inzercia, predaj, predám, bazár

Logitech MX MASTER 3 Graphite

Kategória: Myši

Predám myš Myš Logitech MX Master 3 Graphite - úplne nová, nepoužívaná, neotvorená (neporušený pôvodný obal). Nakoľko myš nebola rozbalená, prikladám aspoň ilustračné obrázky z internetu.

Poprípade vymením za bielu verziu.

V prípade záujmu - kontakt emailom.

Po dohode je možný osobný odber v Košiciach.
Logitech MX MASTER 3 Graphite
Podobné inzeráty
Myš Logitech G305 biela+podložka Logitech čierna
Predám plne funkčnú bezdrôtovú myš Logitech G305 bileje farby používaná 1 mesiac+Logitech podložku čiernej farby Rozmery Na šírku:27cm Na dĺžku:21cm Dôvod predaju:môjho syna už prestalo sa hrať na počítači
Logitech MX master 3
Predám málo použitú myš, Logitech MX Master 3
Predám Logitech MX master 3S Performance
Dobrý deň, mám na predaj myšku Logitech MX master 3s performance. Myška bola kupovaná na konci januára 2023 v Datarte v Bratislave za 120 eur. Dôvod predaja je je nevhodný neskorší Vianočný darček. Je rozbalená a bola raz vyskúšaná, inak mi sedí v zbytočne v poličke. Na cene nezjednávam, aj tak je nízka. Myška je perfektná pre prácu s laptopom alebo počítačom, naozaj efektívna a mimoriadne dobrá pre každého, komu záleží na produktivite. Viem osobne v BA alebo poslať na dobierku po celom Slovensku. Ďakujem a pekný deň
Predám používanú myš Logitech MX Master
Predám myš Logitech MX Master, je plne funkčná, vo veľmi dobrom stave s nalepenými novými slidermi + ďalšia sada v cene. Kľudne pošlem aj na dobierku. Cena bez poštovného a dobierky.
Logitech G305 Lightspeed Wireless - čierna
Dobrý deň, ponúkam na predaj hernú myš Logitech G305 Lightspeed Wireless v čiernej farbe. Myš som používal vyše roka, takže sa nájdu vizuálne známky používania. Po mechanickej stránke je úplne bez poškodenia. Parametre: Pripojenie Typ bezdrôtový Rozhranie 2,4 GHz (bezdrôtové) Vlastnosti Technológia optická Ďalšie parametre Kód výrobcu 910-005282 Typ použitia herné Farba čierna Typ napájania batérie AA Vertikálny Nie Podsvietenie Áno Maximálne rozlíšenie 12000 DPI Počet tlačidiel 6 Veľkosť štandardné Tlačidlo pre zmenu dpi Áno Tiché tlačidlá Nie Značky Logitech Rozmery výrobku Šírka výrobku 6.2 cm Výška výrobku 11.7 cm Hĺbka výrobku 3.8 cm Hmotnosť výrobku 0.1 kg K myši je komplet príslušenstvo ( bez krabice ). Je plne funkčná. Vyčistená dezinfekčným prostriedkom. Preferujem osobný odber ( Košice ), po dohode možnosť poslať aj na dobierku ( poštovné vopred na účet ). Kontaktujte ma emailom alebo SMS.
Myš Logitech M185
Predám myš značky Logitech M185, špecifikácia viď. link.: stav: funkčný, dobrý osobne Prešov, alebo poštou + poštovné