inzercia, predaj, predám, bazár

Jazdenie

Kategória: Kone - služby

Dobrý deň, hľadám jazdenie v okolí Dubnice. Najlepšie, ak sa tam dá dostať vlakom, či autobusom. Jazdenie môže byť formou prenájmu, za rozumnú cenu alebo za výpomoc. Kone mám rada a nejde mi iba o jazdenie. Rada pri nich aj pomôžem. Mám 17 rokov a jazdeniu sa s prestávkami venujem rok, no už aj predtým som jazdievala.
Ponuky mi prosím píšte do správy alebo do mailu. Telefón nedvíham. Ďakujem.
Jazdenie
Podobné inzeráty
Ponúkame jazdenie a čas strávený pri konikoch
Ponúkame jazdenie a čas strávený pri konikoch. Ak máš rad/rada koníky, určite budete u nás vítaný. Jazdiť môžu aj najmenšie detičky na spoľahlivých bezpečných konikoch. Ponúkame nádherne vychádzky do prírody a jazdenie na jazdiarni kde sa naučíte všetko od základu. Neponukame len jazdenie ale aj čas strávený s nimi. Naučíte sa množstvo informácii ako sa o koníky starať a samozrejme aj jazdiť. Nezáväzná návšteva vítaná
Jazdenie na koni
Ponúkam jazdenie na 10ročnom valachovi. Koník je kontaktný, dobre prijazdený. Jazdenie je vhodné pre jazdca, ktorý ovláda aspoň krok a klus. Ideálne pre ženu/dievča do 70kg. Viac info mailom.
Jazdenie
Ponukam rekreacne jazdenie na rodinnej farmicke. Jazdenie pre zaciatocnikov aj pokrocilich. Nieje povinost chodit jazdit pravidelne.Vytany su aj dovolenkari :) Moznost si koniky prenajat. Deti vozime od 2ch rokov. Tiez ponukame darcekove poukazky. Viac onas najdete na FB Ranch Tulava Podkova
Jazdenie/ prenajom kona
Ponukam jazdenie/prenajom velmi sikovneho a kludneho valacha (10 rocny). Kon je jazdeny westernovo, poslusny, nie je zakerny, skusenejsi jazdec ho zvladne aj na ohlavke. Moznost vyuzitia velkej krytej kruhovky, travnatej jazdiarne, v priprave uz aj trailovy park. Len vazny zaujem.
Jazdenie na koňoch
Ponúkam jazdenie na koňoch , vychádzky do prírody . Vychádzky pre začiatočníkov formou vodenia . Viac informácií mailom alebo na FB .
Jazdenie
Ponúkam jazdenie na drezurnej kobyle na ranchi v Galante.Kobyla je vhodná aj pre začiatočníkov.