inzercia, predaj, predám, bazár

Maturita z dejepisu

Kategória: Učebnice, skriptá - SŠ

Predám novú nepopísanú knihu Úspešná maturita z dejepisu.
Maturita z dejepisu
Podobné inzeráty
Učebnice na maturitu z dejepisu
Knihy sú vhodné na maturitu z dejepisu. Séria nová maturita pozostáva z dvoch dielov slovenských dejín a troch dielov svetových dejín. Knihy sa svojim obsahom zhodujú so stredoškolskými osnovami a materiálom preberaným študentami pripravujúcimi sa na maturitu z dejepisu. Každý diel je napísaný veľmi zrozumiteľným štýlom. Kniha Dejepis z vydavateľstva Enigma je taktiež vhodná pre študentov pripravujúcich sa ako na maturitu, tak i na prijímacie skúšky z dejepisu. Dopĺňajú ju prehľadné tabuľky spolu s testami. Odporúčaná Ministerstvom školstva SR. Knihy sú vo veľmi zachovanom stave. Dostupné už len: Svetové dejiny I, II, III a Dejepis (Maturita). Cena za kus je 6 eur. Možný osobný odber v okolí Partizánske i v rámci Bratislavy.
Nová maturita - Priprava na maturity - 11 knih
1. Nová maturita z nemeckého jazyka - Mit links zum Abitur in Deutsch - externá časť+CD 5 euro.NOVÁ KNIHA...2.Wir wiederholen fürs Abitur autor Hana Justová Vyd.-Príroda 5 euro...3.Deutche literatur fürs Abitur autor Hana Justová vyd.-Príroda 5 euro...4. Nová maturita - Anglický jazyk - interná časť- Béresová SPN 2005 5 euro NOVÁ KNIHA...5. Nová maturita - Ruský jazyk - Monitor testy- Gogová SPN 2005 5 euro NOVÁ KNIHA.... 6.Nová maturita Geografia SK Monika Reiterová vyd.-Priroda 2004 5 euro NOVÁ KNIHA...7. Maturita po novom- Dejepis testy - externá/interná časť - Viliam Kratochvil SPN 2007 5 euro NOVÁ KNIHA... 8.Nová maturita MATEMATIKA monitor testy-Černek-Kubáček vyd.-SPN 5euro... 9.Maturujem z ekonomiky Orbánová-Velichová vyd.-SPN 5 euro...10.Slovenský jazyk-krok za krokom k maturite autor Ološtiak vyd.-Fragment 5 euro...11.Nová maturita Francúzsky jazyk monitor-testy Msaryková-Bačová vyd.-SPN 5 euro
Učebnice na maturitu z dejepisu
Knihy sú vhodné na maturitu z dejepisu. Séria nová maturita pozostáva z dvoch dielov slovenských dejín a troch dielov svetových dejín. Knihy sa svojim obsahom zhodujú so stredoškolskými osnovami a materiálom preberaným študentami pripravujúcimi sa na maturitu z dejepisu. Každý diel je napísaný veľmi zrozumiteľným štýlom. Kniha Dejepis z vydavateľstva Enigma je taktiež vhodná pre študentov pripravujúcich sa ako na maturitu, tak i na prijímacie skúšky z dejepisu. Dopĺňajú ju prehľadné tabuľky spolu s testami. Odporúčaná Ministerstvom školstva SR. Knihy sú vo veľmi zachovanom stave. Je možné zakúpiť ich spolu i osobitne. Cena za kus je 7 eur.
Učebnice na maturitu z dejepisu
Knihy sú vhodné na maturitu z dejepisu. Séria nová maturita pozostáva z dvoch dielov slovenských dejín a troch dielov svetových dejín. Knihy sa svojim obsahom zhodujú so stredoškolskými osnovami a materiálom preberaným študentami pripravujúcimi sa na maturitu z dejepisu. Každý diel je napísaný veľmi zrozumiteľným štýlom. Kniha Dejepis z vydavateľstva Enigma je taktiež vhodná pre študentov pripravujúcich sa ako na maturitu, tak i na prijímacie skúšky z dejepisu. Dopĺňajú ju prehľadné tabuľky spolu s testami. Odporúčaná Ministerstvom školstva SR. Knihy sú vo veľmi zachovanom stave. Je možné zakúpiť ich spolu i osobitne. Cena za kus je 6 eur. Možný osobný odber v rámci Bratislavy.
Učebnica- Maturita z dejepisu (+ testy)
Maturita z dejepisu- Zuzana Pravdová Predám túto novú, nepoužívanú učebnicu dejepisu-Príprava na prijímacie skúšky na vysokej školy.
Maturita z dejepisu
Predám učebnice na maturitu z dejepisu. Maturita z dejepisu - popísaných je pár prvých strán zvýrazňovačom a dodatočnými poznámkami. Používaná málo, v dobrom stave. Cena 5€+poštovné. Dejepis - od vydavateľstva enigma, málo používaná, v dobrom stave. Cena 8€+poštovné. Kontaktujte mailom, číslo je vymyslené.