inzercia, predaj, predám, bazár

Jazdenie na koňoch, nájom koňa

Kategória: Kone - služby

Ponúkam jazdenie na koňoch pre začiatočníkov a pokročilých. Možnosť aj polovičného prenájmu koňa. V zime jazdíme prevážne vychádzky v krásnom okolí, na tréning využívame lúku, k dispozícii je skokový materiál. Jazdíme športovo drezúru a parkúr. Kone sú v dobrej kondícii chodíme aj na dlhšie túry.
Jazdenie na koňoch, nájom koňa
Podobné inzeráty
VÝCVIK KONÍ S MOŽNOSŤOU USTAJNENIA
Ponúkam výcvik vášho westernového koňa s možnosťou ustajnenia koňa priamo v areály kde pôsobím - JK Borinka. Areál JK Borinka je situovaný priamo pod lesom - 3min krokom na koni. Tréning koňa na jazdiarni aj v teréne. Ak hľadáte možnosti, kde aktívne " vychodiť" vášho koňa v lese, aby získal všetky potrebné skúsenosti na jazdu terénom, prísť k nám je pre vás a koňa výborná voľba. K dispozícii mám skúsené kone, ktoré ako sprievod môžu ukázať a podporiť nováčikov na cestách lesom. Tréning na jazdiarni. Tréningový program zostavím podľa potrieb majiteľa. Pri tréningu koní dbám na psychickú pohodu koňa a jeho fyzickú kondíciu. Postup zvolím na základe schopností a potrieb koňa tak, aby čo najefektívnejšie a najjednoduchšie pochopil tréningovú hodinu. Mojím cieľom je spokojná dvojica: majiteľ a kôň, ktorých vzťah je založený na vzájomne dôvere. Kone u mňa v tréningu je možné si ustajniť priamo v areály, kde pôsobím - JK Borinka. Ustajnenie je možné po dohode s majiteľkou areálu. Cena za tréning bude stanovená podľa požiadaviek majiteľa a potrieb koňa dohodou. V prípade záujmu a informácii vám ich rada poskytnem v správe. TEL:
Jazda na koňoch, škola jazdenia, hipoterapia ...
Jazdenie na koňoch v nádhernej prírode pre pokročilých aj začiatočníkov. Vychádzky a výlety na koňoch s kúpaním sa v priezračnej vode. Jazda na koni je najlepší liek na boľavú chrbticu. U nás môžu aj úplní začiatočníci zažiť nádherné zážitky. Pobyt v prírode, kde má hojné zastúpenie borovica a mnohé listnáče, pohladí dušu a budete mať nadlho slnko v duši. Ak ste ešte nezažili očistu tela a duše, neváhajte, sme tu pre vás. Aj na Ak máte radi kone, alebo chcete zažiť hoci len fantastický víkend. Neváhajte zavolajte. mobil:
Jazdenie na koňoch
Ponúkam jazdenie na koňoch , vychádzky do prírody . Vychádzky pre začiatočníkov formou vodenia . Viac informácií mailom alebo na FB .
Tréningy koní a jazdcov, holenie koní, prenájom strojčeka
Ponúkam trénigy koní a jazdcov na vašom koni. Ku každému jazdcovi a koňovi pristupujem individuálne podľa potrieb. Mám dlhoročné skúsenosti v oblasti športových disciplín - drezúra a parkúrso svojimi vlastnými koňmi. Svoje trénerské skúsenosti som odovzdala už mnoho jazdcom, či začínajúcim alebo pokročilým. Taktiež umožňujem prípravu koňa alebo jazdca na skokové a drezúrne súťaže. Ponúkam taktiež prípravu pri predaji koňa, pomoc pri kúpe koňa a možnosť dovozu koňa zo zahraničia, alebo v rámci Slovenska. Ďalej ponúkam možnosť holenia/strihania koní, alebo možnosť si strojček prenajať. - Cena tréningu pre jazdca - 35€ - Cena tréningu koňa - od 50€ - jeden tréning. Cenové rozmedzie od 50€ do 250€ (cena závisí od náročnosti a od toho, čo klient preferuje) - Cena holenia 20€ - 70€ /strih + vzor od 5€ - 10€ - Prenájom strojčeka od 50€ deň. Tréningy a holenie ponúkam na západnom Slovensku - Nitriansky a Trnavský kraj, príp. Bratislava a okolie. Viac info poskytnem mailom alebo telefonicky. V prípade záujmu ma prosím kontaktujte. Ak, nezdvíham píšte sms. Odpíšem/zavolám späť a dohodneme sa.
Tréningy koní a jazdcov, holenie koní, prenájom strojčeka
Ponúkam trénigy koní a jazdcov na vašom koni. Ku každému jazdcovi a koňovi pristupujem individuálne podľa potrieb. Mám dlhoročné skúsenosti v oblasti športových disciplín - drezúra a parkúr so svojimi vlastnými koňmi. Svoje trénerské skúsenosti som odovzdala už mnoho jazdcom, či začínajúcim alebo pokročilým. Taktiež umožňujem prípravu koňa alebo jazdca na skokové a drezúrne súťaže. Ponúkam taktiež prípravu pri predaji koňa, pomoc pri kúpe koňa a možnosť dovozu koňa zo zahraničia, alebo v rámci Slovenska. Ďalej ponúkam možnosť holenia/strihania koní, alebo možnosť si strojček prenajať. - Cena tréningu pre jazdca - 30€ - Cena tréningu koňa - od 30€ - jeden tréning. Cenové rozmedzie od 30€ do 250€ (cena závisí od náročnosti a od toho, čo klient preferuje) - Cena holenia 20€ - 70€ /strih + vzor od 5€ - 10€ - Prenájom strojčeka od 50€ deň. Tréningy a holenie ponúkam na západnom Slovensku - Nitriansky a Trnavský kraj, príp. Bratislava a okolie. Viac info poskytnem mailom alebo telefonicky. V prípade záujmu ma prosím kontaktujte. Ak, nezdvíham píšte sms. Odpíšem/zavolám späť a dohodneme sa.
Ponúkame jazdenie a čas strávený pri konikoch
Ponúkame jazdenie a čas strávený pri konikoch. Ak máš rad/rada koníky, určite budete u nás vítaný. Jazdiť môžu aj najmenšie detičky na spoľahlivých bezpečných konikoch. Ponúkame nádherne vychádzky do prírody a jazdenie na jazdiarni kde sa naučíte všetko od základu. Neponukame len jazdenie ale aj čas strávený s nimi. Naučíte sa množstvo informácii ako sa o koníky starať a samozrejme aj jazdiť. Nezáväzná návšteva vítaná