inzercia, predaj, predám, bazár

Mate nad 40 a potrebujete sa dohovorit anglicky?

Kategória: Výuka, doučovanie

Myslíte si, že je pre Vás už neskoro sa začať učiť po anglicky? Ze Vam tento vlak uz usiel? Dajte tomu šancu. Nikdy nie je neskoro sa do toho pustiť a my to spolu zvladneme. Naucim Vas nebat sa konverzovat v anglictine, zorientovat sa pri cestovani a rozumiet pisanemu textu. Napiste mi, lebo nikdy nie je neskoro zacat sa ucit nove veci.
Mate nad 40 a potrebujete sa dohovorit anglicky?
Podobné inzeráty
DOUČOVANIE ANGLIČTINY, ANGLICKÝ JAZYK, Prvá hodina je FREE
✅✅❱❱ Kurz anglictiny online cez internet, vyucba a doucovanie anglictiny cez skype ✅✅❱❱ Anglický jazyk - konverzácie na cestovanie, na pohovor, do práce.. ✅✅❱❱ Anglicky jazyk pre celú SR a EU ✅✅❱❱ Najefektívnejšia výuka angličtiny pre všetky úrovne. ✅✅❱❱ Prvá lekcia doučovania angličtiny zdarma ❱❱ Ak sa prihlásite na kurz, nesľubujem, že sa naučíte plynule po anglicky za 2 týždne a nie každému vyhovuje môj štýl výuky. Bude treba stráviť veľa času s novými slovíčkami, gramatikou, slovosledom, nepravidelnými slovesami, ale aspoň sa reálne a sebavedomo dohovoríte pri cestovaní či v práci a výsledok bude stáť za to! ❱❱ Žil som 6 rokov v Londýne. Angličtina ma baví a praktických skúseností mám veľa. ❱❱ Učte sa bez stresu, bez straty času a peňazí dochádzaním. Rozprávajte anglicky celú lekciu z pohodlia domova Vy a trpezlivý lektor angličtiny s 12-ročnou skúsenosťou vo vyučovaní angličtiny ❱❱ Zameriame sa na - anglickú konverzáciu, výslovnosť, komunikáciu v práci, so zahraničnými partnermi, na pohovory, na dohovorenie sa na dovolenke. Učím iba ONLINE! ❱❱ Vysvetlím Vám - Anglickú gramatiku a anglické časy - ❱❱ Na kurz angličtiny Vám vystavím daňový doklad. ❱❱ Doučím - začiatočníkov A1, A2 aj pokročilých B1, B2, C1. ❱❱ Čas: 11:00 do 21:00 ❱❱ Kamera je voliteľná, materiály zdieľam počas lekcie. ❱❱ PÍŠTE MI PROSÍM NA EMAIL: teacherslondon@ ✅✅❱❱ ❱❱ skype: peter. Englishteacher ❱❱ /englishteachers.London ❱❱ /anglictinaskype.peter.pavelko ❱❱ Prihláste sa teraz!
ONLINE KURZ ANGLIČTINY, ANGLICKÝ JAZYK, Prvá lekcia ZADARMO
✅✅❱❱ Online kurz anglictiny cez internet, doucovanie cez skype z domu ✅✅❱❱ Anglický jazyk - konverzácie na pohovor, do práce, na cestovanie.. ✅✅❱❱ Anglicky jazyk pre celú SR a EU ✅✅❱❱ Najefektívnejšia výuka angličtiny pre všetky úrovne. ✅✅❱❱ Prva lekcia doučovania angličtiny zdarma ❱❱ Ak sa prihlásite na kurz, nesľubujem, že sa naučíte plynule po anglicky za 2 týždne a nie každému vyhovuje môj štýl výuky. Bude treba stráviť veľa času s novými slovíčkami, gramatikou, slovosledom, nepravidelnými slovesami, ale aspoň sa reálne a sebavedomo dohovoríte pri cestovaní či v práci a výsledok bude stáť za to! ❱❱ Žil som 6 rokov v Londýne. Angličtina ma baví a praktických skúseností mám veľa. ❱❱ Učte sa bez stresu, bez straty času a peňazí dochádzaním. Rozprávajte anglicky celú lekciu z pohodlia domova Vy a trpezlivý lektor angličtiny s 12-ročnou skúsenosťou vo vyučovaní angličtiny ❱❱ Zameriame sa na - anglickú konverzáciu, výslovnosť, komunikáciu v práci, so zahraničnými partnermi, na pohovory, na dohovorenie sa na dovolenke. Učím iba ONLINE! ❱❱ Vysvetlím Vám - Anglickú gramatiku a anglické časy - ❱❱ Na kurz angličtiny Vám vystavím daňový doklad. ❱❱ Doučím - začiatočníkov A1, A2 aj pokročilých B1, B2, C1. ❱❱ Čas: 11:00 do 21:00 ❱❱ Kamera je voliteľná, materiály zdieľam počas lekcie. ❱❱ PÍŠTE MI PROSÍM NA EMAIL: teacherslondon@ ✅✅❱❱ ❱❱ skype: peter. Englishteacher ❱❱ /englishteachers.London ❱❱ /anglictinaskype.peter.pavelko ❱❱ Prihláste sa teraz!
ONLINE KURZ ANGLIČTINY, ANGLICKÝ JAZYK, Prvá lekcia FREE
✅✅❱❱ Ahojte, som lektor Peter, moja anglictina je na úrovni native speaker a ponúkam - doucovanie anglictiny cez skype ✅✅❱❱ Anglický jazyk - konverzácie na pohovor, do práce, na cestovanie.. ✅✅❱❱ Anglicky jazyk pre celú SR a EU ✅✅❱❱ Najefektívnejšia online výučba angličtiny pre všetky úrovne. ✅✅❱❱ Prvá lekcia doučovania angličtiny zdarma ❱❱ Ak sa prihlásite na kurz, nesľubujem, že sa naučíte plynule po anglicky za 2 týždne a nie každému vyhovuje môj štýl výuky. Bude treba stráviť veľa času s novými slovíčkami, gramatikou, slovosledom, nepravidelnými slovesami, ale aspoň sa reálne a sebavedomo dohovoríte pri cestovaní či v práci a výsledok bude stáť za to! ❱❱ Žil som 6 rokov v Londýne. Angličtina ma baví a praktických skúseností mám veľa. ❱❱ Učte sa bez stresu, bez straty času a peňazí dochádzaním. Rozprávajte anglicky celú lekciu z pohodlia domova Vy a trpezlivý lektor angličtiny s 12-ročnou skúsenosťou vo vyučovaní angličtiny ❱❱ Zameriame sa na - anglickú konverzáciu, výslovnosť, komunikáciu v práci, so zahraničnými partnermi, na pohovory, na dohovorenie sa na dovolenke. Učím iba ONLINE! ❱❱ Vysvetlím Vám - Anglickú gramatiku a anglické časy - ❱❱ Na kurz angličtiny Vám vystavím daňový doklad. ❱❱ Doučím - začiatočníkov A1, A2 aj pokročilých B1, B2, C1. ❱❱ Čas: 11:00 do 21:00 ❱❱ Kamera je voliteľná, materiály zdieľam počas lekcie. ❱❱ PÍŠTE MI PROSÍM NA EMAIL: teacherslondon@ ✅✅❱❱ ❱❱ skype: peter. Englishteacher ❱❱ /englishteachers.London ❱❱ /anglictinaskype.peter.pavelko ❱❱ Prihláste sa teraz!
ONLINE KURZ ANGLIČTINY, ANGLICKÝ JAZYK, prva lekcia ZDARMA
✅✅❱❱ Lektor ponúka online kurz anglictiny cez internet, doucovanie cez skype ✅✅❱❱ Anglický jazyk - konverzácie na pohovor, do práce, na cestovanie.. ✅✅❱❱ Anglicky jazyk pre celú SR a EU ✅✅❱❱ Najefektívnejšia výučba angličtiny pre všetky úrovne. ✅✅❱❱ Prvá lekcia doučovania angličtiny zdarma ❱❱ Ak sa prihlásite na kurz, nesľubujem, že sa naučíte plynule po anglicky za 2 týždne a nie každému vyhovuje môj štýl výuky. Bude treba stráviť veľa času s novými slovíčkami, gramatikou, slovosledom, nepravidelnými slovesami, ale aspoň sa reálne a sebavedomo dohovoríte pri cestovaní či v práci a výsledok bude stáť za to! ❱❱ Žil som 6 rokov v Londýne. Angličtina ma baví a praktických skúseností mám veľa. ❱❱ Učte sa bez stresu, bez straty času a peňazí dochádzaním. Rozprávajte anglicky celú lekciu z pohodlia domova Vy a trpezlivý lektor angličtiny s 12-ročnou skúsenosťou vo vyučovaní angličtiny ❱❱ Zameriame sa na - anglickú konverzáciu, výslovnosť, komunikáciu v práci, so zahraničnými partnermi, na pohovory, na dohovorenie sa na dovolenke. Učím iba ONLINE! ❱❱ Vysvetlím Vám - Anglickú gramatiku a anglické časy - ❱❱ Na kurz angličtiny Vám vystavím daňový doklad. ❱❱ Doučím - začiatočníkov A1, A2 aj pokročilých B1, B2, C1. ❱❱ Čas: 11:00 do 21:00 ❱❱ Kamera je voliteľná, materiály zdieľam počas lekcie. ❱❱ PÍŠTE MI PROSÍM NA EMAIL: teacherslondon@ ✅✅❱❱ ❱❱ skype: peter. Englishteacher ❱❱ /englishteachers.London ❱❱ /anglictinaskype.peter.pavelko ❱❱ Prihláste sa teraz!
Prvá hodina ZADARMO, ONLINE KURZ ANGLIČTINY, ANGLICKÝ JAZYK
✅✅❱❱ Lektor ponúka online kurz anglictiny, doucovanie cez skype ✅✅❱❱ Anglický jazyk - konverzácie na pohovor, do práce, na cestovanie.. ✅✅❱❱ Anglicky jazyk pre celú SR a EU ✅✅❱❱ Najefektívnejšia výuka angličtiny pre všetky úrovne. ✅✅❱❱ Prvá lekcia doučovania angličtiny zdarma ❱❱ Ak sa prihlásite na kurz, nesľubujem, že sa naučíte plynule po anglicky za 2 týždne a nie každému vyhovuje môj štýl výuky. Bude treba stráviť veľa času s novými slovíčkami, gramatikou, slovosledom, nepravidelnými slovesami, ale aspoň sa reálne a sebavedomo dohovoríte pri cestovaní či v práci a výsledok bude stáť za to! ❱❱ Žil som 6 rokov v Londýne. Angličtina ma baví a praktických skúseností mám veľa. ❱❱ Učte sa bez stresu, bez straty času a peňazí dochádzaním. Rozprávajte anglicky celú lekciu z pohodlia domova Vy a trpezlivý lektor angličtiny s 12-ročnou skúsenosťou vo vyučovaní angličtiny ❱❱ Zameriame sa na - anglickú konverzáciu, výslovnosť, komunikáciu v práci, so zahraničnými partnermi, na pohovory, na dohovorenie sa na dovolenke. Učím iba ONLINE! ❱❱ Vysvetlím Vám - Anglickú gramatiku a anglické časy - ❱❱ Na kurz angličtiny Vám vystavím daňový doklad. ❱❱ Doučím - začiatočníkov A1, A2 aj pokročilých B1, B2, C1. ❱❱ Čas: 11:00 do 21:00 ❱❱ Kamera je voliteľná, materiály zdieľam počas lekcie. ❱❱ PÍŠTE MI PROSÍM NA EMAIL: teacherslondon@ ✅✅❱❱ ❱❱ skype: peter. Englishteacher ❱❱ /englishteachers.London ❱❱ /anglictinaskype.peter.pavelko ❱❱ Prihláste sa teraz!
ONLINE ANGLICTINA, KURZ ANGLICKÝ JAZYK, Prvá lekcia FREE
✅✅❱❱ Anglictina, online kurz cez internet, vyucba a doucovanie anglictiny cez skype ✅✅❱❱ Anglický jazyk - konverzácie na cestovanie, na pohovor, do práce.. ✅✅❱❱ Anglicky jazyk pre celú SR a EU ✅✅❱❱ Najefektívnejšia výuka angličtiny pre všetky úrovne. ✅✅❱❱ Prvá lekcia doučovania angličtiny zdarma ❱❱ Nesľubujem, že sa naučíte po anglicky plynule za 2 týždne a že nebude treba stráviť veľa času s novými slovíčkami, gramatikou, slovosledom, nepravidelnými slovesami, ale aspoň sa reálne a sebavedomo dohovoríte pri cestovaní či v práci a výsledok bude stáť za to! Ste proti tomu to vyskúšať? ✅✅❱❱ PÍŠTE MI PROSÍM CEZ FORMULAR NA: ❱❱ email: teacherslondon@ ❱❱ skype: peter. Englishteacher ❱❱ /englishteachers.London ❱❱ /anglictinaskype.peter.pavelko ❱❱ Žil som 6 rokov v Londýne. Angličtina ma baví a praktických skúseností mám veľa. ❱❱ Učte sa bez stresu, bez straty času a peňazí dochádzaním. Rozprávajte anglicky celú lekciu z pohodlia domova s trpezlivým lektorom angličtiny s 12-ročnou skúsenosťou vo vyučovaní angličtiny ❱❱ Zameriame sa na - anglickú konverzáciu, výslovnosť, komunikáciu v práci, so zahraničnými partnermi, na pohovory, na dohovorenie sa na dovolenke. Učím iba ONLINE! ❱❱ Vysvetlím Vám - Anglickú gramatiku a anglické časy - ❱❱ Na kurz angličtiny Vám vystavím daňový doklad. ❱❱ Doučím - začiatočníkov A1, A2 aj pokročilých B1, B2, C1. ❱❱ Čas: 11:00 do 21:00 ❱❱ Kamera je voliteľná, materiály zdieľam počas lekcie. ❱❱ Prihláste sa teraz!