inzercia, predaj, predám, bazár

Kaderníčka s praxou na TPP

Kategória: Servis a služby

Prijememe kaderníčku s praxou do kaderníctva nachádzajúceho sa v nových priestroch na Polygóne v Nitre.

Pracovna doba: týždeň ranná 7:00 - 13:00
týždeň poobedná 13:00 - 18:00
každá druhá sobota 07:00-12:00

Prevažne pánske strihanie na počkanie
aj dámske a detské kaderníctvo

Platovo od 800€
TPP
Kaderníčka s praxou na TPP
Podobné inzeráty
Kaderníčka s praxou na TPP v centre Nitry
Prijmeme kaderníčku s praxou do kaderníckeho salónu v centre Nitry. Pracovná doba týždenne ranná/poobedná + každá druhá sobota. Platovo od 1000€
Kaderníčka
Do zabehnutého kaderníctva v Bardejove sa hľadá kaderníčka s praxou schopná samostatne pracovať. (strihanie, farbenie, melírovanie, účesy atď...) Požiadavky: šikovná, samostatná, spoľahlivá, zodpovedná, dochvíľna. Nástup možný ihneď. Plat podľa odpracovaného času a tržby (650-800). Možnosť dohody. V prípade záujmu pošlite životopis / info na e-mail: lordeblek@ prípadne tel. kontakt.
= Hľadá sa Kaderník/Kaderníčka =
Do zabehnutého kaderníctva v Sabinove sa hľadá kaderník/kaderníčka s praxou schopná samostatne pracovať. (strihanie, farbenie, balyage, melírovanie, účesy atď...) Požiadavky: šikovná, samostatná, spoľahlivá, zodpovedná. Nástup možný ihneď. Plat podľa odpracovaného času a tržby závisí od výkonu a šikovnosti kaderníčky (800-1500) Pre bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať. Teším sa na spoluprácu.
Kaderníčka
Do roky zabehnutého TOP kaderníctva v Liptovskom Mikuláši sa hľadá kaderníčka na ŽL s praxou schopná samostatne pracovať. (strihanie, farbenie, melírovanie, účesy atď...) Požiadavky: šikovná, samostatná, spoľahlivá, zodpovedná, komunikatívna. Nástup možný ihneď. Plat podľa odpracovaného času a tržby. Možnosť dohody..
KADERNÍK/ KADERNÍČKA  NA TPP - KOŠICE
Hľadáme kaderníka/kaderníčku s praxou na TPP. Miesto výkonu práce: Košice Pracovný čas: od 9:00 - 17:00, víkendy voľné (len na objednávky. Priemerná mzda 1000 netto. Neváhajte nás kontaktovať mailom na gabriela.hornakova@, alebo telefonicky na čísle .
KADERNÍK/ KADERNÍČKA NA TPP
Hľadáme kaderníčku/-ka do profesionálneho a zabehnutého kaderníckeho teamu 5. kaderníčiek v Slnečniciach. Druh pracovného pomeru: TPP. Viac informácií Vám poskytneme na tel. čísle: . Zasielať životopis môžte na: info@ Čo ti ponúkame (samozrejme okrem platu, zmluvy na TPP a stravných lístkov)? Taaak napríklad bezplatné školenia a know how firmy Schwarzkopf, príjemná atmosféra, mladý kolektív skvelých ľudí, moderne vybavené priestory v novovybudovaných Slnečniciach