inzercia, predaj, predám, bazár

Knižka Hravé maľovanie

Kategória: Zábavná literatúra

Pekná knižka učí mladšie deti kresliť
Knižka Hravé maľovanie
Podobné inzeráty
Moja tajná kúzelnícka Knižka
Stav: Knižka je vo výbornom stave ako nová, akurát ma vo vnútri napísané venovanie je to vidieť aj na fotke. Popis o Knižke: Ahojte, budúce majsterky a majstri kúzelníckeho umenia! Moja tajná kniha kúziel vás zavedie do ríše ilúzie. Prezradí vám veľa tajomstiev, ktoré si majstri kúzelníci úzkostlivo strážia. Krok za krokom kniha vysvetlí 106 trikov. Pomocou obrázkov si ich môžete nacvičiť. Nezvyčajnými kúzlami istotne omráčite svojich priateľov. K mnohým kúzlam je aj návod, ako si urobiť rekvizity. Dajú sa vyhotoviť z jednoduchého, lacného materiálu, ktorý máte určite aj doma. Veľa úspešných vystúpení vám želá P. Gert. Cena je 5€+poštovné. V prípade záujmu ma kontaktujte E-mail timkogejza02@
knižka Když se nic nedaří (Rychlokurs vylepšování nálady)
Napredaj kniha Ked sa nic nedari, zbierka vtipných obrázkov a textíkov na expresné zlepšenie nalady v pripade potreby.bez poskodeni. Rozmer knihy 159×159 mm, 94 stran, tvrda vazba. Nová nečítaná. Na sms neodpovedam, volajte, alebo poslite mail cez formular tu.
Alan MacDonald - Totálne ohromujúca čokoláda
Dobrý deň, ponúkam na predaj túto knihu určenú pre čitateľov od 9 rokov. Stav: Na prednej strane knižky sú ryhy od pera, pretože keď som bola dieťa, slúžila mi knižka ako podložka a nevážila som si ju :)
GoGoManTv knižka
Predám knižku Gogo chalan z internetu v zachovalom stave.
Prečo padne chlieb vždy maslovou stranou nadol Romány, belet
Aj keby prestali platiť všetky zákony sveta, určite neprestanú platiť zákon schválnosti a Murphyho zákony. Zaiste poznáte dni, keď by ste najlepšie urobili, keby ste ani nevstali z postele. Čím viac sa usilujete, tým márnejšie je vaše snaženie. Jednoducho všetko, čo sa môže pokaziť sa pokazí a navyše aj všetko, čo sa nedá pokaziť sa pokazí. Veselá knižka Prečo padne chlieb vždy maslovou stranou nadol? sa pokúša rozumom vysvetliť Murphyho zákony. Autor sa vracia až do doby kamennej a hľadá i nachádza odpovede napríklad aj na otázku, prečo sa ľudia boja pavúkov, čo je šiesty zmysel či svedomie, ale aj to, prečo sa vždy, keď niečo hľadáme, vraciame na to isté miesto, a prečo, keď raz odbočíme nesprávne, robíme to potom sústavne. A viete prečo padne chlieb vždy maslovou stranou nadol? „To, čo sa nám stáva je, že krajec skĺzne z taniera, keď ho nesieme, a to, čo sa stane potom, nemá veľa spoločného s Murphyho, ale Newtonovým zákonom. Krajec sa nachýli cez okraj, takže pád sa začína rotáciou. Newtonov prvý zákon hovorí, že ak nejaká vec niečo robí, robí to dovtedy, kým ju voľačo nezastaví. Krajec rotuje, kým ho niečo nezastaví, a v tomto prípade je to dlážka. Bohužiaľ môže, kým sa priblíži dlážka, uskutočniť len polovicu rotácie, takže do nečistoty vždy spadne maslová strana.“
Práca ženy nemá konca
Predám knižku Práca ženy nemá konca Vydavateľstvo: SLOVART Autor: Exley Helen Väzba: Pevná bez prebalu lesklá Žáner: Humor, satira Partnerské vzťahy, rodina Stav: veľmi dobrý O knižke: Knižka Práca ženy nemá konca vám urobí radosť, keď už máte všetkého plné zuby. Decká sa hašteria, čaká vás hora bielizne na žehlenie a chlap pozerá futbal. Sadnite si, vyložte si nohy a zalistujte v tejto skvelej buričskej knižke. Iste ju oceníte! Ilustrácie Rowan Barnes-Murphy Nevolajte ani neesemeskujte, v prípade záujmu ma prosím kontaktujte mailom, (ak nenájdete odpoveď v doručenej pošte, skontrolujte si prosím priečinky s názvom „spam” alebo „nevyžiadaná pošta”). Možnosť zaslania poštou - cena+poštovné alebo osobný odber v Štítniku.