inzercia, predaj, predám, bazár

Kniha od Tina Van der Holland

Kategória: Historické romány

Predám knihu od Tina Van der Holland:
Čierna pani z Kežmarku 10€
Kniha je vo vynikajúcom stave, raz čítaná.Cena+poštovné.
Kniha od Tina Van der Holland
Podobné inzeráty
Šlechtičná - Jean-Claude van Rijckeghem
Predám historický príbeh zo 14-teho storočia od Jean-Claude van Rijckeghem : "Šlechtičná". Ide o príbeh dcéry flanderského grófa. Kniha približuje život v stredoveku a dozviete sa ako sa žilo v tom období, niektoré zvyky nenájdete ani v učebniciach dejepisu. Dozviete sa ako žili chudobní ako sa žilo za stenami studeného hradu, ako sa obliekali, skrášľovali, čo jedli ako sa bavili, milovali a rodili deti. Mali rešpekt pred cirkvou, ale riadili sa aj pohanskými rituálmi. Kniha je raz čítaná. Kniha je v českom jazyku, na Slovensku nevyšla. PC 12,17 €. Predám za 7,- €.
Rôzne historické romány (KOMPLETNÉ SÉRIE A KOLEKCIE)
AKTUALIZOVANÁ PONUKA. V PRÍPADE ODBERU DVOCH A VIAC SÉRIÍ ALEBO KOLEKCIÍ MOŽNOSŤ DOHODNÚŤ ZĽAVU. TITULY, KTORÉ NIE SÚ UVEDENÉ V POPISE INZERÁTU, SÚ UŽ PREDANÉ. John Jakes - Sever a Juh + DVD Sever a Jih (KOLEKCIA) Kolekcia obsahuje kompletné sériu Sever a Juh od Johna Jakesa a kompletnú DVD kolekciu seriálu Sever a Jih, ktorá bola natočená podľa rovnomennej knižnej ságy. John Jakes - Severe a Juh 1-7 (KOMPLETNÁ SÉRIA) 1. Sever a Juh 1 2. Sever a Juh 2 3. Láska a vojna 1 4. Láska a vojna 2 5. Láska a vojna 3 6. Nebo a peklo 1 7. Nebo a peklo 2 JEDINÉ SLOVENSKÉ VYDANIE. Knihy sú vo veľmi dobrom až výbornom stave, ilustroval Miloslav Havlíček, vydalo nakladateľstvo Egem v roku 1992. + Sever a Jih: Kniha 1-3 (KOMPLETNÁ DVD KOLEKCIA) OBSAHUJE ČESKÝ DABING A ORIGINÁLNE ANGLICKÉ ZNENIE + ČESKÉ A ANGLICKÉ TITULKY. V hlavných rolách Patrick Swayze a James Read. Kolekcia obsahuje všetky tri série - Sever a Jih: Kniha 1, Sever a Jih: Kniha 2, Sever a Jih - Nebe a peklo: Kniha 3. DVD neboli ani raz prehrávané. CENA: 110 eur Eugen Sue - Tajomstvá Paríža 1-3 + Večný žid 1-3 (KOMPLETNÁ KOLEKCIA) Knihy neboli čítané, vo výbornom stave, vydalo nakladateľstvo Pravda v roku 1971 a 1972. CENA: 20 eur Charles Nordhoff & James Norman Hall - Vzbouřenci z Bounty na ostrově Pitcairnu RARITA. JEDINÉ ČESKÉ VYDANIE. LITERÁRNA PREDLOHA ZNÁMYCH FILMOV. Záverečný diel trilógie o vzbure na H. M. S. Bounty (prvé dva diely česky nevyšli), ktorá sa stala predlohou pre filmy Vzpoura na lodi Bounty z roku 1935 a Vzpoura na Bounty z roku 1962. Celkovo je kniha v dobrom stave, s pôvodnou väzbou (knižné dosky sú miestami opotrebované a majú trochu poškodené rohy) a voviazanou obálkou z brožovaného vydania, samotný knižný blok je vo výbornom stave, kniha navyše obsahuje jednu celostránkovú fotografiu, jednu celostránkovú ilustráciu a jednu celostránkovú mapku. Vydal A. V. Novák v roku 1938. CENA: 25 eur James Fenimore Cooper - Lodivod (KOMPLETNÁ SÉRIA) 1. Lodivod SLOVENSKY NEVYŠLO. Vo veľmi dobrom stave, ilustroval Zdeněk Majzner, vydal Albratros / SNDK (Státní nakladatelství dětské knihy) v roku 1973. 2. Červený pirát Vo veľmi dobrom stave, ilustroval Gabriel Štrba, vydalo Mladé letá v roku 1973. CENA: 10 eur Poštovné cca 3 eura - po platbe predom na účet. Možnosť dohodnúť osobný odber v rámci Bratislavy. V prípade záujmu ma kontaktujte radšej na email. Pozrite si aj ďalšie moje inzeráty.
Rôzne historické romány (KOMPLETNÉ SÉRIE A KOLEKCIE)
AKTUALIZOVANÁ PONUKA. V PRÍPADE ODBERU DVOCH A VIAC SÉRIÍ ALEBO KOLEKCIÍ MOŽNOSŤ DOHODNÚŤ ZĽAVU. TITULY, KTORÉ NIE SÚ UVEDENÉ V POPISE INZERÁTU, SÚ UŽ PREDANÉ. John Jakes - Sever a Juh + DVD Sever a Jih (KOLEKCIA) Kolekcia obsahuje kompletné sériu Sever a Juh od Johna Jakesa a kompletnú DVD kolekciu seriálu Sever a Jih, ktorá bola natočená podľa rovnomennej knižnej ságy. John Jakes - Severe a Juh 1-7 (KOMPLETNÁ SÉRIA) 1. Sever a Juh 1 2. Sever a Juh 2 3. Láska a vojna 1 4. Láska a vojna 2 5. Láska a vojna 3 6. Nebo a peklo 1 7. Nebo a peklo 2 JEDINÉ SLOVENSKÉ VYDANIE. Knihy sú vo veľmi dobrom až výbornom stave, ilustroval Miloslav Havlíček, vydalo nakladateľstvo Egem v roku 1992. + Sever a Jih: Kniha 1-3 (KOMPLETNÁ DVD KOLEKCIA) OBSAHUJE ČESKÝ DABING A ORIGINÁLNE ANGLICKÉ ZNENIE + ČESKÉ A ANGLICKÉ TITULKY. V hlavných rolách Patrick Swayze a James Read. Kolekcia obsahuje všetky tri série - Sever a Jih: Kniha 1, Sever a Jih: Kniha 2, Sever a Jih - Nebe a peklo: Kniha 3. DVD neboli ani raz prehrávané. CENA: 110 eur Eugen Sue - Tajomstvá Paríža 1-3 + Večný žid 1-3 (KOMPLETNÁ KOLEKCIA) Knihy neboli čítané, vo výbornom stave, vydalo nakladateľstvo Pravda v roku 1971 a 1972. CENA: 20 eur Charles Nordhoff & James Norman Hall - Vzbouřenci z Bounty na ostrově Pitcairnu RARITA. JEDINÉ ČESKÉ VYDANIE. LITERÁRNA PREDLOHA ZNÁMYCH FILMOV. Záverečný diel trilógie o vzbure na H. M. S. Bounty (prvé dva diely česky nevyšli), ktorá sa stala predlohou pre filmy Vzpoura na lodi Bounty z roku 1935 a Vzpoura na Bounty z roku 1962. Celkovo je kniha v dobrom stave, s pôvodnou väzbou (knižné dosky sú miestami opotrebované a majú trochu poškodené rohy) a voviazanou obálkou z brožovaného vydania, samotný knižný blok je vo výbornom stave, kniha navyše obsahuje jednu celostránkovú fotografiu, jednu celostránkovú ilustráciu a jednu celostránkovú mapku. Vydal A. V. Novák v roku 1938. CENA: 45 eur James Fenimore Cooper - Lodivod (KOMPLETNÁ SÉRIA) 1. Lodivod SLOVENSKY NEVYŠLO. Vo veľmi dobrom stave, ilustroval Zdeněk Majzner, vydal Albratros / SNDK (Státní nakladatelství dětské knihy) v roku 1973. 2. Červený pirát Vo veľmi dobrom stave, ilustroval Gabriel Štrba, vydalo Mladé letá v roku 1973. CENA: 10 eur Poštovné cca 3 eura - po platbe predom na účet. Možnosť dohodnúť osobný odber v rámci Bratislavy. V prípade záujmu ma kontaktujte radšej na email. Pozrite si aj ďalšie moje inzeráty.
Rozpredám zbierku kníh
Predám knihy, väčšinou vo veľmi dobrom stave. Možný osobný odber PB, pošta, zasielkovňa. V.P. Borovička – Scotland Yard zasahuje Louis Bromfield – Nastali dažde Charlotte Bronteová – Jana Eyrová Pearl S. Bucková – Dobrá zem Pearl S. Bucková – Synovia Pearl S. Bucková – Rozdelený dom Giacomo Casanova – Útek z Benátok A.J. Cronin – Zelené roky Alexander Čajkovský – Rok života Alexander Čajkovský – Cesty, ktoré si volíme Alexander Čajkovský – Snúbenica Alphonse Daudet – Pomsta Sidónie Rislerovej Giuseppe Dessi – Krajina tieňov George Eliotová – Mlyn na rieke Madam de le Fayette – Kňažná de Cléves Tibor Fehér – Hajdúchovo dobrodružstvo Gustave Flaubert – Pani Bovaryová Nicolas Freeling - 4x Van der Valk
Hendrik Willem Van Loon - Rembrandt jeho život a doba
Predám knihu od autora Hendrik Willem Van Loon : "Rembrandt - jeho život a doba". Cena 3,- €
Hendrik van Loon - Rembrandt
Hendrik van Loon - Rembrandt, tragedie prvniho moderniho cloveka Cena dohodou