inzercia, predaj, predám, bazár

Hodinky s gps

Kategória: Ostatné

Predam detske hodinky s gps pouzivane kratko, plne funkcne a bez poškodenia.
Vaše deti kráčajúce zo školy alebo hrajúce sa vonku sa už viac nemusíte báť!

Veselé detské hodinky disponujú plnofarebným displejom a dvomi SOS tlačidlami pre okamžité zavolanie pomoci.

Tieto smart hodinky, ktoré k prevádzke potrebujú vlastnú SIM kartu, vaše dieťa presne lokalizujú a v reálnom čase zdieľajú jeho polohu s vaším mobilom či tabletom.

Hodinky so zabudovaným GPS systémom postrážia každý krok vášho dieťaťa - v prípade, že sa vychýli z bežnej trasy, o tom budete okamžite informovaný.

Ako ich používať?

1. Na prevádzku hodiniek je potrebná SIM karta (micro SIM), ktorú vložíte zo zadnej strany zariadenia. Pred vložením karty je potrebná deaktivácia PIN kódu vo vašom telefóne!

2. Z internetového obchodu si stiahnite aplikáciu, ktorá pomôže zosynchronizovať hodinky s vašim smartfónom či tabletom (GPS tracker KidControl, SeTracker a pod).

3. Pre spárovanie je treba zoskenovať unikátny kód, ktorý sa nachádza na zadnom puzdre hodiniek.

4. Všetky ostatné nastavenia hodiniek (predvolené čísla na volanie, povolenia, notifikácie) nastavíte v mobile pomocou stiahnutej aplikácie.

Zariadenie dokáže ukladať históriu pohybu vášho dieťaťa.

Okrem uložených SOS kontaktov fungujú hodinky aj ako bežný telefón, takže je možné volať na akékoľvek číslo.

Hodinky obsahujú tiež vlastný chat s možnosťou vkladania hlasových odkazov.

Na pozadí sú spustené ručičkové hodinky s peknou detskou animáciou.

V menu nájdete aj logickú hru na precvičovanie matematických úkonov.

Technické informácie:

Materiál: plast (telo), silikón (remienok)

Batéria: nabíjateľná 420mAh batéria

Rozmery tela: 39 x 45 mm

Celková dĺžka: 23 cm

Farba:ružová

Balenie obsahuje: smart hodinky s GPS lokalizátorom, nabíjací kábel USB

PC 43e predám za 30e
Hodinky s gps
Podobné inzeráty
Predám detské hodinky Helmer
Predám: Helmer Smart dotykové hodinky s GPS lokátorom a fotoaparátom - LK 707 ružové Potrebujete mať neustály prehľad o tom, kde sa vaša ratolesť nachádza? Potrebujete mať istotu, že jej nehrozí žiadne nebezpečenstvo? Potom svojmu dieťaťu kúpte chytré hodinky Helmer, ktoré sú vybavené GPS lokátorom, svietidlom, odpočúvaním aj fotoaparátom. Hodinky disponujú farebným dotykovým displejom, vďaka ktorému je ovládanie neuveriteľne pohodlné a jednoduché. Fungovanie hodiniek: Prístroj využíva signálu GSM/GPRS sietí a GPS satelitov. Zariadenie umožňuje sledovanie a lokalizáciu detí s určením presnej polohy pomocou GPS a následnom zaslaní informácií a presných súradníc do mobilnej aplikácie ( pozičná presnosť je 5 metrov ). SIM karta (nie je súčasťou balenia): Pre zaistenie bezproblémovej funkčnosti hodiniek sa odporúča využiť SIM kartu (vo veľkosti micro SIM ), ktorá vie odosielať SMS + dátovú tarifu. Maximálna spotreba dát je u hodiniek spočítaná na 25 MB/mesiac. Inštalácia SIM karty je veľmi jednoduchá. Stačí zasunúť micro SIM kartu do slotu pod vodeodolnou gumovou krytkou. Pred vložením SIM karty do telefónu odblokujte na karte PIN (vo Vašom mobilnom telefóne), príp.. o toto požiadajte na pobočke operátora. Karta chránená PINom nebude v hodinkách fungovať!!! Nabíjanie hodiniek: Nabíjanie hodiniek prebieha pomocou USB kábla, ktorý je súčasťou balenia. V hodinkách sa nachádza dobíjacia batéria 3,7 V 400 mAh Li-Ion, ktorá vydrží nabitá až 100 hodín v pohotovostnom režime ; 48 hodín, pokiaľ lokátor odosiela informácie o svojej polohe každých 10 minút. Po zakúpení hodiniek ich pred používaním naplno nabite ! Mobilné aplikácie: Hodinky je možné ovládať a sledovať pomocou mobilnej aplikácie Setracker, ktorú je možné stiahnuť pomocou QR kódu, popr.. z databázy Obchod Play. Preferujem osobný odber - Košice, Mobil .
hodinky hodiny panske hodinky naramkove hodinky quartz
Predám hodiny hodinky pánske hodinky naramkove hodinky. Hodinky su plne funkčne bez poškodenia, baterka je v nich nová. Dôvod predaja je ze ich už nevyuzívam. Cena dohodou. Poštovné a balné na dobierku na vašu adresu prvou triedou 4 eura. Hodinky pánske náramkové hodinky sú značky quartz helvetia vyrobené z nerezovej ocele stainless steel hodinky boli kupovane na slovensku v hodinárstve v kamenom obchode maju kvalitné spracovanie dizajn aj dobry strojček nie je to žiadna čína. panske naramkove hodiny panske naramkove hodinky inzerát platný do zmazania
Gps lokátor
Mám napredaj 1 kus gps lokátoru Nájsť auto na parkovisku, zatúlaného psíčka, alebo ukradnutý bicykel už nebude žiadny problém. Majte všetko pod kontrolou s mini GPS lokátorom. GPS lokátor – tracker pracuje s akoukoľvek SIM kartou, zadaním jednoduchej SMS správy Vám odošle SMS s odkazom, ktorý stačí na Vašom telefóne prekliknúť a ihneď zistíte polohu prístroje. Keď zavoláte na číslo SIM v prístroji, môžete tiež počuť čo sa deje v jeho okolí. Lokátor je malý, takže ho môžeš umiestniť takmer kamkoľvek, na spodnej strane je vybavený silným magnetom. Podrobnosti: Malé GPS zariadenie, ktoré podporuje prenos údajov po internete Vysoká kompatibilita so všetkými chytrými telefónmi Ľahké sledovanie údajov cez telefón Funkcie: nahrávanie zvuku a odposluch, hlasová detekcia, prijímanie hovorov, zvukový alarm, GPS sledovanie Dvojitý systém sledovania (GPS a LBS) pre presnejšie časové a lokalizační údaje Silné uchytenie so zosilneným magnetickým systémom Možnosť nastavení bezpečnostných metód: sledovanie, kontrola pohybu, núdzový zvukový alarm Nabíjanie pomocou micro USB káblu Univerzálne použitie Cena 10€
GPS hodinky pre deti - modré
Predám mesiac používané GPS hodinky. Top stav - ešte s ochranou fóliou. GPS hodinky sú produktom, ktorý poskytuje veľa bezpečia a istoty pre deti aj rodičov. Tieto hodinky Vám umožňujú vidieť polohu osoby, ktorá ich nosí, na Vašom smartfóne, a umožňujú vám volať, posielať textové správy a ďalšie. S týmito hodinkami s GPS sledovačom budete vždy vedieť, kde sa vaše deti nachádzajú.
GPS hodinky pre deti - modré
Predám mesiac používané GPS hodinky. Top stav - ešte s ochranou fóliou. GPS hodinky sú produktom, ktorý poskytuje veľa bezpečia a istoty pre deti aj rodičov. Tieto hodinky Vám umožňujú vidieť polohu osoby, ktorá ich nosí, na Vašom smartfóne, a umožňujú vám volať, posielať textové správy a ďalšie. S týmito hodinkami s GPS sledovačom budete vždy vedieť, kde sa vaše deti nachádzajú.
GPS hodinky pre deti - modré
Predám nepoužité hodinky pre dieťa. Na hodinkách je ešte ochranná fólia - bol to nevhodný darček na Vianoce. GPS hodinky sú skvelou voľbou pre všetkých rodičov, ktorí chcú viesť svojich potomkov k samostatnosti, ale tí ešte nie sú vo veku, kedy by bolo rozumné im zaobstarávať drahý a veľký mobilný telefón. Hodinky sú navrhnuté predovšetkým na zabezpečenie detí predškolského veku, prípade detí na prvom stupni základných škôl. Vďaka týmto GPS hodinkám získate dokonalý prehľad o tom, či vaše dieťa v poriadku dorazilo do školy či krúžku. Tieto hodinky klasicky umožňujú Vášmu dieťaťu sledovať aktuálny čas, naviac však disponujú množstvom ďalších praktických funkcií, ako je možnosť vidieť pohyb a jeho históriu alebo možnosťou obojstrannej komunikácie.