inzercia, predaj, predám, bazár

Kaderníčka na ŽL

Kategória: Servis a služby

Salón Butterfly hľadá kaderníčku na ŽL. Sme zabehnutý už 10 rokov fungujúci salón na výbornom frekventovanom mieste neďaleko trhoviska Miletičova. Miesto je volné od 1.5. 2023. Cena za kreslo je 280 eur. Pre bližšie info volajte alebo píšte sms.
Kaderníčka na ŽL
Podobné inzeráty
Kaderníčka
Do zabehnutého kaderníctva v Bardejove sa hľadá kaderníčka s praxou schopná samostatne pracovať. (strihanie, farbenie, melírovanie, účesy atď...) Požiadavky: šikovná, samostatná, spoľahlivá, zodpovedná, dochvíľna. Nástup možný ihneď. Plat podľa odpracovaného času a tržby (650-800). Možnosť dohody. V prípade záujmu pošlite životopis / info na e-mail: lordeblek@ prípadne tel. kontakt.
= Hľadá sa Kaderník/Kaderníčka =
Do zabehnutého kaderníctva v Sabinove sa hľadá kaderník/kaderníčka s praxou schopná samostatne pracovať. (strihanie, farbenie, balyage, melírovanie, účesy atď...) Požiadavky: šikovná, samostatná, spoľahlivá, zodpovedná. Nástup možný ihneď. Plat podľa odpracovaného času a tržby závisí od výkonu a šikovnosti kaderníčky (800-1500) Pre bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať. Teším sa na spoluprácu.
Kaderníčka v rozbehnutej prevádzke v SNV
Si kreatívna kaderníčka, rada sa učíš nové veci, napreduješ a chceš pracovať v rozbehnutom salóne? Tak hľadáme práve teba.... Ponúkaný nástupný plat je 700€ + provízie a prémie. Ozvi sa na tel. .
Kaderníčka
Do roky zabehnutého TOP kaderníctva v Liptovskom Mikuláši sa hľadá kaderníčka na ŽL s praxou schopná samostatne pracovať. (strihanie, farbenie, melírovanie, účesy atď...) Požiadavky: šikovná, samostatná, spoľahlivá, zodpovedná, komunikatívna. Nástup možný ihneď. Plat podľa odpracovaného času a tržby. Možnosť dohody..
Kaderníčka
Dobrý deň.. hľadám si prácu či brigádu ako kaderníčka či výpomoc ku kaderníčke... mám všetky potrebné papiere a chuť pracovať.
Kaderníčka/Barber
Ponúkam prácu pre kaderníka / kaderníčku,Barber/Barberka do nového kaderníctva v Záhorskej Bystrici . Práca možná na TPP,živnosť,brigáda.Voľné 3 pozície.Vhodné aj pre absolventov(zaučíme)