inzercia, predaj, predám, bazár

Predám HyperX Cloud Stinger Core Wireless +7.1

Kategória: Myši

Zdravím, predám čisto nové nerozbalené bezdrôtové slúchadlá

Ideálne osobný odber v BA, dohoda možná
Predám HyperX Cloud Stinger Core Wireless +7.1
Podobné inzeráty
HyperX Pulsefire Surge RGB
Predám hernú myš HyperX Pulsefire Surge RGB. Je plne funkčná v dobrom stave ako vidieť na fotkách. Má opletený USB kábel dĺžky 1,8m. Presný optický senzor 16000 DPI s tlačidlom na rýchlu zmenu DPI. Cez SW k tejto myši je možné nastaviť akúkoľvek konfiguráciu RGB. Je možné nastaviť samostatne každú z celkové počtu 33 RGB LED. Niekoľko stupňov DPI a nastavenie makro tlačidiel pre ktorékoľvek z dostupných 6 tlačidiel. Myš sa vyrovná profi herným myšiam Zowie By Benq alebo Logitech. S platbou vopred lacnejšie poštovné +2€. Výrobca: Heureka:
HyperX Fury S Pro Shroud Hero Edition XL podložka
Dobrý deň, ponúkam na predaj hernú podložku pod myš a klávesnicu HyperX v limitovanej Shroud edícií. Jedná sa o model: HX-MPFS2-SH-XL (HyperX FURY S Pro Shroud Hero Edition - Gaming Mouse Pad XL) Rozmery: 90cm x 42cm Podložka je v zachovalom stave, nedávno bola komplet vyčistená. Jediná vec je menšia dierka vľavo hore na klávesnicu (kvôli cable managementu), ktorá je však úplne prehliadnuteľná a môže ostať nevyužitá. Rovnako nerobí problém ani pri používaní ľavákom, keďže nevyčnieva (nezasekáva sa o ňu myška ani nič podobné). Táto podložka nie je dostupná nikde na CZ/SK, najbližšie som ju našiel na britskom Amazone za 50+ eur (nerátajúc poštovné a clo). Ja ju predávam za 15 eur. Cena je pevná, špekulanti prosím nepísať. Najlepšie osobný odber, prípadne viem poslať aj prostredníctvom zásielkovne (v tom prípade požadujem poštovné vopred na účet). V prípade záujmu/dodatočných otázok a fotiek ma kontaktujte prostredníctvom formuláru nižšie, číslo je vymyslené.
Predám úplne novú, nerozbalenú myš Trust Yvi Wireless Mouse.
Predám úplne novú, nerozbalenú myš Trust Yvi Wireless Pink Circles Mouse. Na myš je plná 2ročná záruka, záručný list pridám. Link: Cena: 8€/1ks 15€/2ks 21€/3ks Osobný odber v rámci Košíc, príp. pošlem na dobierku ako doporučený list v malej krabici, kde je nutné vopred na účet poslať 2,50€ poštovné.
Microsoft Sculpt Ergonomic Desktop Wireless CZ/SK
Predam novu este v zaruke Microsoft Sculpt Ergonomic Desktop Wireless CZ/SK Kupovana 28.9.2022 na Pôvodna cena 115€
PC príslušenstvo
Zdravím, mám na predaj pc príslušenstvo. Razer Blackwidow Chroma V1 - plne funkčné, treba ale vyčistiť vo vnútri, 30e HyperX Cloud Alpha - tiež plne funkčné, náušníky mierne zodraté, 25e Bezdrôtová myška - 5e Logitech g302 Daedalus prime - 5e zvykne dvojklikať treba sa na to pozrieť Mikrofón auna + stojan - 15e, plne funkčné, estetické chyby po páde Osobný odber, dohoda možná.
HyperX Pulsefire Haste Herná myš
Predám použitú, no plne funkčnú hernú myš od HyperX. Kábel má ako šnúrky od topánky, má RGB koliečko, nasadené čisto nové kĺzače. Dôvod predaja: Upgrade na bezdrátovú myš. Len dohodnuté osobné prevzatie na adrese.