inzercia, predaj, predám, bazár

Krásna záhradka s chatkou a maringotkou na predaj, Holíč

Kategória: Záhrady

Ponúkame Vám na predaj krásnu, útulnú záhradku, na ktorej stojí záhradná chata s podpivničením a maringotka. Chata sa nachádza Pod zadnou horou v Holíči, v tesnej blízkosti prírody a v peknej lokalite.

Záhradná chata je drevená a prislúcha k nej prístrešok s posedením. Pod chatou je v suteréne sklep. V chate sa nachádza miestnosť s posedením a spacia miestnosť. Vedľa chaty sa nachádza maringotka, ktorá poskytuje ďalší spací priestor a takisto miestnosť na posedenie. Kúrenie v chate a maringotke je zabezpečené krbovými kachlami na drevo. V oboch sa nachádza aj umývadlo.

Pozemok má celkovú výmeru 431 m2. Nachádza sa na ňom záhradka s ovocnými stromami - jabloňami, iné dekoratívne rastliny, stromy, trávnik a vzadu je suchá toaleta a sklad na náradie a drevo. Na pozemku je funkčná vŕtaná studňa s mechanickým čerpadlom.

Nehnuteľnosť nie je zatiaľ pripojená na inžinierske siete, v budúcnosti je výhľad na napojenie na elektrickú sieť. V susedstve sa nachádzajú pekné chaty, využívané aj na dlhšie bývanie. Hneď pri tejto nehnuteľnosti je malé detské ihrisko a príroda.

Cena nehnuteľnosti je 24 500 €. Predáva sa aj so zariadením a maringotkou. V cene sú zahrnuté komplexné právne a katastrálne služby spojené s prevodom nehnuteľnosti, vrátane poplatkov a profesionálne, rýchle vybavenie hypotekárneho úveru naším špecialistom.

Kontakt na makléra:
Bc. Enriko Fischer

fischer@
Krásna záhradka s chatkou a maringotkou na predaj, Holíč
Podobné inzeráty
PREDAJ NÁDHERNEJ ZÁHRADY HOLÍČ - LOKALITA KAMENICA
Typ: Záhrady Ulica: Pod Zadnou Horou Mestská časť: Lúčky Obec: Holíč Realitná kancelária Leaders & Partners - L&P reality s.r.o. pobočka Živnostenská 4  Bratislava, VÁM PONÚKA V EXKLUZÍVNOM ZASTÚPENÍ NA PREDAJ POZEMOK - ZÁHRADU S CHATKOU V LOKALITE POD ZADNOU HOROU - HOLÍČ. aj na vašu nehnuteľnosť čakajú klienti z našej databázy, radi Vám pomôžeme a zrealizujeme predaj rýchlo, bezpečne a profesionálne od začiatku až do konca Ponúkame Vám na predaj pozemok v obci Holíč, vedený na liste vlastníctva ako Záhrada.  rozmer pozemku je: 8,1 x 39,5 Je využívaný ako záhrada a stojí na ňom jednopodlažná, murovaná stavba s príslušenstvom/dreváreň, technická miestnosť. Ak sa chcete po práci zrelaxovať od bežného denného života tak táto Záhrada je ako stvorená pre Vás. Ide o veľmi vyhľadávanú lokalitu ktorá sa nachádza len 5 minút autom od centra Holíča.  Priamo pred domčekom je malá terasa ktorá je ako stvorená na pitie kávy alebo oddych po práci. Záhrada je neudržiavana Vašoj jedinou starosťou bude dať trocha lásky tejto krásnej záhrade.  ELEKTRINA JE DOTIAHNUTÁ PRIAMO PRED ZÁHRADOU!!!!! Treba sa len pripojiť.  Pozemok záhrady je o rozlohe 317 m2. Súčasťou predaja sú aj podiely na prístupových cestách o rozlohe 96,23 m2, celý pozemok je oplotený. Spôsob využívania pozemku: Pozemok prevažne v zastavanom území obce alebo v záhradkárskej osade, na ktorom sa pestuje zelenina, ovocie, okrasná nízka a vysoká zeleň a iné poľnohospodárske plodiny. Lokalita: Nádherné Mesto Holíč disponuje výbornou občianskou vybavenosťou a dostupnosťou do okresného mesta Skalica len 7 km, do Bratislavy 85 km a „na skok“ aj do Českej republiky. Odporúčanie makléra: Kúpou tejto záhrady získate nádherne miesto pre vašu rodinu a cez víkendy sa tu budete cítiť ako doma, je to veľmi kľudná lokalita a môžete si vypestovať vlastné plodiny ktoré Vám o to viac budú chutiť. Lokalita je známa svojou vrúcnosťou susedov a všetci si tu navzájom pomáhajú.    Cena: 18 950,- € vrátane provízie pre realitnú kanceláriu. Rozumnej dohode na mieste sa nebránime. Obhliadky sú možné po telefonickej dohode s Maklérom. !!GARANCIA!! --------------------------------------------------------------------------------- 1.prvotriedny a profesionálny prístup pri predaji alebo kúpe Vašej nehnuteľnosti 2.online právny servis a právne poradenstvo (vypracovanie zmluvnej dokumentácie interným advokátom do 24 hod) 3.garancia úspešného zápisu do katastra nehnuteľností 4.zabezpečenie znaleckého posudku 5.Interný hypotekárny špecialista k dispozícii 24/7 online (spolupracujeme s každou bankou) 6. hradíme kolky spojené s prevodom nehnuteľností štandardný vklad --->zrýchlený vklad máte u nás za polovicu! ------------------------------------------------------------------------------------- Našim klientom poskytujeme nasledovné služby – kompletný právny servis a porade
PREDAJ NÁDHERNEJ ZÁHRADY HOLÍČ - LOKALITA POD ZADNOU HOROU
Typ: Záhrady Ulica: Pod Zadnou Horou Obec: Holíč Realitná kancelária Leaders & Partners - L&P reality s.r.o. pobočka Živnostenská 4  Bratislava, VÁM PONÚKA V EXKLUZÍVNOM ZASTÚPENÍ NA PREDAJ POZEMOK - ZÁHRADU S CHATKOU V LOKALITE POD ZADNOU HOROU - HOLÍČ. Ponúkame Vám na predaj pozemok v obci Holíč, vedený na liste vlastníctva ako Záhrada.  rozmer pozemku je: 8,1 x 39,5 Je využívaný ako záhrada a stojí na ňom jednopodlažná, murovaná stavba s príslušenstvom/dreváreň, technická miestnosť. Ak sa chcete po práci zrelaxovať od bežného denného života tak táto Záhrada je ako stvorená pre Vás. Ide o veľmi vyhľadávanú lokalitu ktorá sa nachádza len 5 minút autom od centra Holíča.  Priamo pred domčekom je malá terasa ktorá je ako stvorená na pitie kávy alebo oddych po práci. Záhrada je neudržiavana Vašoj jedinou starosťou bude dať trocha lásky tejto krásnej záhrade. Domček aj druhá miestnosť budú pri predaji prázdne a vypratané... ELEKTRINA JE DOTIAHNUTÁ PRIAMO PRED ZÁHRADOU!!!!! Treba sa len pripojiť.  Pozemok záhrady je o rozlohe 317 m2. Súčasťou predaja sú aj podiely na prístupových cestách o rozlohe 96,23 m2, celý pozemok je oplotený. Spôsob využívania pozemku: Pozemok prevažne v zastavanom území obce alebo v záhradkárskej osade, na ktorom sa pestuje zelenina, ovocie, okrasná nízka a vysoká zeleň a iné poľnohospodárske plodiny. Lokalita: Nádherné Mesto Holíč disponuje výbornou občianskou vybavenosťou a dostupnosťou do okresného mesta Skalica len 7 km, do Bratislavy 85 km a „na skok“ aj do Českej republiky. Odporúčanie makléra: Kúpou tejto záhrady získate nádherne miesto pre vašu rodinu a cez víkendy sa tu budete cítiť ako doma, je to veľmi kľudná lokalita a môžete si vypestovať vlastné plodiny ktoré Vám o to viac budú chutiť. Lokalita je známa svojou vrúcnosťou susedov a všetci si tu navzájom pomáhajú.  Cena: 18 950,- € vrátane provízie pre realitnú kanceláriu. Rozumnej dohode na mieste sa nebránime. Obhliadky sú možné po telefonickej dohode s Maklérom. !!GARANCIA!! --------------------------------------------------------------------------------- 1.prvotriedny a profesionálny prístup pri predaji alebo kúpe Vašej nehnuteľnosti 2.online právny servis a právne poradenstvo (vypracovanie zmluvnej dokumentácie interným advokátom do 24 hod) 3.garancia úspešného zápisu do katastra nehnuteľností 4.zabezpečenie znaleckého posudku 5.Interný hypotekárny špecialista k dispozícii 24/7 online (spolupracujeme s každou bankou) 6. hradíme kolky spojené s prevodom nehnuteľností štandardný vklad --->zrýchlený vklad máte u nás za polovicu! ------------------------------------------------------------------------------------- Našim klientom poskytujeme nasledovné služby – kompletný právny servis a poradenstvo – finančné služby – cenovú analýzu nehnuteľnosti – odkúpenie nehnuteľností – home staging – profesionálne fotenie – 3D
Záhrada s chatkou
K dispozícii ihneď záhrada s chatkou (cca 300m2) v záhradkárskej oblasti Dolný Kubín - Banisko. Na pozemku za nachádzajú mladé ovocné stromy (jablone, čerešňe, ringlota), ovocné kríky (maliny, červené a čierne ríbezle, arónia), levanduľové a bylinkové políčko). Pozemok je svahovitý, vybudované terasy na pestovanie. Pred chatkou je spevnená plocha ( predpriprava na vybudovanie krbu a záhradného posedenia). Chatka má dve miestnosti a príručný sklad náradia.
Na predaj záhradka s chatkou, Zvolen, Sekier
Ponúkame Vám exkluzívne na predaj záhradku s chatkou v meste Zvolen, v záhradkárskej osade Sekier, s pekným výhľadom. Celá záhradka má 385 m2, z toho 124 m2 je v osobnom vlastníctve a zvyšných 261 m2 je v užívaní. Chatka je drevená na murovaných základoch. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: * lokalita: záhradkárska osada Sekier, Zvolen * veľkosť pozemku v osobnom vlastníctve: 124 m2 * veľkosť pozemku v užívaní: 261 m2 * zastavaná plocha chatky: 14 m2 POPIS NEHNUTEĽNOSTI: Chatka pozostáva z verandy, 1 miestnosti, kuchynky a skladovacieho priestoru. * drevená chatka v pôvodnom stave * betónové základy * plechová strecha * pivnica * suchá toaleta * úžitková voda na polievanie záhradky * záhradka s ovocnými stromami, kríkmi * prístup autom ku chatke OKOLIE NEHNUTEĽNOSTI: Záhradkárska osada sa nachádza pár minút pešo od sídliska Sekier s kompletnou občianskou vybavenosťou.
Predám záhradku s drevenou chatkou v Holíči
Realitná kancelária Directreal Casa Holíč Vám ponúka na predaj záhradku s dreveným záhradným domčekom. Záhradka sa nachádza v lokalite Pod zadnou horou v Holíči. Záhradná chata je drevená o výmere 30m2, s obytnou plochou o výmere 16m2 zvyšok je terasa a odkladací priestor (technická časť). Na záhradnom domčeku sú na streche upevnené dva solárne panely napojené na dve veľké batérie, ktoré zabezpečujú svietenie v domčeku a pred domčekom, na napojenie na čerpadlo v studni a na čerpadlo k bazénu. Pozemok je rovinatý do tvaru trojuholníka o výmere 400 m2. Na pozemku sa okrem záhradného domčeka nachádza plne funkčný bazén s čerpadlom, filtráciou a ohrevom vody v bazéne, trampolína, nedokončená zaujímavá skalka ,ktorá má nachystanú vodu, kamene, fóliu už len stačí dočistiť, okolie doupraviť podľa vlasných predstáv a je plne funkčná. Na pozemku je vŕtaná studňa o hĺbke 12m2 s vodou od povrchu zemi už od 5m. Záhradka je oplotená z každej strany pletivom s tieniacou sieťovinou a vstup má cez novú modernú bránu. Záhradka má zaplatený poplatok na pripojenie do distribučnej sústavy (napojenie na elektrickú sieť) čo by malo prebehnúť v tomto roku. Parkovanie pri zahrádke je hneď vedľa nehnuteľnosti čo je veľkou výhodou. Na pozemku sa nachádzajú rôzne stavebné materiály, v chatke osobné veci majiteľa, ktoré budú s predajom záhradky vypratané. Len s našou realitnou spoločnosťou Vám zabezpečíme tieto služby = bezplatné financovanie nehnuteľnosti v prípade záujmu kúpy nehnuteľnosti na úver, odovzdanie nehnuteľnosti zabezpečený preberacím protokolom, vypracujeme a odovzdáme kúpne zmluvy na príslušný katastrálny odbor, hradíme katastrálne poplatky, overenie podpisov tak aby celý proces pri kúpe a predaji bol pre Vás bezstarostný, plynulý, maximálne bezpečný.
Záhrada na predaj
Realitná kancelária RealCare services ponúka na predaj záhradu v tichom prostredí, so záhradnou chatkou v lokalite Čukárska Paka. Video - obhliadku je možné pozrieť vložením linku do Vášho prehliadača: Plocha pozemku je 395 m2, z toho zastavaná 18 m2, pivnica nachádzajúca sa pod chatkou 11m2. V súčasnosti sa záhrada využíva na rekreačné účely, jedná o okrasnú záhradu, pozemok je však možné využívať na niekoľko spôsobov. Veľkosť pozemku poskytuje dostatok priestoru na relax, v záhrade je možné postaviť bazén, grilovať, záhradkárčiť. Pri vhodnej úprave chatky je možné ju využiť aj na bývanie. Trvalý pobyt je možné nahlásiť. Posledné foto mobilného domu je ilustračné, pre Vašu predstavu možností. Pozemok má vlastnú studňu a prípravu na vodovod. Obecný vodovod je taktiež zavedený v blízkosti pozemku. Elektrina je tu zavedená. Záhradu s chatkou odporúčam vzhľadom na lokalitu umiestnenia, dostupnosť z Bratislavy, ale v prvom rade pre pokoj a relax, ktorý budúcim majiteľom poskytne. ZÁHRADA S CHATKOU SA PREDÁVA ZA: 51 000 € vrátane kompletných právnych služieb a kvalitného servisu RealCare Services. pre viac informácií kontaktujte maklérku: Diana Stanislavová,