inzercia, predaj, predám, bazár

Materská škola prijme učiteľku

Kategória: Vzdelávánie a personalistika

Materská škola v časti Bratislava - Nové Mesto prijme do TPP učiteľku a zároveň učiteľku na zastupovanie počas MD.
Nástup 28.08.2023.
Kontakt:
Materská škola prijme učiteľku
Podobné inzeráty
Prijmeme učiteľku do sukromnej škôlky
Príjmeme učiteľku do materskej školy nastup od 1.2.2023. Druh PP: Hlavný pracovný pomer Platové podmienky: Dohodou Potrebné vzdelanie: pedagogické - odbor učiteľstvo pre materské školy
Učiteľka v MŠ YES Vráble
Súkromná materská škola YES prijme na plný úväzok učiteľku. Potrebná znalosť anglického jazyka, pedagogické vzdelanie.
Ucitelka materskej skoly
Prijmeme učiteľku materskej školy. Požadované vzdelanie stredná pedagogická škola, Bc. predprimárne vzdelanie alebo Mgr. predprimárne vzdelanie. S nástupom ihneď.
Ucitelka materskej skoly
Prijmeme učiteľku materskej školy, s pedagogickým vzdelaním / stredná pedagogička škola, alebo Bc. Ukončené predprimárne vzdelanie, alebo Mgr. Nástup od 1.2.2023.
Doučovanie pre deti na ZŠ
Hľadám učitěla/učiteľku SJ na doučovanie. Syn je čník a dcéra čník. Mali by sme záujem o doučovanie 1 alebo 2x do týždňa. V prípade ak učiteľ/učiteľka budú ochotné prichádzať k nám, ponúkam príplatok 10eur k mzde.
Učitelka MŠ / Učiteľka 1 stupňa
Hľadáme milú pani učiteľku so skúsenosťou s vyučovaním detí na prvom stupni. Jedná sa o prácu v materskej škole, kde bude učiteľka učiť skupinu 7 až 14 detí od 13:00 hod. do 15:00 hod. 2 až 4 dni v týždni. Pracovná náplň zahŕňa komplexnú predškolskú prípravu detí predškolského veku. Pozícia vhodná pre študentov primárneho vzdelávania alebo predškolskej a elementárnej pedagogiky. Ponúkaný plat - 11,60/hod.