inzercia, predaj, predám, bazár

Kancelárske a obchodné priestory v modernej budove v širšom

Kategória: Kancelárie

Ponúkame Vám na prenájom pekné, moderné kancelárske a obchodné priestory
v administratívnej budove v Bratislave. Budova sa nachádza v širšom centre mesta s dobrou dostupnosťou MHD a tiež blízkym napojením na diaľničný obchvat.
Budova má dve komunikačné jadrá so spoločnou reprezentatívnou recepciou, neobmedzený prístup do budovy 24/7/365 a tiež strážnu službu 24/7. Nachádajú sa tu 4 osobné výťahy a prístup ku kancelárskym priestorom je cez turnikety. V budove sa nacházdajú 2 podzemné podlažia s garážovým státím, parkovisko pre návštevníkov v budove. Okrem toho sú v budove aj kryté stojany na bicykle a zázemie pre cyklistov v podobe šatní, sprchy
Budova má k dispozícii letnú terasu, šport bar so stolným tenisom, stolným futbalom a biliardom.
V okolí administratívnej budovy sú kompletné služby ako banky, lekárne, reštaurácie.
Administratívne priestory sú v nasledovnom štandarde:
- Vnútorné žalúzie
- Znížený strop
- Fancoil - systém chladenia a kúrenia
- Otvárateľné okná
- Spoločné toalety
- Štruktúrovaná kabeláž
- Spoločná kuchynka
- Kobercové štvorce
Kancelárie sú rozdelené medzi dva prepojené bloky. Nájomníci majú možnosť prenájmu kancelárií od 45 m2 až po 1 500 m2.

Aktuálne voľné kancelárske priestory:
1. Kancelárie – blok A, 6.posch., 85 m2 - voľné ihneď
2. Kancelárie – blok A, 6.posch., 304 m2 – voľné ihneď
3. Kancelárie – blok A, 5.posch., 783 m2 – voľné ihneď
4. Kancelárie – blok A, 4.posch., 378,26 m2 – voľné ihneď
5. Kancelárie – blok A, 2.posch., 692 m2 – voľné ihneď
6. Kancelárie – blok B, 2.posch., 113,75 m2 – voľné ihneď
7. Kancelárie – blok B, 2.posch., 131,52 m2 – voľné ihneď
8. Kancelárie – blok B, 2.posch., 116,18 m2 – voľné ihneď

Aktuálne voľné obchodné priestory:
1. Obchodný priestor (prízemie) 312,20 m2 – voľný od 1.6.2023

Cena prenájmu kancelárskeho (obchodného) priestoru je 8,50 – 9,50 Eur/m2/mesiac + DPH
Parkovanie v podzemných garážach – 90,- Eur/park.miesto/mesiac + DPH
2.00 EUR + DPH /mesiac – servisný poplatok za parkovacie miesto
Servisné poplatky a energie:
5.20 EUR/m2/mesiac + priama spotreba médií (EE + voda) (Prevádzkové náklady pozostávajú: 3.10 EUR - prevádzkové náklady a 2.10 EUR – chladenie, vykurovanie priestorov)

V ponuke máme aj iné kancelárie, prevádzkové priestory a sklady v Pezinku, Senci a Bratislave. Napíšte nám Vaše požiadavky a my Vám nájdeme najvhodnejší priestor.
Pre bližšie informácie alebo termín obhliadky nás prosím kontaktujte na

Využite služby spoľahlivej realitnej kancelárie, ktorá je na trhu už viac ako 21 rokov! Ponúkame aj ďalšie služby súvisiace s nehnuteľnosťami: inžiniering, homestaging:
interiérové poradenstvo, služby architekta, služby znalca, hypotekárneho poradcu a právnika. Využite komplexné služby v oblasti realít!

Dodatok k cene: , +energie, +DPH
Obytná plocha: 85m²
Celková rozloha: 85m²
Úžitková plocha:
Kancelárske a obchodné priestory v modernej budove v širšom
Podobné inzeráty
Košice - centrum - kancelárske a  výr.skladové priestory
Ak hľadáte sídlo pre Vašu firmu, tak ste na správnom mieste! Dušu ponúkaným kancelárskym a výrobno - skladovým priestorom dýchnete Vy svojimi víziami a podnikateľskými aktivitami. Priestory na prenájom odporúčam podnikateľom s rôznym zameraním - poskytujúcim služby ale aj výrobnú, či skladovú činnosť a distribučné centrum pre zásobovanie. Realitný maklér Alena Katonová a RK Atomia Vám ponúka a odporúča na prenájom  nebytové priestory - kancelárske a výrobno-skladové priestory v tehlovej  dvojpodlažnej budove v širšom centre mesta Košice I. - Staré mesto - na ul. Jakobyho.  Vynikajúca poloha z pohľadu dostupnosti a viditeľnosti pre Vás, Vašich zamestnancov a klientov! Širšie centrum mesta Košice, výborná občianska vybavenosť. Blízkosť bytov v novostavbách Albelli, Mlynská Bašta, Thurzovka, Pri Radnici, kancelárskych priestorov Bastion, Jumbo centra, hotelov Yasmín, Rokoko, Crystal, záchytného parkoviska a zároveň  aj blízkosť priemyselnej lokality na ul. Rampová. PONUKA Na prenájom Vám ponúkame nebytové priestory na 2. NP tehlovej budovy v celkovej úžitkovej výmere vnútorných priestorov 726 m2: - kancelárske priestory o celkovej výmere 216 m2 - kancelárie o veľkosti - 13,15 m2, 24,9 m2, 13,6 m2 a 54,6 m2 a otvorenú kanceláriu o výmere 110 m2, - skladovo-výrobné priestory (prevádzkové priestory)  o výmere 437 m2. Viď. foto -  pôdorys a dispozícia. Po dohode môže dôjsť k rozšíreniu ponúkaných priestorov na prenájom.  Priestory momentálne slúžia na strojárenskú výrobu - výrobu nástrojov, prototypov a náradia, opravu strojov a kancelárske priestory na úkony s výrobou spojené. POPIS OBJEKTU  Dvojpodlažná budova je tehlová, vonkajšie rozmery priestorov sú: 30 m x 25 m. Objekt je napojený na všetky siete - plyn, elektriku 220/380 V, mestský vodovod, kanalizáci, internet, požiarny a kamerový systém. Priestory sú vybavené základnou technologickou infraštruktúrou. Podlaha vo výrobno-skladových priestoroch je betónová dlažba a v kancelárskych priestoroch je PVC, okná sú drevené, neónové osvetlenie. V objekte je osobný výťah. K priestoru je k dispozícii - nájazdová plošina, rampa pre nákladné vozidlá a oceľový portálový žeriav.  CENA Cena priestorov na prenájom je: a) kancelárske priestory: nájomné vo výške 6,50 EUR/m2/ mesiac bez DPH a bez médií b) výrobno-skladové  priestory: nájomné vo výške 5,- EUR/m2/ mesiac bez DPH a bez médií c) za celé 2. NP (a+b) kancelárske a skladovo/výrobné priestory nájomné vo výške 5,75 EUR/m2/mesiac bez DPH a médií. Platba médií (plyn, elektrina, voda, vodné-stočné) je formou záloh a vyúčtovanie na základe spotreby. Depozit je vo výške dvojmesačného nájmu. DOPRAVNÁ DOSTUPNOSŤ Prístup do ponúkaných priestorov je bezproblémový: - autom - parkovanie - na vlastnom pozemku pred objektom, rezidentské parkovanie pred objektom, záchytné parkovisko pred Jumbo centrom, MHD, SAD, ŽSR. Viac na .
Moderné kancelárske a obchodné priestory v novostavbe v širš
Ponúkame Vám na prenájom pekné, moderné kancelárske a obchodné priestory v novej administratívnej budove v Bratislave. Budova sa nachádza v širšom centre mesta s dobrou dostupnosťou MHD a tiež blízkym napojením na diaľničný obchvat. Ide o novú, modernú budovu, ktorá je ako jediná na Slovensku certifikovaná ako „zelená administratívna budova“ V budove sa nachádza strážna služba a recepcia. Prístup do budovy je možný 24/7/365 dní v roku. Parkovanie je zabezpečené v 2 podzemných podlažiach a v budove je tiež parkovisko pre návštevníkov. Ak preferujete ekologickejší spôsob dopravy, nájdete v budove aj kryté stojany na bicykle a pre cyklistov aj zázemie v podobe šatní a sprchy. Pre nájomníkov je tiež k dispozícii letná terasa, šport bar so stolným tenisom, stolným futbalom a biliardom. V okolí administratívnej budovy sú kompletné služby ako banky, lekárne, reštaurácie. Administratívne priestory sú v nasledovnom štandarde: - Zabudované svetlá, chladené stropy, otvárateľné okná, vnútorné žalúzie, zdvojená podlaha, koberce, štruktúrovaná kabeláž - Aktuálne voľné kancelárske priestory: 1. Kancelárie – 350,66 m2, 1. poschodie – voľné ihneď 2. Kancelárie – 122,40 m 2, 1. poschodie – voľné dohodou 3. Kancelárie – 185,20 m2, 9. poschodie – voľné od 1.7.2023 4. Kancelárie – 161,60 m2, 9. poschodie – voľné od 1.3.2023 - Aktuálne voľné obchodné priestory: 1. Obchodný priestor (prízemie) 150,73 m2 – voľný ihneď 2. Obchodný priestor (prízemie) 57,20 m2 – voľný ihneď 3. Obchodný priestor (prízemie) 37,85 m2 – voľný ihneď Cena prenájmu kancelárskeho (obchodného) priestoru je 12,50 Eur/m2/mesiac + DPH Parkovanie v podzemných garážach – 90,- Eur/park.miesto/mesiac + DPH Servisné poplatky a energie: 3.70 EUR/m2/mesiac + priama spotreba médií (Z toho: 3.00 EUR – servisné poplatky budovy 0.70 EUR – náklady na elektrinu a plyn) 2.00 EUR + DPH /mesiac – servisný poplatok za parkovacie miesto V ponuke máme aj iné kancelárie, prevádzkové priestory a sklady v Pezinku, Senci a Bratislave. Napíšte nám Vaše požiadavky a my Vám nájdeme najvhodnejší priestor. Pre bližšie informácie alebo termín obhliadky nás prosím kontaktujte na Využite služby spoľahlivej realitnej kancelárie, ktorá je na trhu už viac ako 21 rokov! Ponúkame aj ďalšie služby súvisiace s nehnuteľnosťami: inžiniering, homestaging: interiérové poradenstvo, služby architekta, služby znalca, hypotekárneho poradcu a právnika. Využite komplexné služby v oblasti realít! Bližšie informácie nájdete aj na našej stránke , RK Kľúč. Počet poschodí: 10 Dodatok k cene: , +energie, +DPH Obytná plocha: 122m² Celková rozloha: 122m² Úžitková plocha: 122m² Vlastníctvo: firemné Internet: optika Výťah: áno Parkovanie: vlastné vyhradené Zariadenie: čiastočne Zateplený objekt: áno Klimatizácia: áno
Kancelária, sklad, garáž, obchodný priestor, Košice Alejová
Ponúkame na prenájom kancelárske a obchodné, skladové – garážové priestory v širšom centre mesta Košice, na Alejovej ulici. Kancelárske priestory možno prenajať samostatne. Obchodné, skladové – garážové priestory sú na prenájom len ku kanceláriám 1:1. Výborná poloha, dostupnosť a viditeľné miesto na známej adrese. Výborná občianska vybavenosť a bezproblémová doprava. Blízkosť bytov, show-roomov, športovísk, nemocnice, nákupných centier. Výmery: Na prenájom sú voľné kancelárske priestory o výmere 12 m2 - 1000 m2. (Veľkosti kancelárii: 12m2, 18m2, 27m2, 54m2, 67m2, 147m2, 250m2) Obchodné, skladové – garážové priestory (prevádzkové priestory) o výmere 30 - 500 m2. (Veľkosti priestorov: 30m2, 50m2, 60m2, 120m2, 240m2) Jedno, dvoj a viacpodlažná budova. Možnosť aj vysoké stropy. Brány aj pre nákladné vozidlá. Objekt je napojený na všetky siete - plyn, elektriku 220/380 V, mestský vodovod, kanalizácia, internet, kamerový systém. V objekte je osobný výťah. Cena za kancelárske priestory: nájomné podľa výmery a vybavenia v rozpätí 8,00 – 13,50 EUR bez DPH za m2 mesačne s médiami Cena za obchodné, skladové – garážové priestory: nájomné podľa výmery a vybavenia 8,00 – 15,00 EUR bez DPH za m2 mesačne s médiami Platba za mesiac vopred, bez depozitu. Výborný prístup autom z Alejovej ul., parkovanie na vlastnom pozemku pred objektom. Zastávka električky pred objektom. O sprostredkovanie nemam zaujem.
Moderné kancelárske priestory v širšom centre. Bratislava II
Ponúkame Vám na prenájom moderné kancelárske priestory v širšom centre Bratislavy, v mestskej časti Nové Mesto. Administratívna budova prešla kompletnou rekonštrukciou v roku 2010. Do budovy je bezbariérový prístup, má 4 výťahy, otvárateľné okná, recepciu a strážnu službu 24/7, parkovanie, na výber až so 6 rozličných poskytovateľov internetových služieb. K dispozícii je aj zdieľaná zasadacia miestnosť, do ktorej sa pohodlne vojde 10 osôb. Kancelárske priestory sú klimatizované a majú štruktúrovanú kabeláž. Môžu byť upravené na mieru podľa Vašich požiadaviek. Vďaka flexibilnému dispozičnému riešeniu, sa vedia prispôsobiť ako začínajúcim podnikateľom, tak i potrebám väčších spoločností. Parkovanie je zabezpečené priamo v budove. Okrem toho sú k dispozícii aj stojany na bicykle a sprchy. Aktuálne voľné kancelárske priestory: - Prízemie : rozloha 342m2 Obchodné alebo kancelárske priestory s vlastným sociálnym zariadením (WC+sprchy), vlastná kuchynka, 2 samostatné kancelárie a open space (možnosť prerobiť na samostatné kancelárie a prispôsobiť potrebám klienta). Samostatný vchod do priestorov z ulice. - 4. poschodie: rozloha 235m2 Reprezentatívne priestory so sociálnym zariadením (WC+sprchy) na poschodí, možnosť vlastnej kuchynky, open space (možnosť prerobiť na samostatné kancelárie). V cene nájmu je aj základný nábytok. Cena: 9,- Eur až 12,- Eur/m2/mesiac + 2,95 Eur/m2/mesiac spoločné prevádzkové náklady + 1,- Eur/m2/mesiac elektrika. V ponuke máme aj iné kancelárie, prevádzkové priestory a sklady v Pezinku, Senci a Bratislave. Napíšte nám Vaše požiadavky a my Vám nájdeme najvhodnejší priestor. Pre bližšie informácie alebo termín obhliadky nás prosím kontaktujte na Využite služby spoľahlivej realitnej kancelárie, ktorá je na trhu už viac ako 21 rokov! Ponúkame aj ďalšie služby súvisiace s nehnuteľnosťami: inžiniering, homestaging: interiérové poradenstvo, služby architekta, služby znalca, hypotekárneho poradcu a právnika. Využite komplexné služby v oblasti realít! Bližšie informácie nájdete aj na našej stránke , RK Kľúč. Dodatok k cene: , +energie, +DPH Obytná plocha: 235m² Celková rozloha: 235m² Úžitková plocha: 235m² Vlastníctvo: firemné Stav: po rekonštrukcii Internet: optika Garáž: áno Výťah: áno Parkovanie: vnútorné Zateplený objekt: áno Klimatizácia: áno Bezbariérový prístup : áno
AKCIA  od  7eur /m2 vrátane energií
Kancelárie predajne kaderníctvo manikúra pedikúra advokát POZOR AKCIA Internet k nájmu   ZDARMA !!! Ponúkame vám prenájom 16 X kancelárskych priestorov v centre mesta na ulici Kalinčiakova 878 kancelárske priestory majú rôzne výmery plochy  od 7 m2.   Nachádzajú sa na prízemí a na prvom podlaží budovy Ponúkané priestory sa nachádzajú v budove  bývalého katastrálneho úradu geodézie hneď vedľa bývalej otp banky a DEPEČKA Veĺkou výhodou  priestorov je množstvo bezplatných parkovacích miest priamo pri budove. taktiež výhoda je poloha nehnuteľnosti v centre mesta to znamená že ste poruke svojim zákazníkom klientom. Do budovy bude zabezpečený prístup 24 hodín 7 dní v týždni uvedené Ceny sú orientačné vrátane energií tepla elektriny a vody . z uvedených cien vám vieme poskytnúť dodatočnú zľavu podľa dohody. všetky priestory sú na novo vymaľované. V niektorých kanceláriách je vlastné umývadlo. A na základe dohody možnosť montaze novej podlahy alebo úpravy priestorov podľa vašich predstáv. Nižšie príkladne ceny uvedených priestorov vrátane tepla a elektriny PRÍZEMIE Priestory  č1   26m2  prenajaté Priestory  č2   10m2  120e rezerv Priestory  č3   68me  680e rezerv Priestory  č4   48m2  480e rezerv 1POSCHODIE Priestory č10   17m2  prenajaté Priestory č11   17m2  prenajaté Priestory č12   10m2  100e voľné Priestory č13   10m2  100e voľné Priestoryč14  21m2   prenajaté Priestory č15  21m2  prenajaté Priestory č16  25m2  prenajaté Priestory č17   34m2  prenajaté Priestory č18   24m2  prenajaté Priestory č19   48m2 prenajaté Priestory č20  15m2 prenajaté Jozef
AKCIA  od  7eur /m2 vrátane energií
Kancelárie predajne kaderníctvo manikúra pedikúra advokát POZOR AKCIA Internet k nájmu   ZDARMA !!! Ponúkame vám prenájom 16 X kancelárskych priestorov v centre mesta na ulici Kalinčiakova 878 kancelárske priestory majú rôzne výmery plochy  od 7 m2.   Nachádzajú sa na prízemí a na prvom podlaží budovy Ponúkané priestory sa nachádzajú v budove  bývalého katastrálneho úradu geodézie hneď vedľa bývalej otp banky a DEPEČKA Veĺkou výhodou  priestorov je množstvo bezplatných parkovacích miest priamo pri budove. taktiež výhoda je poloha nehnuteľnosti v centre mesta to znamená že ste poruke svojim zákazníkom klientom. Do budovy bude zabezpečený prístup 24 hodín 7 dní v týždni uvedené Ceny sú orientačné vrátane energií tepla elektriny a vody . z uvedených cien vám vieme poskytnúť dodatočnú zľavu podľa dohody. všetky priestory sú na novo vymaľované. V niektorých kanceláriách je vlastné umývadlo. A na základe dohody možnosť montaze novej podlahy alebo úpravy priestorov podľa vašich predstáv. Nižšie príkladne ceny uvedených priestorov vrátane tepla a elektriny PRÍZEMIE Priestory  č1   26m2  prenajaté Priestory  č2   10m2  120e volne Priestory  č3   68me  680e volne Priestory  č4   48m2  480e volne 1POSCHODIE Priestory č10   17m2  prenajaté Priestory č11   17m2  prenajaté Priestory č12   10m2  100e voľné Priestory č13   10m2  100e voľné Priestoryč14  21m2   prenajaté Priestory č15  21m2  prenajaté Priestory č16  25m2  prenajaté Priestory č17   34m2  prenajaté Priestory č18   24m2  prenajaté Priestory č19   48m2 prenajaté Priestory č20  15m2 prenajaté Jozef