- nemčina nie je podmienkou
- pracovné skúsenosti v gastronómii/hotelierstve
- príjemné vystupovanie
- čistota a poriadok na pracovisku
Stredy a štvrtky zatvorene, Slovenský kolektív
Plat 1500€ v čistom (1900,-€ Brutto) + Strava ubytovanie zdarma 20km od Viedne. Informacie hotel-mayerling@ Tel.:+4322582272

Hľadáme ženskú  pomocnú silu do kuchyne.
Podobné inzeráty
"Hľadáme pomocnú silu do našej kuchyne a Obedový Donáškar
"Hľadáme pomocnú silu do našej kuchyne! Sme úspešná reštaurácia s dlhoročnou tradíciou a hľadáme nového člena do nášho tímu. Hľadáme niekoho, kto má skúsenosti s prácou v kuchyni a je ochotný pracovať v rýchlom tempe. Náplň práce: Pomoc pri príprave jedál Umývanie a údržba kuchynského vybavenia Spolupráca s kuchármi pri príprave jedál Dbanie na čistotu a hygienu v kuchyni. Zároveň hľadáme obedového doručovateľa jedál na 4 hodiny denne. Požadujeme platný vodičsky preukaz, zodpovednosť a flexibilitu Požiadavky: Skúsenosti s prácou v kuchyni Ochota pracovať v rýchlom tempe Dôslednosť a precíznosť Schopnosť pracovať v tíme Ponúkame: Príležitosť pracovať v úspešnej reštaurácii Možnosť profesionálneho rastu Príjemné pracovné prostredie Fér mzdu Práca iba v Pracovné dni. Ak máte záujem o túto pracovnú pozíciu, pošlite nám svoj životopis a motivačný list. Tešíme sa na vaše prihlášky."
Hladame pomocnu silu do kuchyne
Hladame pomocnu silu do kuchyne do restauracie na Galvaniho. Prac. doba PO - PI od 8.00 do 15.00 hod. Vijendy, sviatky volno. Plat 4,50€ na hodinu. V pripade spokojnosti 5€ Viac info na .
Hľadáme pomocnú silu do kuchyne
Reštaurácia Belavijo na bratislavských Dlhých dieloch hľadá do svojho kolektívu pomocnú silu do kuchyne. Pracovná doba je pondelok až piatok, od 7:00 do 15:00. Sme tu pre Vás na tel. čísle ‭‬, alebo osobne na našej prevádzke na Majerníkovej ulici č. 13A v Bratislave. Tešíme sa na spoluprácu.
Prijmeme pomocnu silu (zenu) do kuchyne
Prijmeme pomocnu silu do kuchyne - vypomoc sef kucharovi s dokoncovanim jedal, oblohy - vyprazanie, umyvanie riadov. Kratky dlhy tyzden. 8:00 do cca 20:00 podla roboty. Viac info volat najlepsie ludia so skusenostami v kuchyne. 5.50 euro na hodinu plus strava.
Prijmeme pomocnú silu do kuchyne
Hotel Zlatý Dukát 4* v Košiciach prijme pomocnú pracovnú silu do kuchyne. Náplň práce: čistenie zeleniny, umývanie stolového riadu, kuchynského riadu, priestorov kuchyne, vykonávanie pomocných prác pri príprave jedál, a iné práce súvisiace s touto pracovnou pozíciou. Požadované vzdelanie: stredoškolské bez maturity, stredoškolské s maturitou, nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie, vysokoškolské I. stupňa, vysokoškolské II. stupňa, vysokoškolské III. stupňa. Prac.doba: 8:00-16:30hod. (Pon-Pia). Plat: 700€ v hrubom. Nástup možný ihneď. Životopis s fotografiou posielať na: zlatydukatpraca@
Hľadáme kuchára a pomocnú silu do modernej kantíny
PONUKA PRÁCE Hľadáme kuchára (1000€) a pomocnú silu (800€) do modernej kantíny. Pracovná doba 6:00-14:30 v príjemnom kolektíve a prostredí v Bratislave. Kontaktujte nás cez správu, prípadne volajte .