inzercia, predaj, predám, bazár

HRACIE GULE 5€

Kategória: Spoločenské hry

Nepoužité, možnosť aj na dobierku, pošli sms, zavolám.
HRACIE GULE 5€
Podobné inzeráty
Predám hry
Cestovný šach, Hracie karty - kanasta a kocky v drevenej darčekovej krabičke nepoužité, Pinbal 14x22cm, gorálky rôzne, navliekacie celkom 2,15kg, hracie hlinené a sklené guličky. 2 krojované bábiky z mesta Quimper, región Bretagne, Francúzsko. Ku každej hre darujem pexeso.
Exkluzívne Hracie karty v štýle Harryho Pottera
Exkluzívne Hracie karty v štýle Harryho Pottera, karta záškodníkov (Balenie 52 ks) Píšte na email joyambience7@ Alebo Instagram @ na komunikáciu. Stretnutie v Prešove alebo poslať poštou
Hracie karty Joker
Na predaj hracie karty Joker/žolík zn.JAMESON vrátane otvárakov na flaše zn.JAMESON. Balenie obsahuje 55 hracích kariet. Cena: -5ks kariet a otvárakov/10€/ -10ks kariet a otvárakov/15€/ -40ks kariet a otvárakov/50€/
Biliardový stôl
Predám zachovalý biliardový stôl z masívneho dreva s bridlicovou doskou. Rozmery: 120 x 210 a rozmer hracej plochy: 90 x 180. Biliard sa predáva s príslušenstvom: hracie gule, trojuholník, 4 veľké tága a 2 malé + stojan na tága, kriedy, terčíky, náhradné hroty. K biliardu zároveň patrí aj vrchný kryt z masívu, ktorý sa skladá z dvoch dielov, je ho možné využiť aj ako veľký jedálenský stôl pre 8 až 10 ľudí.
Biliardový stôl
Predám zachovalý biliardový stôl z masívneho dreva s bridlicovou doskou. Rozmery: 120 x 210 a rozmer hracej plochy: 90 x 180. Biliard sa predáva s príslušenstvom: hracie gule, trojuholník, 4 veľké tága a 2 malé + stojan na tága, kriedy, terčíky, náhradné hroty. K biliardu zároveň patrí aj vrchný kryt z masívu, ktorý sa skladá z dvoch dielov, je ho možné využiť aj ako veľký jedálenský stôl pre 8 až 10 ľudí. Pri serióznom a rýchlom záujme 400€ z ceny dole.
Petangové gule
Darujem používané plastové petangové gule bez svinky - malej guĺôčky. /Sereď/