inzercia, predaj, predám, bazár

HyperX Fury S Pro Shroud Hero Edition XL podložka

Kategória: Myši

Dobrý deň,

ponúkam na predaj hernú podložku pod myš a klávesnicu HyperX v limitovanej Shroud edícií.

Jedná sa o model: HX-MPFS2-SH-XL (HyperX FURY S Pro Shroud Hero Edition - Gaming Mouse Pad XL)
Rozmery: 90cm x 42cm

Podložka je v zachovalom stave, nedávno bola komplet vyčistená.
Jediná vec je menšia dierka vľavo hore na klávesnicu (kvôli cable managementu), ktorá je však úplne prehliadnuteľná a môže ostať nevyužitá. Rovnako nerobí problém ani pri používaní ľavákom, keďže nevyčnieva (nezasekáva sa o ňu myška ani nič podobné).

Táto podložka nie je dostupná nikde na CZ/SK, najbližšie som ju našiel na britskom Amazone za 50+ eur (nerátajúc poštovné a clo).

Ja ju predávam za 15 eur. Cena je pevná, špekulanti prosím nepísať.
Najlepšie osobný odber, prípadne viem poslať aj prostredníctvom zásielkovne (v tom prípade požadujem poštovné vopred na účet).

V prípade záujmu/dodatočných otázok a fotiek ma kontaktujte prostredníctvom formuláru nižšie, číslo je vymyslené.
HyperX Fury S Pro Shroud Hero Edition XL podložka
Podobné inzeráty
Logitech G903 HERO 25K ⚡Lightspeed⚡, bezdrôtová herná myš
Predám bezdrôtovú hernú myš Logitech G903 HERO 25k ⚡Lightspeed⚡ Myška je nová - predvádzačka. Funguje bez chyby, svieti, nabíja sa, má skvelú 1ms odozvu a nastaviteľnú citlivosť až 25600 DPI vďaka HERO senzoru (aj na kábli aj bezdrôt). K myške je spárovaný USB ⚡Lightspeed⚡ dongle, ale funguje aj na kábel. Má 11 tlačidiel, výdrž 140-180h. Dá sa k nej dokúpiť veľa voliteľného príslušenstva: - bezdrôtové nabíjanie - bezdrôtová podložka - závažia - bočné tlačidlá - aj veľa iných náhradných dielov A veľa veľa iného nájdete na stránke výrobcu: Pošlem aj na dobierku v origo obale, ale jedine pri poštovnom vopred. Pozri aj iné moje inzeráty.
HyperX FURY S Speed L
Predávam podložku od značky HyperX. Jedná sa o veľkosť L. Rozmery: 45 cm×40 cm×0.4 cm. Podložka nnei vobec použivaná, len vybrana z krabice. Inak ako nová. Preferujem osobný odober. Cena 10e
Herné podložky
Predam herne podlozky: Steelseries QCK Large Neon Rider Edition - 15€ Asus ROG Scabbard - 10€ HyperX Fury S Pro L - 5€ Podlozky su v dobrom stave. Pri odbere vsetkych cena 20€. K podlozkam nie je povodne balenie. Osobne alebo dobierka.
HyperX Pulsefire Surge RGB
Predám hernú myš HyperX Pulsefire Surge RGB. Je plne funkčná v dobrom stave ako vidieť na fotkách. Má opletený USB kábel dĺžky 1,8m. Presný optický senzor 16000 DPI s tlačidlom na rýchlu zmenu DPI. Cez SW k tejto myši je možné nastaviť akúkoľvek konfiguráciu RGB. Je možné nastaviť samostatne každú z celkové počtu 33 RGB LED. Niekoľko stupňov DPI a nastavenie makro tlačidiel pre ktorékoľvek z dostupných 6 tlačidiel. Myš sa vyrovná profi herným myšiam Zowie By Benq alebo Logitech. S platbou vopred lacnejšie poštovné +2€. Výrobca: Heureka:
HyperX Pulsefire Haste Herná myš
Predám použitú, no plne funkčnú hernú myš od HyperX. Kábel má ako šnúrky od topánky, má RGB koliečko, nasadené čisto nové kĺzače. Dôvod predaja: Upgrade na bezdrátovú myš. Len dohodnuté osobné prevzatie na adrese.
Podložka pod myš
Hracia podložka Pokemon go Eevee má rozmery približne 60 x 34 cm.