inzercia, predaj, predám, bazár

Kočiš, furman, pilčík, práca v lese

Kategória: Poľnohospodárstvo

Ponúkam prácu pre kočišov a pilčíkov, najlepšie by bolo, keby ste boli zohratá partia. Nezháňam samostatne pilčíka.

Viem zabezpečiť aj ubytovanie. Podmienka je mať vlastného koňa. Práca je zabezpečená dlhoročne a platovo dobre ohodnotená.

Práca sa nachádza v Rajeckej doline v okrese Žilina. Pre viac informácií mi zavolajte.

(pilčík, kočiš, furman, kone, ťažný kôň, žrebec, kobyla, práca v lese, LKT, UKT, Zetor, Equus)
Kočiš, furman, pilčík, práca v lese
Podobné inzeráty
Kočiš, furman, pilčík, práca v lese
Ponúkam prácu pre kočišov a pilčíkov, najlepšie by bolo, keby ste boli zohratá partia. Nezháňam samostatne pilčíka. Viem zabezpečiť aj ubytovanie. Podmienka je mať vlastného koňa. Práca je zabezpečená dlhoročne a platovo dobre ohodnotená. Práca sa nachádza v Rajeckej doline v okrese Žilina. Pre viac informácií mi zavolajte. A taktiež pozrite Instagram (pilčík, kočiš, furman, kone, ťažný kôň, žrebec, kobyla, práca v lese, LKT, UKT, Zetor, Equus)
Kočiš, furman, pilčík, práca v lese
Ponúkam prácu pre kočišov a pilčíkov, najlepšie by bolo, keby ste boli zohratá partia ale nie je to podmienka môže byť aj samostatne. Viem zabezpečiť aj ubytovanie. Podmienka je mať vlastného koňa. Práca je zabezpečená dlhoročne a platovo dobre ohodnotená. Práca sa nachádza v Rajeckej doline v okrese Žilina. Pre viac informácií mi zavolajte. A taktiež pozrite Instagram (pilčík, kočiš, furman, kone, ťažný kôň, žrebec, kobyla, práca v lese, LKT, UKT, Zetor, Equus)
Коняр, конюх, пильщик / Kočiš, koniar – pilčík
Коняр, конюх, пильщик Пропонуємо роботу на посаді - коняр, конюх, пильщик: заготівля та перевезення деревини конем, обробка заготовленої деревини (можливо розпилювання та розпил на пилку), по сезонну роботи можуть бути пов'язані з обслуговуванням території (косіння, обрізка, дрібний ремонт). Можливість безкоштовного проживання в Словакii. Умови оплати праці (брутто): 1000-1200 євро/місяць і більше в залежності від навичок та активного підходу ТЕЛ./VIBER/WhatsApp: (Tetiana) Kočiš, koniar – pilčík Ponúkame prácu na pozícii – kočiš, koniar – pilčík: ťažba a približovanie dreva s koňom, manipulácia s vyťaženým drevom (prípadne pílenie a rezanie na píle), sezónne práce spojené s údržbou areálu (kosenie, vyžínanie, drobné opravy). Možnosť bezplatného ubytovania. Mzdové podmienky (brutto): 1000-1200 EUR/mesiac a viac, v závislosti od zručností a aktívneho prístupu TEL./VIBER/WhatsApp: (Tetiana)
Kočiš, koniar - pilčík
Ponúkame prácu na pozícii – kočiš, koniar – pilčík: ťažba a približovanie dreva s koňom, manipulácia s vyťaženým drevom (prípadne pílenie a rezanie na píle), sezónne práce spojené s údržbou areálu (kosenie, vyžínanie, drobné opravy). Možnosť bezplatného ubytovania. Mzdové podmienky (brutto): 1000-1200 EUR/mesiac a viac, v závislosti od zručností a aktívneho prístupu
Hladam pracu v lese ako kocis
Touto cestou si hladam pracu ako kocis priblizovanie.dreva konom.som z okolia BJ. Dakujem
Pilčík
Prijmem pilčíka alebo furmana ku koňom robia sa prebierky v okrese Veľký Krtíš a Zvolen.Cena od m³ podľa dohody. Pre bližšie info na tel.č. , . ( ťažba dreva,pilčík,prebierky,Stihl,ukt,lkt,Zetor, práca v lese,