inzercia, predaj, predám, bazár

Medomed

Kategória: Ostatné hospodárske

Predám starší medomed 4rámikový na B CS rámiky
Medomed
Podobné inzeráty
Medomed
Predám 3ramikovy medomed niekomu ešte poslúži dôvod predaja kúpa nového vetsieho.
medomed
predám 16-rámikový lúčový medomed prerobený na elektrický pohon, v dobrom stave, bližšie info na tel čísle
Predam kocovny voz na vcely
predam kocovny voz na vcely 7 metrov dlhy , nieje uplne dokonceny ale material je kupeny…. strecha nezateka, pneumatiky su v dobrom stave. nemam cas ho dokoncit a ani vcelarit… najlepsie zavolat na tel cena 2000€ dohoda ista pre vyhladavanie : kočovný voz , včely vcely ule úle matky odlozence cukor glukoza singer sklenar vcelarske pomocky med medomet medomed
Predám glukozovy sirup pre včely ( invert)
Predam certifikovaný glukozovy sirup(glukozo-fruktozovy) určený na zakrmovanie včelstiev, sirup ma hustotu medu,takmer 80% susiny, Vyhody: nekristalizuje, neskysne, vcely sa navzajom nevyrabuju... Pre viac info volat kedykolvek na tel cislo Po dohode vieme doviest aj k vam domov len ZA PREPRAVNÉ NÁKLADY. Cena. : 1,35€ do 300kg 1,30 €. 300+ -moznost vystavit aj fakturu ! ( je potrebne si priniest vlastne nadoby... Bandasky s malým hrdlom hlasit vopred !! Pre vyhladavanie - medomed medomet vceli vcely včely roj roje odlozence matky sklenar vigor maringotka odvieckovac cukor sirup glukozovy ,)
Predám glukozovy sirup - invert
Predam certifikovaný glukozovy sirup(glukozo-fruktozovy) určený na zakrmovanie včelstiev, sirup ma hustotu medu,takmer 80% susiny, Vyhody: nekristalizuje, neskysne, vcely sa navzajom nevyrabuju... Pre viac info volat kedykolvek na tel cislo Po dohode vieme doviest aj k vam domov len ZA PREPRAVNÉ NÁKLADY. Cena. : 1,47€ do 300kg 1,40 €. 300+ Cena stabilna do marca 31. -moznost vystavit aj fakturu ! ( je potrebne si priniest vlastne nadoby... Bandasky s malým hrdlom hlasit vopred !! Pre vyhladavanie - medomed medomet vceli vcely včely roj roje odlozence matky sklenar vigor maringotka odvieckovac cukor sirup glukozovy ,)
Predam glukozovy sirup - invert
Predam certifikovaný glukozovy sirup(glukozo-fruktozovy) určený na zakrmovanie včelstiev, sirup ma hustotu medu,takmer 80% susiny, Vyhody: nekristalizuje, neskysne, vcely sa navzajom nevyrabuju... Pre viac info volat kedykolvek na tel cislo Po dohode vieme doviest aj k vam domov len ZA PREPRAVNÉ NÁKLADY. Cena. : 1,47€ do 300kg 1,40 €. 300+ Cena stabilna do marca 31. -moznost vystavit aj fakturu ! ( je potrebne si priniest vlastne nadoby... Bandasky s malým hrdlom hlasit vopred !! Pre vyhladavanie - medomed medomet vceli vcely včely roj roje odlozence matky sklenar vigor maringotka odvieckovac cukor sirup glukozovy, invert izoglukoza izoglukóza )