inzercia, predaj, predám, bazár

Hydroizolácia FATRAFOL

Kategória: Remeselné práce

Ponúkam hydroizolačné práce nehnuteľností (novostavby, rekonštrukcie, balkóny, domčeky, altánky, garáže, pivnice, prístrešky, terasy...) so značkou PVC fólie FATRAFOL. Pracujeme s kvalitnými a osvedčenými materiálmi, používame modernú technológiu.

Som certifikovaný pracovník s niekoľkoročnou praxou. Prácu vykonávam osobne, nie som realizačná firma, ktorú si objednáte a posunie projekt subdodávateľovi. Prácu vykonávam ja osobne a vždy sa venujeme výlučne jednej nehnuteľnosti, zo stavby neodbiehame a nikdy nemáme rozrobených viacero projektov. Garantujeme Vám, že pri objednávke našich služieb bude Vášmu projektu venovaná 100% pozornosť a čas.

MATERIÁL zabezpečím, takisto jeho dovoz priamo k Vám.

Okrem hydroizolačných prác ponúkam:
- opravy plochých striech, poškodených atík,
- oplechovanie atík,
- pokládku OSB dosky,
- opravu PUR panelových striech,
- pri terasách a balkónoch vieme demonovať starý materiál a pripraviť si povrch nanovo.


CENA práce: závisi od objektu, m2 a náročnosti. Rád si s Vami dohodnem obhliadku, po ktorej Vám vystavím cenovú ponuku.

- Výkon práce: primárne PREŠOVSKÝ a KOŠICKÝ KRAJ, iná lokalita po dohode.

- Kontaktujte ma telefonicky / SMS / emailom. V prípade, ak nezdvíham, pracujem a ozvem sa Vám späť.

Ukážky mojej práce nájdete na: sa na spoluprácu.


Hydroizolácia FATRAFOL
Podobné inzeráty
Hydroizolácia pvc FATRAFOL, Svidník a okolie
Ponúkam hydroizolačné práce nehnuteľností (novostavby, rekonštrukcie, balkóny, domčeky, altánky, garáže, pivnice, prístrešky, terasy...) so značkou PVC fólie FATRAFOL. Pracujeme výlučne s kvalitnými a osvedčenými materiálmi, používame modernú technológiu. Som certifikovaný pracovník s niekoľkoročnou praxou. Prácu vykonávam osobne, nie som realizačná firma, ktorú si objednáte a posunie projekt subdodávateľovi. Prácu vykonávam ja osobne a vždy sa venujeme výlučne jednej nehnuteľnosti, zo stavby neodbiehame a nikdy nemáme rozrobených viacero projektov. Garantujeme Vám, že pri objednávke našich služieb bude Vášmu projektu venovaná 100% pozornosť a čas. MATERIÁL zabezpečím, takisto jeho dovoz priamo k Vám. Disponujeme prívesným vozíkom, ktorým vieme zabezpečiť aj odvoz demontovaných častí. Okrem hydroizolačných prác ponúkam: - opravy plochých striech, poškodených atík, - oplechovanie atík, - pokládku OSB dosky, - opravu PUR panelových striech, - pri terasách a balkónoch vieme demonovať starý materiál a pripraviť si povrch nanovo. CENA práce: závisi od objektu, m2 a náročnosti. Rád si s Vami dohodnem obhliadku, po ktorej Vám vystavím cenovú ponuku. - Výkon práce: primárne PREŠOVSKÝ a KOŠICKÝ KRAJ, iná lokalita po dohode. - Kontaktujte ma telefonicky / SMS / emailom. V prípade, ak nezdvíham, pracujem a ozvem sa Vám späť. Ukážky mojej práce nájdete na: Teším sa na spoluprácu.
HYDROIZOLÁCIA - rovné strechy
Ponúkam svoje služby Hydroizolácia ploché strechy rodinné domy, haly,priemyselné objekty atd.. Keď nedvíham prosím napíšte emal s vašou požiadavkou o najskôr sa vám ozvem. Cena dohodou. Ďakujem
hydroizolácie plochých striech fóliou Fatrafol
ponúkam hydroizolácie plochých striech, balkónov, terás, altánkov, garáž, pomocou hydroizolačnej fólie Fatrafol so zateplením, či bez, podľa požiadavky cenová ponuka na mieru klampiarske prvky na mieru rekonštrukcie a opravy starých striech bezplatná obhliadka v okolí LV
Klampiar Pokryvač
Ponúkam klampiarske práce. Kompletné pokrytie striech, oplechovanie komínov, strešných okien, montáž rýn, PVC fólie (Fatrafol, bauder...), montáž parapet a iné. Prácu vykonávam celoročne. Cena je indivíduálna po dohode a obhliadke. Volať kedykoľvek ak nedvihnem písať sms ja sa ozvem.kontakt:.
Klampiarske a pokrývačské práce - strechy
Ponúkame klampiarske a pokrývačské práce, montáž fólie a latovania, montáž plechových strešných krytín, montáž PVC hydroizolácie Fatrafol, Sika, Bauder... alebo asf.pásov. Výroba-profilovanie falcovaných strešných krytín. Obhliadky a cenové ponuky zdarma. Viac info:
Ploché strechy - Hydroizolacie
Hľadáme zvárača a pomocníka na ploché strechy s materiálom PVC-Fatrafol - Sika. Montáž atik-oplechovanie-klampiar. Pokládka polystyrénu-pomocník.Hľadame pracovníka na stavbu Prešov. Ploché strechy Prešov. Posielať životopis na email:izolatrade@ volať po 16 hod.