inzercia, predaj, predám, bazár

Kúpa žriebäta

Kategória: Kone

Zvažujem kúpu žriebäta , kobylky . Na farbe a plemene nezáleží minimálna výška 150 CM . Hľadám životnú parťáčku na tulky prírodou , žriebätko by bolo v stáde viacerých koníkov , následne návštevy a kontakt samozrejmosťou . ponuky poprosím do mailu tel číslo neplatné ( nechcem ponuky od priekupníkov ) :)
Kúpa žriebäta
Podobné inzeráty
PERCHERONY – žriebätá/kobylky – Predaj
Predám žriebätá/kobylky – PERCHERONY; Plemeno: čistokrvné Percherony; Rok narodenia: 2022; Farba: viď priložené foto – tri žriebätá; Rodičia: čistokrvné Percherony dovezené z Francúzska; Cena: dohodou.
Predám zriebata
predám ťažné zriebata 3 kobylky a 5 koníkov ,majú pasi,majú po 6 mesiacov,cena za jedného 1500 eur
Nónius zriebätá na predaj
Ponúkam na predaj zriebäta plemena Nónius, majú 7 mesiacov. Tri kobylky a jeden zrebček. V prípadne záujmu volajte a poskytnem viac info na t.č. . Nachádzajú sa v Maďarsku neďaleko hraníc. Nónius
predam tazne kobyla zriebata
Predám žriebäťa peknej povahy, čipované s úplným rodokmeňom chladnokrvnej kobyly. Narodil sa v roku 2020, v máji bude mať tri roky. Pravidelne priklincovaný a očkovaný vie šoférovať a uväzovať, ale nie chliev: je to zdravé žriebä chované na pastve. Jemný, dobromyseľný. 158 cm s palicou, 170 so stuhou, silný rast. Cena je 2500 eur, s koňom sa dá trochu zjednávať. Kôň sa nachádza v Maďarsku, ale je možné ho previezť aj na Slovensko. Vieme pomôcť s dopravou. Telefón: +36207752887, +36306456518 má pas. Po matke je bretónsky, otec maďarský chladnokrvný. matka je terapeutický kôň (3 3 obrázky pod sedlom), otec pracuje s ťahaním dreva (tmavo hnedak). otec: lepšie kontaktovať e-mailom, pre viac fotiek a videí a viac info píšte email! radšej sa na čokoľvek spýtajte mailom, keďže hovoríme len po maďarsky a anglicky!! :-D
Ťažné zriebata
Predám zriebata kobylka a zrebcek poľský pás čip, kobylka 5.mesicov zrebcek 6.mesiacov
Predám žriebätá Nónius po odstave
Predám žriebätá s PP 1 žrebec a 3 kobyly. Vek okolo pol roka, už sú po odstave. Nachádzajú sa v Maďarsku v Karancsberény. Kontaktovať iba cez tel. č.