inzercia, predaj, predám, bazár

Jazdenie/ prenajom kona

Kategória: Kone - služby

Ponukam jazdenie/prenajom velmi sikovneho a kludneho valacha (10 rocny). Kon je jazdeny westernovo, poslusny, nie je zakerny, skusenejsi jazdec ho zvladne aj na ohlavke. Moznost vyuzitia velkej krytej kruhovky, travnatej jazdiarne, v priprave uz aj trailovy park. Len vazny zaujem.
Jazdenie/ prenajom kona
Podobné inzeráty
VÝCVIK KONÍ S MOŽNOSŤOU USTAJNENIA
Ponúkam výcvik vášho westernového koňa s možnosťou ustajnenia koňa priamo v areály kde pôsobím - JK Borinka. Areál JK Borinka je situovaný priamo pod lesom - 3min krokom na koni. Tréning koňa na jazdiarni aj v teréne. Ak hľadáte možnosti, kde aktívne " vychodiť" vášho koňa v lese, aby získal všetky potrebné skúsenosti na jazdu terénom, prísť k nám je pre vás a koňa výborná voľba. K dispozícii mám skúsené kone, ktoré ako sprievod môžu ukázať a podporiť nováčikov na cestách lesom. Tréning na jazdiarni. Tréningový program zostavím podľa potrieb majiteľa. Pri tréningu koní dbám na psychickú pohodu koňa a jeho fyzickú kondíciu. Postup zvolím na základe schopností a potrieb koňa tak, aby čo najefektívnejšie a najjednoduchšie pochopil tréningovú hodinu. Mojím cieľom je spokojná dvojica: majiteľ a kôň, ktorých vzťah je založený na vzájomne dôvere. Kone u mňa v tréningu je možné si ustajniť priamo v areály, kde pôsobím - JK Borinka. Ustajnenie je možné po dohode s majiteľkou areálu. Cena za tréning bude stanovená podľa požiadaviek majiteľa a potrieb koňa dohodou. V prípade záujmu a informácii vám ich rada poskytnem v správe. TEL:
Tréningy koní a jazdcov, holenie koní, prenájom strojčeka
Ponúkam trénigy koní a jazdcov na vašom koni. Ku každému jazdcovi a koňovi pristupujem individuálne podľa potrieb. Mám dlhoročné skúsenosti v oblasti športových disciplín - drezúra a parkúrso svojimi vlastnými koňmi. Svoje trénerské skúsenosti som odovzdala už mnoho jazdcom, či začínajúcim alebo pokročilým. Taktiež umožňujem prípravu koňa alebo jazdca na skokové a drezúrne súťaže. Ponúkam taktiež prípravu pri predaji koňa, pomoc pri kúpe koňa a možnosť dovozu koňa zo zahraničia, alebo v rámci Slovenska. Ďalej ponúkam možnosť holenia/strihania koní, alebo možnosť si strojček prenajať. - Cena tréningu pre jazdca - 35€ - Cena tréningu koňa - od 50€ - jeden tréning. Cenové rozmedzie od 50€ do 250€ (cena závisí od náročnosti a od toho, čo klient preferuje) - Cena holenia 20€ - 70€ /strih + vzor od 5€ - 10€ - Prenájom strojčeka od 50€ deň. Tréningy a holenie ponúkam na západnom Slovensku - Nitriansky a Trnavský kraj, príp. Bratislava a okolie. Viac info poskytnem mailom alebo telefonicky. V prípade záujmu ma prosím kontaktujte. Ak, nezdvíham píšte sms. Odpíšem/zavolám späť a dohodneme sa.
Tréningy koní a jazdcov, holenie koní, prenájom strojčeka
Ponúkam trénigy koní a jazdcov na vašom koni. Ku každému jazdcovi a koňovi pristupujem individuálne podľa potrieb. Mám dlhoročné skúsenosti v oblasti športových disciplín - drezúra a parkúr so svojimi vlastnými koňmi. Svoje trénerské skúsenosti som odovzdala už mnoho jazdcom, či začínajúcim alebo pokročilým. Taktiež umožňujem prípravu koňa alebo jazdca na skokové a drezúrne súťaže. Ponúkam taktiež prípravu pri predaji koňa, pomoc pri kúpe koňa a možnosť dovozu koňa zo zahraničia, alebo v rámci Slovenska. Ďalej ponúkam možnosť holenia/strihania koní, alebo možnosť si strojček prenajať. - Cena tréningu pre jazdca - 30€ - Cena tréningu koňa - od 30€ - jeden tréning. Cenové rozmedzie od 30€ do 250€ (cena závisí od náročnosti a od toho, čo klient preferuje) - Cena holenia 20€ - 70€ /strih + vzor od 5€ - 10€ - Prenájom strojčeka od 50€ deň. Tréningy a holenie ponúkam na západnom Slovensku - Nitriansky a Trnavský kraj, príp. Bratislava a okolie. Viac info poskytnem mailom alebo telefonicky. V prípade záujmu ma prosím kontaktujte. Ak, nezdvíham píšte sms. Odpíšem/zavolám späť a dohodneme sa.
Ponúkame jazdenie a čas strávený pri konikoch
Ponúkame jazdenie a čas strávený pri konikoch. Ak máš rad/rada koníky, určite budete u nás vítaný. Jazdiť môžu aj najmenšie detičky na spoľahlivých bezpečných konikoch. Ponúkame nádherne vychádzky do prírody a jazdenie na jazdiarni kde sa naučíte všetko od základu. Neponukame len jazdenie ale aj čas strávený s nimi. Naučíte sa množstvo informácii ako sa o koníky starať a samozrejme aj jazdiť. Nezáväzná návšteva vítaná
Jazdenie
Dobrý deň, hľadám jazdenie v okolí Dubnice. Najlepšie, ak sa tam dá dostať vlakom, či autobusom. Jazdenie môže byť formou prenájmu, za rozumnú cenu alebo za výpomoc. Kone mám rada a nejde mi iba o jazdenie. Rada pri nich aj pomôžem. Mám 17 rokov a jazdeniu sa s prestávkami venujem rok, no už aj predtým som jazdievala. Ponuky mi prosím píšte do správy alebo do mailu. Telefón nedvíham. Ďakujem.
Jazdenie na koňoch, nájom koňa
Ponúkam jazdenie na koňoch pre začiatočníkov a pokročilých. Možnosť aj polovičného prenájmu koňa. V zime jazdíme prevážne vychádzky v krásnom okolí, na tréning využívame lúku, k dispozícii je skokový materiál. Jazdíme športovo drezúru a parkúr. Kone sú v dobrej kondícii chodíme aj na dlhšie túry.