inzercia, predaj, predám, bazár

kúpim sro

Kategória: Právo a bezpečnosť

Kúpime Vašu sro a zbavíme Vás starostí, problémov a zbytočných nákladov či záväzkov.

Odkup firiem v akomkoľvek stave, s dlhmi, bez dlhov, s účtovníctvom, bez účtovníctva, s majetkom i bez neho....

Vlastníte sro a chcete sa jej zbaviť, no likvidácia je pre Vás príliš drahá, zlúčenie minulosťou a podmienky konkurzu nespĺňate?

Nevadí, máme zákonné a legálne riešenie na každú situáciu , neváhajte nás kontaktovať. Konzultácie sú u nás zadarmo.

Pomôžeme aj tým ktorý majú exekúcie a obchodný zákonník im dal stopku na prevod obchodného podielu. Máme riešenie aj na túto situáciu.

Pomohli sme už 100vkám spokojných klientov. Zabezpečujeme 100% právny a ekonomický servis.
kúpim sro
Podobné inzeráty
Založenie sro, zmeny v sro, občian. zdr., živnosti mnohé iné
Chcete založiť novú sro? Zapísať zmenu do ORSR, prípadne kúpiť novú READY MADE sro. Kontaktujte nás. Zakladáme nové sro - 69 € + 150 popl. štátu Všetky možné zmeny v s.r.o. za jednotnú cenu 72 € + 33 € popl. štátu Založenie/zrušenie živnosti 25 € Zapísanie konečného užívateľa výhod 30 € Občianske združenie 75€ + popl. štátu PREDAJ Ready made SRO - neplatca dph - 270 € (založená 05/2021) Expresne rýchle zriadenie virtuálneho sídla v Bratislave, Košiciach od 6-19 Eur/ mes. Vypracujeme pre Vás darovacie a kúpne zmluvy - cena dohodou. Odosielame všetky dokumenty na Vašu adresu po ukončení konania. Konkakt: zašlite nám sms na tel. č. , my sa Vám zavoláme. sro-online@ Objednávku môžete vyplniť aj na webovej stránke URL Link:
Založenie sro- znížte si odvody- živnostníci prejdite na sro
Vieme pre Vás založiť spoločnosť s ručením obmedzeným. 229 € + 7,50€/ remeselné a viazané živnosti Povinnosť zápisu rodného čísla a čísla občianskeho preukazu / pasu do ORSR. viac v článku: Taktiež zápis rôznych zmien - zmena sídla, názvu spoločnosti, zvýšenie základ. imania, zmeny v pomeroch spoločníkov zápis konateľa, zmena trv. pobytu spoločníka, konateľa spol., zápis predmetu podnikania, prevádzku, prokúru a mnohé iné. Od 110 - do 125 € podľa množstva zapísaných zmien READY MADE SRO zal. 05/2021 - 275€ Zníženie základného imania 140 € Expresné vybavenie / Založenie virtuálneho sídla v Bratislave - štyri možné adresy ceny od 6 do 19 € podľa zvoleného balíku. Založenie živnosti 25 € Zápis konečného užívateľa výhod v sro. 55 € Zápis občianskeho preukazu, pasu, rodného čísla do Obchodného registra 55 € + odoslanie dokumentov poštou na Vašu adresu CENY SÚ KONEČNÉ! Preferujem základnú objednávku cez SMS, prípadne tel. prípadne píšte mail na: sro-online@ Zadanie objednávky aj TU:
Založenie sro, zmeny v sro založenie živnosti užívateľ výhod
Vykonáme pre Vás založenie spoločnosti s ručením obmedzeným. 225 € + 7,50€/ remeselné a viazané živnosti PREDAJ Ready made SRO - neplatca dph - 260 € Taktiež zápis rôznych zmien - zmena sídla, názvu spoločnosti, zvýšenie základ. imania, zmeny v pomeroch spoločníkov zápis konateľa, zmena trv. pobytu spoločníka, konateľa spol., zápis predmetu podnikania, prevádzku, prokúru a mnohé iné. Od 110 - do 120 € podľa množstva zapísaných zmien Zníženie základného imania 140 € Expresné vybavenie / Založenie virtuálneho sídla v Bratislave - štyri možné adresy ceny od 13 do 25 € podľa výšky balíku. Založenie živnosti 20 € Zápis konečného užívateľa výhod v sro. 58 € Zápis občianskeho preuzazu, pasu a rodné číslo do ORSR 58 € + odoslanie dokumentov poštou na Vašu adresu CENY SÚ KONEČNÉ! Preferujem základnú objednávku ideálne cez SMS, telefonicky: prípadne píšte mail na: URL Link : /4zw3mycs
Sro na predaj
Ponúkame na predaj novozaloženú s.r.o. platca dph, bez histórie a záväzkov. Sídlo spoločnosti je situované v Trenčíne, kde nehnuteľnosť vlastníme, možnosť ponechania sídla. Viac mailom,alebo po telefone. Po dohode vieme poskytnúť virtuálne sídlo v centre Žiliny a taktiež v Trenčíne. Máte už firmu a potrebujete pomôcť so zápisom zmien do obchodného registra ? To nie je žiadny problém, vieme zabezpečiť všetky druhy zmien v sro. Pre viac informácií nás neváhajte kontaktovať telefonicky alebo prostredníctvom mailu. (Založenie sro, zmeny v s.r.o., virtuálne sídlo, služba, firma, podnikateľ,likvidácie, dph, firma na predaj, spoločnosťna predaj, ready made)
Prevzatie a zrušenie sro
Prevzatie a zrušenie sro Ponúkame Vám legálne prevzatie a následné zrušenie s.r.o., a.s. alebo inej obchodnej spoločností (k.s., v.o.s., družstvo). Prevezmeme a zrušíme aj občianske združenia, neziskové organizácie, nadácie a pod. Môžete sa spoľahnúť na právne a ekonomické vedomosti našich pracovníkov a ich dlhoročné skúsenosti z oboru. Prevzatie a zrušenie vykonávame 100% legálnym spôsobom, výhradne v zmysle platných právnych predpisov. POZOR: od 1.10.2020 vstúpila do platnosti novela Obchodného zákonníka a zákona o Obchodnom registri. Od tohto dátumu, osobe, voči ktorej bude vedené exekučné konanie, obchodný register nepovolí: - založenie s. r. o. - nadobudnúť obchodný podiel v s. r. o. (zjednodušene kúpiť s. r. o.) - previesť obchodný podiel v s. r. o. (zjednodušene predať s. r. o.) - byť menovaný konateľom s. r. o. Preto neváhajte a využite možnosť definitívne vyriešiť Váš problém! Pre viac informácii volajte alebo píšte. AKCIA: Ak využijete naše služby pri ukončení podnikania, ponúkame Vám výraznú zľavu na novú ready made spoločnosť sro plátcu DPH spolu so sídlom.
kúpim sro
kúpim Vašu firmu (sro, as,....) Máte nepotrebnú s.r.o., a.s. alebo akúkoľvek inú firmu alebo nadáciu či občianske združenie?? Chcete sa jej zbaviť a vyriešiť tak raz a navždy tento problém? Preto neváhajte a kontaktujte nás. Prišli ste o biznis kvôli COVID a nezmyselným nariadeniam vlády? Nevyšlo Vám podnikanie? Stratili ste, kvôli COVIDu, zákazky, objednávky, poklesol dopyt po Vašich službách? Obráťte sa na nás. Ponúkame Vám rýchle a konečné riešenie. Dokumentáciu a súdny poplatok za prepis zaplatíme za Vás. Je nám jedno či je firma plátcom alebo neplátcom DPH. Jediná podmienka - nesmie mať záväzky!