inzercia, predaj, predám, bazár

Konverzácia v anglickom jazyku

Kategória: Výuka, doučovanie

Ponúkam doučovanie z anglického jazyka formou konverzácie.
Výborné na rozšírenie slovnej zásoby, zlepšenie plynulosti prejavu ako aj získanie sebaistoty v komunikácii.
Konverzácia v anglickom jazyku
Podobné inzeráty
Doučovanie nemčiny, francúzštiny - online so zábavou
Potrebujete doučovanie alebo zlepšiť sa v nemeckom alebo vo francúzskom jazyku ? Ponúkam nasledovne služby pre záujemcov pracujúcich v zahraničí alebo študentov a žiakov v nemeckom a francúzskom jazyku on-line pre celé Slovensko aj zahraničie : - Vyučovanie pripadne doučovanie stredoškolákov a žiakov základných škôl - príprava opatrovateliek alebo iných profesií v nemeckom jazyku a vo francúzskom jazyku - intenzívna príprava na maturitné a štátne skúšky - pomoc s prekladmi a domácimi úlohami v nemeckom a francúzskom jazyku - konverzácia v týchto jazykoch, všetko podla vašich vlastných učebníc a potrieb - preklady dokumentov, životopisov - telefonické vybavovanie vašich záležitostí v nemeckom a francúzskom jazyku Cena dohodou podľa frekvencie hodín a náročnosti. Čím častejšie tým lacnejšie.
Nemčina, francúzština - doučovanie online a s radosťou
Potrebujete doučovanie alebo zlepšiť sa v nemeckom alebo vo francúzskom jazyku ? Tak potom som tu pre Vás ...... Ponúkam nasledovne služby pre záujemcov pracujúcich v zahraničí alebo študentov a žiakov v nemeckom a francúzskom jazyku on-line cez Skype pre celé Slovensko a takisto zahraničie : - doučovanie vysokoškolákov, stredoškolákov a žiakov základných škôl - pomoc pri zvládaní francúzštiny pre prvákov bilingválneho francúzskeho gymnázia - príprava opatrovateliek alebo iných profesií v nemeckom jazyku a vo francúzskom jazyku - intenzívna príprava na maturitné a štátne skúšky - pomoc s prekladmi a domácimi úlohami v nemeckom a francúzskom jazyku - konverzácia v týchto jazykoch - všetko podla vaších vlastných učebníc a potrieb – vyhotovenie neúradných prekladov do a z nemeckého a francúzskeho jazyka - vybavovanie Vašich záležitostí v nemeckom a vo francúzskom jazyku - tlmočenie Cena doučovacích hodín dohodou podľa náročnosti a frekvencie ... u mňa platí pravidlo - čím častejšie - tým lacnejšie .... Ozvite sa na mail lezdikova@ alebo na whatsappe a určite sa dohodneme
ONLINE konverzácia a doučovanie angličtiny
Ahojte! Som študentkou anglického bilingválneho gymnázia a rada pomôžem s angličtinou individuálne aj po skupinkách. Momentálne študujem v zahraničí a angličtina je jazyk, ktorým sa každodenne dorozumievam:) Hodiny sú prispôsobené každému žiakovi/študentovi osobitne-na mieru. Ponuka platí aj pre dospelých. Úrovne: A1, A2, B1 key words: anglický jazyk, doučovanie angličtiny, konverzácia v anglickom jazyku, angličtina
Lektor angličtiny. (Domáci hovoriaci)
(Domáci hovoriaci) Prvá lekcia už nie je zadarmo. Trpezlivý a milý rodený hovorca angličtiny ponúka konverzačné hodiny online. Rôzne metódy používané na podporu učenia sa angličtiny rýchlym a efektívnym spôsobom. Každodenná konverzácia, konverzácia založená na videách (krátke klipy) z politiky, príhovorov, obchodu, cestovania, športu, fitnes, záhradný dizajn, šachu, počítačových videohier a čohokoľvek iného, ​​čo by klient chcel použiť ako lekciu. (Cvičte sa na falošných pracovných pohovoroch!) Skupinové hodiny za 10 eur na klienta alebo menej s piatimi a viac účastníkmi. Vyžaduje sa platba vopred pred každou lekciou. Teším sa na váš kontakt a zlepšenie angličtiny. 35 eur na hodinu Kontakt na: johnenglishtuition@ Ďakujem. Pán Bennett.
Lektor angličtiny. (Domáci hovoriaci)
(Domáci hovoriaci) Trpezlivý a milý rodený hovorca angličtiny ponúka konverzačné hodiny online. Rôzne metódy používané na podporu učenia sa angličtiny rýchlym a efektívnym spôsobom. Každodenná konverzácia, konverzácia založená na videách (krátke klipy) z politiky, príhovorov, obchodu, cestovania, športu, fitnes, záhradný dizajn, šachu, počítačových videohier a čohokoľvek iného, ​​čo by klient chcel použiť ako lekciu. (Cvičte sa na falošných pracovných pohovoroch!) Skupinové hodiny za 10 eur na klienta alebo menej s piatimi a viac účastníkmi. Vyžaduje sa platba vopred pred každou lekciou. Teším sa na váš kontakt a zlepšenie angličtiny. 40 eur na hodinu Kontakt na: johnenglishtuition@ Ďakujem. Pán Bennett.
Angličtina konverzacia
Online Angličtina konverzácia. Skúšobných spoznavacich 20min zadarmo. Ak budete spokojný-kazdych dalších 45min 8 euro.