inzercia, predaj, predám, bazár

Labrador krytie

Kategória: Krytie

Dobrý deň. Ponúkam na krytie smotanového čistokrvného labradora bez papierov.Nieje problém overiť u zvelorekara.Labko Má 3roky . Má Veľmi dobrú povahu, v top kondícií,zdravý, aktívny, inteligentný celodenný voľný pohyb..Cena za krytie 100 eur.
Labrador krytie
Podobné inzeráty
Labrador retriever s PP na krytie
Cistokrvny Labrador retriever s PP na krytie. Junior Champion Slovakia, Junior Champion Hungary a dalsie,.. Viac informacii telefonicky.
krytie Labrador
Ponúkam na krytie Labradora Rustyho ktorý je pôvodom z Číny žil v Malajzii aj v Anglicku. Má veľmi dobrú povahu je priateľský k deťom aj iným psom. Je vysokého vzrastu. Za krytie uprednostnime šteniatko.
Labrador a Jack Russell
Ponukam na krytie dvoch psikov. Labrador retriever má 1,5 rokov. Jack russell terrier má 8. Sú veľmi slušne, vycvičené, majú vsetke veterinárne vyšetrenia, vakcíny. Ak máte záujem volajte, pošlem viac foto a videá. Ženícha vieme priviezť k vám)
Labrador
Čokoládovy 4 ročný labrador na krytie.
Čokoládový labrador na krytie
Ponúkam na krytie 20 mesačného čistokrvného čokoládového labradora s PP, s kvalitným rodokmeňom, mohutnejšej postavy, 40 kg, hravý, priateľský.
Labrador na krytie
Ponúkame na krytie dvojročného čokoládového čistokrvného labradora (bez papierov) hravej povahy, športovej postavy. Zdravý, pravidelne očkovaný. Žijúci v rodinnom dome na dvore vo Vrábľoch, časť Horný Ohaj. Na svojom konte má dve úspešné krytia, čoho výsledkom je 13 krásnych šteniatok. Jedno z nich sme si nechali, takže k dispozícii sú už obidvaja. Súrne potrebujú fenku, lebo zatiaľ sa kryjú len oni navzájom.