inzercia, predaj, predám, bazár

Kancelárske priestory so sociálnym zázemím, vlastným…

Kategória: Kancelárie

administratíva, Technická, Bratislava - Ružinov, Bratislava II - Kancelárske priestory so sociálnym zázemím, vlastným parkovaním a možnosťou skladových priestorov.


Popis: Realitná kancelária Directreal Image vám exkluzívne ponúka na prenájom kancelárske priestory so sociálnym zázemím a parkovaním priamo vo dvore.

Administratívna budova má veľmi perspektívnu polohu, nakoľko sa nachádza neďaleko obchodného centra Avion, Korzo a letiska s priamym napojením na diaľničný obchvat a centrum mesta, v okolí je kompletná občianska vybavenosť.
Dostupné parkovanie pre prípadných budúcich klientov nájomcu je veľkou výhodou.

K dispozícii sú na prenájom dve kancelárie o výmere 18m2 každá, ktoré sú navzájom prepojené, ale je možnosť ich využiť aj osobitne, nakoľko každá má svoj samostatný vstup.
Priestory sú čiastočne zariadené kancelárskym nábytkom, klimatizované, plastové okná s interiérovými žalúziami a internetové pripojenie je samozrejmosťou.
Kancelárie sú situované na druhom podlaží, na ktorom sa nachádzajú aj sociálne zariadenia.
Vstup do budovy a prístup ku kanceláriám je uzamykateľný, tak isto ako celý súkromný areál, kde sa nachádza aj parkovisko.

Kancelárske priestory sú k dispozícii na prenájom ihneď.
Cena za prenájom kancelárskych priestorov v celkovej výmere 36m2 je 490,-EUR / mesačne bez DPH vrátane energií
(400,- bez DPH nájom + 90,-€ bez DPH energie)

Ku kancelárskym priestorom je možné si prenajať aj skladové priestory, ktorý jeden z nich je možné využiť aj ako garáž.
Rozmery skladových priestorov sú 6,5 x 5,3m = 34,45m2
Rozmery garáže 3x6 = 18m2
Cena za prenájom skladových priestorov / garáže je vecou dohody pri prenájme kancelárskych priestorov.

Províziu nájomca RK neplatí.

V prípade záujmu ma prosím kontaktujte na telefónnom čísle alebo e-mailom Teším sa na Vás pri obhliadke, Zuzana Harničarová.
.
Zariadenie: Kancelárske priestory sú čiastočne zariadené kancelárskym nábytkom.
Pozemok: Rovinatý
Celková úžitková plocha administratívy: 36
Príjazdová cesta: Asfalt
Kúrenie: Tepelné čerpadlo
Forma vlastníctva: Osobné
Počítačová sieť: Áno
Energetický certifikát budovy: Trieda A
Energetický certifikát - (VYKUROVANIE): Trieda A
Energetický certifikát - (Príprava TUV): Trieda A


Viac informácií: a ďalšie informácie: Zuzana Harničarová
z.harnicarova@

Detail realitnej kancelárie:
Directreal Image
Adresa: Osiková 15,
90025 Chorvátsky Grob
Telefón:
Kancelárske priestory so sociálnym zázemím, vlastným…
Podobné inzeráty
Košice - centrum - kancelárske a  výr.skladové priestory
Ak hľadáte sídlo pre Vašu firmu, tak ste na správnom mieste! Dušu ponúkaným kancelárskym a výrobno - skladovým priestorom dýchnete Vy svojimi víziami a podnikateľskými aktivitami. Priestory na prenájom odporúčam podnikateľom s rôznym zameraním - poskytujúcim služby ale aj výrobnú, či skladovú činnosť a distribučné centrum pre zásobovanie. Realitný maklér Alena Katonová a RK Atomia Vám ponúka a odporúča na prenájom  nebytové priestory - kancelárske a výrobno-skladové priestory v tehlovej  dvojpodlažnej budove v širšom centre mesta Košice I. - Staré mesto - na ul. Jakobyho.  Vynikajúca poloha z pohľadu dostupnosti a viditeľnosti pre Vás, Vašich zamestnancov a klientov! Širšie centrum mesta Košice, výborná občianska vybavenosť. Blízkosť bytov v novostavbách Albelli, Mlynská Bašta, Thurzovka, Pri Radnici, kancelárskych priestorov Bastion, Jumbo centra, hotelov Yasmín, Rokoko, Crystal, záchytného parkoviska a zároveň  aj blízkosť priemyselnej lokality na ul. Rampová. PONUKA Na prenájom Vám ponúkame nebytové priestory na 2. NP tehlovej budovy v celkovej úžitkovej výmere vnútorných priestorov 726 m2: - kancelárske priestory o celkovej výmere 216 m2 - kancelárie o veľkosti - 13,15 m2, 24,9 m2, 13,6 m2 a 54,6 m2 a otvorenú kanceláriu o výmere 110 m2, - skladovo-výrobné priestory (prevádzkové priestory)  o výmere 437 m2. Viď. foto -  pôdorys a dispozícia. Po dohode môže dôjsť k rozšíreniu ponúkaných priestorov na prenájom.  Priestory momentálne slúžia na strojárenskú výrobu - výrobu nástrojov, prototypov a náradia, opravu strojov a kancelárske priestory na úkony s výrobou spojené. POPIS OBJEKTU  Dvojpodlažná budova je tehlová, vonkajšie rozmery priestorov sú: 30 m x 25 m. Objekt je napojený na všetky siete - plyn, elektriku 220/380 V, mestský vodovod, kanalizáci, internet, požiarny a kamerový systém. Priestory sú vybavené základnou technologickou infraštruktúrou. Podlaha vo výrobno-skladových priestoroch je betónová dlažba a v kancelárskych priestoroch je PVC, okná sú drevené, neónové osvetlenie. V objekte je osobný výťah. K priestoru je k dispozícii - nájazdová plošina, rampa pre nákladné vozidlá a oceľový portálový žeriav.  CENA Cena priestorov na prenájom je: a) kancelárske priestory: nájomné vo výške 6,50 EUR/m2/ mesiac bez DPH a bez médií b) výrobno-skladové  priestory: nájomné vo výške 5,- EUR/m2/ mesiac bez DPH a bez médií c) za celé 2. NP (a+b) kancelárske a skladovo/výrobné priestory nájomné vo výške 5,75 EUR/m2/mesiac bez DPH a médií. Platba médií (plyn, elektrina, voda, vodné-stočné) je formou záloh a vyúčtovanie na základe spotreby. Depozit je vo výške dvojmesačného nájmu. DOPRAVNÁ DOSTUPNOSŤ Prístup do ponúkaných priestorov je bezproblémový: - autom - parkovanie - na vlastnom pozemku pred objektom, rezidentské parkovanie pred objektom, záchytné parkovisko pred Jumbo centrom, MHD, SAD, ŽSR. Viac na .
Moderné kancelárske priestory v širšom centre. Bratislava II
Ponúkame Vám na prenájom moderné kancelárske priestory v širšom centre Bratislavy, v mestskej časti Nové Mesto. Administratívna budova prešla kompletnou rekonštrukciou v roku 2010. Do budovy je bezbariérový prístup, má 4 výťahy, otvárateľné okná, recepciu a strážnu službu 24/7, parkovanie, na výber až so 6 rozličných poskytovateľov internetových služieb. K dispozícii je aj zdieľaná zasadacia miestnosť, do ktorej sa pohodlne vojde 10 osôb. Kancelárske priestory sú klimatizované a majú štruktúrovanú kabeláž. Môžu byť upravené na mieru podľa Vašich požiadaviek. Vďaka flexibilnému dispozičnému riešeniu, sa vedia prispôsobiť ako začínajúcim podnikateľom, tak i potrebám väčších spoločností. Parkovanie je zabezpečené priamo v budove. Okrem toho sú k dispozícii aj stojany na bicykle a sprchy. Aktuálne voľné kancelárske priestory: - Prízemie : rozloha 342m2 Obchodné alebo kancelárske priestory s vlastným sociálnym zariadením (WC+sprchy), vlastná kuchynka, 2 samostatné kancelárie a open space (možnosť prerobiť na samostatné kancelárie a prispôsobiť potrebám klienta). Samostatný vchod do priestorov z ulice. - 4. poschodie: rozloha 235m2 Reprezentatívne priestory so sociálnym zariadením (WC+sprchy) na poschodí, možnosť vlastnej kuchynky, open space (možnosť prerobiť na samostatné kancelárie). V cene nájmu je aj základný nábytok. Cena: 9,- Eur až 12,- Eur/m2/mesiac + 2,95 Eur/m2/mesiac spoločné prevádzkové náklady + 1,- Eur/m2/mesiac elektrika. V ponuke máme aj iné kancelárie, prevádzkové priestory a sklady v Pezinku, Senci a Bratislave. Napíšte nám Vaše požiadavky a my Vám nájdeme najvhodnejší priestor. Pre bližšie informácie alebo termín obhliadky nás prosím kontaktujte na Využite služby spoľahlivej realitnej kancelárie, ktorá je na trhu už viac ako 21 rokov! Ponúkame aj ďalšie služby súvisiace s nehnuteľnosťami: inžiniering, homestaging: interiérové poradenstvo, služby architekta, služby znalca, hypotekárneho poradcu a právnika. Využite komplexné služby v oblasti realít! Bližšie informácie nájdete aj na našej stránke , RK Kľúč. Dodatok k cene: , +energie, +DPH Obytná plocha: 235m² Celková rozloha: 235m² Úžitková plocha: 235m² Vlastníctvo: firemné Stav: po rekonštrukcii Internet: optika Garáž: áno Výťah: áno Parkovanie: vnútorné Zateplený objekt: áno Klimatizácia: áno Bezbariérový prístup : áno
Klim. kancel. celok Hlavná (315 m2, 10k, 1. p., KE-St.m.)
074 | DOMIOS | REALITNÉ RIEŠENIA NA MIERU - špecialista na byty a komerčné nehnuteľnosti od roku 1991 - ponúka do prenájmu administratívne a obchodné priestory v komplexne modernizovanej historickej administratívnej budove so strategickou polohou na pešej zóne v absolútnom centre Košíc. Prenajímané priestory sa nachádzajú na rôznych podlažiach. Sú prístupné z hlavného komunikačného schodiska alebo priamo z exteriéru, prípadne pavlače. Budova nemá výťah. Kancelárske celky sú väčšinou tvorené viacerými miestnosťami s oknami do dvornej časti alebo na Hlavnú ulicu. Niektoré sú vybavené sociálnym zázemím, prípadne klimatizáciou. Obchodné priestory sa nachádzajú na prízemí. Sú prístupné priamo z ulice alebo z dvornej časti. V blízkosti budovy sú dostupné platené parkovacie miesta, ďalšie sú k dispozícii v parkovacom dome neďalekého hotela HILTON alebo AUPARKU. Lokalita ponúka bohaté možnosti stravovania a kultúrneho vyžitia. Iba vážny záujem. Ponúkané priestory o výmere 315,04 m2 sú na 1. poschodí a sú prístupné priamo z hlavného schodiska. Pozostávajú z cca 10 miestností využiteľných ako kancelárie a z viacerých menších priestorov technického a (vlastného) sociálneho zázemia. Priestory sú klimatizované. Kancelárie majú výhľad na Hlavnú ulicu aj do vnútorného dvora. V priestore sú plávajúce podlahy a stropné osvetlenie. Dispozičným riešením a polohou sú vhodné pre väčšie spoločnosti vyžadujúce kontakt s klientom. Priestory je možné rozdeliť na dva menšie samostatné celky so samostatným vstupom a vlastným sociálnym zázemím.. - nájomné ......................................................... od 3.363,68 €/mes. (bez DPH) - elektrina ......................................................... podľa spotreby - vodné, stočné, zrážková voda ....................... 56,00 €/mes. (bez DPH) - letná a zimná údržba okolia budovy .............. 38,00 €/mes. (bez DPH) - upratovanie spoločných priestorov ................ 30,00 €/mes. (bez DPH) - teplo ............................................................... 300,00 €/mes. (bez DPH) ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- Cena nájmu spolu ............................................ od 3.787,68 €/mes. (bez DPH ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- - depozit ........................................................... 14.050,00 € - výpovedná lehota ........................................... 3 mesiace DOMIOS je zmluvný partner vlastníka nehnuteľnosti poverený zabezpečením prenájmu uvedených priestorov. Služby DOMIOS pre záujemcov o priestory sú zdarma. V prípade záujmu o prenájom, technické špecifikácie, aktuálny stav obsadenosti alebo obhliadku kontaktujte: Ing. Peter Bubelíni, tel. č.: +421 (0) 903-636-903 Viac informácií o uvedených celkoch a ďalších voľných priestoroch nájdete na stránke DOMIOS. sk.
Na prenájom Obchodno - kancelárske a skladové priestory - BB
XEMAR (xemar1@ alebo ), v exkluzívnom zastúpení ponúka na prenájom kancelárske a skladové priestory v Banskej Bystrici na Zvolenskej ceste a to konkrétne hneď pri diaľnici R1 na viditeľnom  mieste! En.certifikát ANO. Členenie: -Vykurované priestory celkom 446,7 m2      -z toho 35+ 67m2 kancelárske priestory (možnosť prenajať aj jednu časť samostatne )     -z toho sklad cca 190m2     -ostatné priestory ako kuchyňa a sociálne priestory  -Nevykurované priestory celkom 56,26m2 (tieto priestory majú prestrešenie a bránu s vlastným vchodom a vstupom do vykurovaných priestorov. -Parkovacia plocha 526 m2  (dohoda na prenájme časti alebo celku podľa potreby)  CENA:  5,50 Eur/m2/mes. + DPH za vykurované priestory (=2457 Eur + DPH) 3 Eur/m2/mes. + DPH za nevykurované priestory  (=169 Eur + DPH)  1 Eur/m2/mes. + DPH za parkovanie (=526 Eur + DPH)  Spotreba energií sa účtuje samostatne  Využitie: -kancelárske priestory -obchodné priestory /predajňa/ -skladové priestory GARANTOVANÝ BENEFIT:  Nehnuteľnosť je na strategickom mieste !!! Pre bližšie info ma kontaktujte na tel.:
Na prenájom Obchodno - kancelárske a skladové priestory - BB
CENA IBA 5,50 Eur/m2/mes viď nižšie. XEMAR (xemar1@ alebo ), v exkluzívnom zastúpení ponúka na prenájom kancelárske a skladové priestory v Banskej Bystrici na Zvolenskej ceste a to konkrétne hneď pri diaľnici R1 na viditeľnom  mieste! En.certifikát ANO.  Členenie: -Vykurované priestory celkom 446,7 m2      -z toho 35+ 67m2 kancelárske priestory (možnosť prenajať aj jednu časť samostatne )     -z toho sklad cca 190m2     -ostatné priestory ako kuchyňa a sociálne priestory  -Nevykurované priestory celkom 56,26m2 (tieto priestory majú prestrešenie a bránu s vlastným vchodom a vstupom do vykurovaných priestorov. -Parkovacia plocha 526 m2  (dohoda na prenájme časti alebo celku podľa potreby)  CENA:  5,50 Eur/m2/mes. + DPH za vykurované priestory (=2457 Eur + DPH) 3 Eur/m2/mes. + DPH za nevykurované priestory  (=169 Eur + DPH)  1 Eur/m2/mes. + DPH za parkovanie (=526 Eur + DPH)  Spotreba energií sa účtuje samostatne  Využitie: -kancelárske priestory -obchodné priestory /predajňa/ -skladové priestory GARANTOVANÝ BENEFIT:  Nehnuteľnosť je na strategickom mieste !!! Pre bližšie info ma kontaktujte na tel.:
Na prenájom Obchodno - kancelárske a skladové priestory ...
CENA IBA 5,50 Eur/m2/mes viď nižšie. XEMAR (xemar1@ alebo ), v exkluzívnom zastúpení ponúka na prenájom kancelárske a skladové priestory v Banskej Bystrici na Zvolenskej ceste a to konkrétne hneď pri diaľnici R1 na viditeľnom  mieste! En.certifikát ANO.  Členenie: -Vykurované priestory celkom 446,7 m2      -z toho 35+ 67m2 kancelárske priestory (možnosť prenajať aj jednu časť samostatne )     -z toho sklad cca 190m2     -ostatné priestory ako kuchyňa a sociálne priestory  -Nevykurované priestory celkom 56,26m2 (tieto priestory majú prestrešenie a bránu s vlastným vchodom a vstupom do vykurovaných priestorov. -Parkovacia plocha 526 m2  (dohoda na prenájme časti alebo celku podľa potreby)  CENA:  5,50 Eur/m2/mes. + DPH za vykurované priestory (=2457 Eur + DPH) 3 Eur/m2/mes. + DPH za nevykurované priestory  (=169 Eur + DPH)  1 Eur/m2/mes. + DPH za parkovanie (=526 Eur + DPH)  Spotreba energií sa účtuje samostatne  Využitie: -kancelárske priestory -obchodné priestory /predajňa/ -skladové priestory GARANTOVANÝ BENEFIT:  Nehnuteľnosť je na strategickom mieste !!! Pre bližšie info ma kontaktujte na tel.: