inzercia, predaj, predám, bazár

Jalovica pred otelením

Kategória: Ostatné hospodárske

Predám jalovicu pred otelením mesiac otelenia-marec,cena dohodou info len t.č.
Jalovica pred otelením
Podobné inzeráty
Jalovica
Predám jalovicu plemeno limuzín 3 mesiace telná. Cena 1100€ dohoda možná
Jalovica na predaj
Predávam registrovanú 100% SS jalovicu. Vek 11 mesiacov. Zvyknutá na elektrický oplotok. Ak by som bola nedostupná napíšte sms a ja sa Vám ozvem.
Predám obilie- jačmeň, pšenicu, ovos
Predám obilie-jačmeň pšenicu, ovos. Pšenica 30e za meter, jačmeň 33e za meter, ovos 36e za meter. Možný dovoz po dohode. Obilie vo vakoch alebo vrecované. Vak vám odvážim pred vami na digitálnej váhe. Vaky aj vrecia na výmenu, alebo 3eur za vak a 0,35e za vrece. tel.:
Balikove seno
Predam suche vonave zelene balijkove senoz hradze z rieky v malich balikoch.Lisovane zaciatkom juna bez chemickych zasahov a hnojiv a olovnatych casti pred dazdami cena 5.50/ kus do konca roka potom vysia poslednych cca120kusou z900 vaha cca15-17-20/kg s dopravou po okoli sa vieme dohodnut na naftu moznost vymenit aj za mäso osipane.hydinove hovädzie ci ine zsvolajte urcite sa dohodneme
predám včely
Predám včely 6 úľov, typ B 10 rámikové aj s príslušenstvom, úle s nádstavkami, rámiky aj nové zabalené, medzistienky, medomet nerezový 4 rámikový, a ostatné príslušenstvo komplet potrebné k včelám, nádoby na med, nádoba na plnenie fliaš, Jedná sa o nové úle zateplené so spodným odobratím a vetraním - 4 ročné. Úle sú vo voze chránené pred počasím. Predávam zo zdravotných dôvodou . Predávam len v všetko spolu! Dohoda po zime. Treba vidieť v RK.
Nosnice
kupim nosnice v znaske , pred znaskou , len okolie Cadca. email dakujem