inzercia, predaj, predám, bazár

Hubica Keilwerth Toneking na tenor saxofón

Kategória: Dychové nástroje

Predám úžasnú hubicu Keilwerth Toneking special.

Hubica bola na vylepšenie presnosti a ľahkosti hrania na úpravu v USA u MOJO mouthpieces.

Nedával som zväčšovať odklon ale dokonale ju vyladit. To sa aj podarilo. Hubica hrá veľmi ľahko všetky tóny.

Odklon 2 MM čo je asi ako Amati 5ka.

Nový majiteľ bude zaručene spokojný.

V cene je ligatúra aj klobúčik.
Hubica je nepoškodená, zmena farby je daná zložením materiálu, nie je to čistý lacný plast, je to aj prímes kaučuku.

Poštovné +3eur.

Info k označeniu od výrobcu:
Facings we have "tweeked" have had minor flaws corrected in the table and facing curve. This is typically a discounted job from Mojo. We mark these pieces with an "M". Mouthpieces marked "MOJO" have had more extensive work done to them. They have new facings, thinned side and tip rails, baffle and chamber work. We never use the word "perfected" or "blueprinted" to describe our work. But if it is marked "MOJO", it will hang with the best of them.
Hubica Keilwerth Toneking na tenor saxofón
Podobné inzeráty
B - Tenor saxofon SELMER - Major
Predám B - Tenor saxofon SELMER - Major v 100% - nom,plne hratelnom stave - má skvelý, čistý zvuk. Významný podiel v spoločnosti„SELMER Düsseldorf“,kde boli nástroje „Major“ vyrábané mala spoločnosť Keilwerth. V 60. rokoch boli saxofóny 'Selmer Major' populárne, ale aj veľmi drahé. Sú obľúbené pre svoje dokonalé spracovanie, vysokú kvalitu materiálov a v neposlednom rade pre Šialené zvuky (priemer pohára 16,5 cm) sa vyrovnali oveľa drahším MK-VI a boli saxofóny jazz, big band alebo rock'n roll hudobníci. Takže ak hľadáte asertívneho tenora, toto by mohlo byť ono. Nástroj má podobnosť s Keilwerth Toneking, ale mechanika je pevnejšia a modernejšia. Zvuk je tiež moderný a svieži. Kov je hrubý a veľmi tmavý, preto má vysoký obsah medi.
Tenor saxofon Julius KEILWERTH - THE NEW KING
Predám B - tenor saxofon Julius KEILWERTH - THE NEW KING /Made in Germany/,r.v. 1965 + orig. hubička J.Keilwerth a kufor-plne hrtatelný stav.
Tenor saxofon Keilwerth/amati
Predam stasi tenor saxofon v dobrom stave. Na ozvucnici je vygravirovany text “keilwerth student” ale podla seioveho cisla je to Amati. Predavam s puzdrom a kovovou hubicou s odklonom 8. Moznost vyskusat v BA. Preferujem osobny odber.
Predám B Tenor Saxofón Super Classic Amati Kraslice- zlatý
Predám B Tenor Saxofón Super Classic Amati Kraslice- zlatý - top zvuk, vo vynikajúcom stave, krásny, kvalitný a vyhratý nástroj. Nastavený a odborne prekontrolovaný v odbornom servise. Československá kvalita, saxofón druhej generácie- Amati Kraslice, v cene: 10 kusov nové plátky 2 kusy nový loj na mazanie korku 1 kus nový luxusný nákrčník 1 kus Hubica 10 x lepka na hubicu 1 kus ligatúra, 1 kus krytka 1 tvrdý originálny kufor kufor Možný osobný odber, pošlem aj dobierkou. Info Mám na predaj viacero tenor aj alt saxofónov.
Predám nový B-Tenor Saxofón, Henri Selmer Mark VI- Silver
Predám nový B-Tenor Saxofón, Henri Selmer Mark VI- Silver- strieborná vysoký lesk- pravdepodobne verná kópia k modelu. Nádherný nástroj, s krásnym zvukom+ kufor. Saxofón je nový, nepoškodený!!! - komplet s príslušenstvom, tak ako vidíte na fotografiách, nástroj má krásny zvuk, je veľmi flexibilný a dynamický, vhodný pre náročnejších saxofonistov, uprednostňujem osobný odber, V cene je: HUBICA 1 kus v cene plastová + ligatúra+10 kusov nové plátky, + v cene 10 kusov ochranné lepky na zuby + možno prikúpiť profi hubicu Durga Theo WANN za 250,-Euro , pošlem aj dobierkou, poštovné a balné v cene!!! Pri osobnom odbere možná zľava. Iba vážny záujem. 970,- Euro info na Tel: 00 422 Mám viacero nových tenor saxofónov!!!
AMATI KRASLICE TENOR SAXOFON
Predám tenor saxofon Amati kraslice v udržiavanom zachovalom stave. Saxofon ma bežné známky používania. Podlepky a perka v 100%stave.Saxofon mozte pouzivat ihneď. Ľahko sa na ňom hra a má pekny ton. Saxofon sa predava bez hubice. Celková cena 330€.